IZVORNA PORUKA: ziel
LTM koji sad br.bodica nosi Nora?
ja napisah u svom postu a ti taman postavi pitanje
Nora nosi 62 i bas joj je taman...medjutim kako sam je presvlacila i stalno joj mjenjala...ispucam sve bodije 62 na preklop i juce joj obucem 68 bogam i nije joj sta plaho veliko
izasla je u bodiju 56 koji je rastegljivi pamuk, bilo joj bas knap, ali seka je izasla u njemu iz bolnice i ona je.
Ima nje masala, u startu je bila teza pola kg u odnosu na seku... nismo je vagali jos ali mislim onako laicki po tezini da lijepo napreduje.
e nisam vam se pohvalila, Nora i ja sutra idemo na gostovanje kod mojih a u nedjelju cemo kod sveki. sa drugim djetetom sve ide brze i bolje... sutra ujutru prije nego mm ode ganjati ostatak papirologije nas dvije cemo kod mojih, moja mama ce nas vratiti kuci. kontam svejedno mi ja sjedila kuci jal kod mojih, pa da malo promjenim cetiri zida
a nisam vam pricala ni za skerlicevu i mm
otisao on u pon ili utorak vise ni ja ne znam da otvori ono porodiljsko i naravno ponjeo otpusna pisma. kad ga ta doktorica pita kao hoce li da mi otvori sa tim datumom porodiljsko. mm stao blijedo gleda, kaze kako mislite od danas beba prdjena 24og. kaze ona pa sta fali
reko jesi ti nju pitao kako bi ja pravdala doznake i platu
mislim ko bi mi dao doznake za 10 dana kojih sjedim kuci i dojim bebu
sreca majke mi pa ja ne hodam po ovim doktorima, ja bih to sve pobila. njemu svaka cast za strpljenje koje ulozi u sve ovo