IZVORNA PORUKA: ninuska
IZVORNA PORUKA: Isha
IZVORNA PORUKA: rose
Zene drage...mali nije spavao kako treba od pola dva. Nosam.ga cijelo vrijeme
. Kad ga spustim spava maximum.10 min i pocne plakati. Mislim da ga stomak muci...evo ga sad na meni spava..ledja mi otpadose..cak mi je i rucak izgorio
a da i ti probas neke kapi za grceve ili gasove?
Kupio muz jucer biogaia kapi..ali treba navodno 10-ak dana da pocnu djelovati. Ltm mi.preporucila i sab simplex i muza apotekarka prepala. Kao ni slucajno za novirodjencad samo za vecu djecu. Jer je sama hemija. A nisu ih ni imali na stanju. Jucer ga posaljem jer su konacno dosle. Ako daju ltm i maksi sto ne bih i ja.
Do osam je trajalo nosanje. Onda muz dosao i ja legla. Bas sam bila skrsena..
Ja sam starijem davala sab simplex od sestog dana, jer su grcevi tada poceli. Samo tih kapi nema svugdje za kupiti.
I nama su tako poceli. Ali patronazna kaze da je rano za grceve. I tako te naprave budalom. Najbolje ponekad slusati svoj instikt.
Jel' mu bilo bolje? Pise svako jelo po 15 kapi. Nesto mi to puno
Mi smo poceli pa cemo vidjeti.
meni moja patronazna kad je prvi put dosla rekla da ce N 100% imati grceve mi je blijedo gledali, L to nije imala.ona rece da krupnije bebe imaju grceve, jer vise jedu crijeva brze rastu onda se u tim nekim razmacima skuplja zrak i eto grceva.
kad 5-6 dan eto ti grceva
![user posted image](https://www.ringeraja.ba/forum/upfiles/smiley/hudicek1.gif)
nama maksi rekla za kapi, mm otisao i kupio i milina. jest mi dva puta povratila ali i ona ko L moze puno pojest i onda visak izbaci. mi to interno zovemo siki overdose
ja sam sad reducirala davanje kapi na neka 2-3 puta dnevno, nocu joj uopste nedajem, spava prvu turu 6 sati u komadu, onda pojede siku, zaspe, ja je spustim, opet nakon 3 sata siku i opet zaspe...tek oko 10 kad se probudi dam joj sve moguce kapi.
e da, patronazna rekla jos i to da D3 kapi izazivaju grceve pa bolje da se daju ujutru.
N se probudila prije 10, sikila, uvalili je u ljulju, ja spremila L, ona i mm otisli u skitnju, do mesare...ja prostrla ves, raspremila po kuci, N i dalje u ljulji. onda je oko 11 opet sikila i evo je kunja u ljulji...
vode nemam, ne mogu nista ni raditi
odoh sad svijecu da zapalim pa da se osjecam ko u ratu...tv svakako ugasen...