IZVORNA PORUKA: sandraci
Zdravo pufnice, dobrodosla i od mene. Ja sam godinu mladja, a termin mi je 31.1. Dakle tu smo ti i ja. :)
Pazi se, pazi bebu, ciscenje mora da ti bude najmanje vazno. Ja imam ocigledno problem sa svojom doktorkom jer ona meni nije ni jednom mjerila tezinu bebe tj nije mi rekla. Nije mi rekla ni pol, tako da, ako ovako nastavi, bice promjene..Inace sam juce saznala da sam malokrvna..pijem sad ampule neke zeljeza i ostalog..Ali bicemo mi dobro i docekati nase bebice jake i srecne
Hvala ti,znaci tu smo negdije mada eto meni kazu ako bude carski zakazuje se nekih 10dana prije termina pa to cemo polako korak po korak.
Ja inace idem privatno pa mi ona sve lijepo kaze i objasni,a idem i na Jezero gore me pregledaju za 2 min i hajd cao nista ne govore hehe..I ja sam malokrvna ovo zadnjih 2mj mi oslabila krv ali kaze dokt normalno u trudnoci beba povuce pa ja pijem prenatal.Ma ciscenje i je najmanje vazno ehh..:)
Ziel ne finansira mama hehe,al pazi da sve bude po ps-u..posteljine preskupe jedva smo nasli neku lijepu a da je 54km sve oko 100..ali imam na fcb stranica baby kutak divnih posteljina a nisu preskupe..Pa dobro tvoje sunce stize uskoro Abd pa i treba pripremiti ja sam kontala u decembru :)
]
Moj Bebac.. Bit ce to sve Abd dobro samo lagano i s srecom :)
]Leptirica87 Jesi i ti na strogom mirovanju?To mi bas tesko pada sto kazes ucrvah se hahha...Ja eto uprkos tome nisam dobila bas puno kila 6kg do sad moja dokt kaze idealno,a samo lezim vecinom,mada nemam pretjeranu potrebu za hranom kako kad..Ugl inace sam punija,pa mozda i zato..Ali stomak se vec fino vidi..:)
Kad smo kod godina ja se s svojim pocela zabavljati s 18 god:) Udala se s 21 i sad Abd prvo dijete s 24 taman hehe..Ja sam studirala pravo ali sam odustala nekako mi se nije dalo,sto ne znaci da nekad necu nastaviti ili negdije drugo preci..Imam posao stalni pa ne brinem,jedino ne radim ovih skoro 6mjeseci i to me ubi tek vidim kako je lijepo raditi hehe samo da negdije izadjes nije dobro biti u kuci stalno jos na mirovanju haos.
< Poruku je uredio Pufnicaa -- 20.9.2015 16:12:31 >