IZVORNA PORUKA: ziel
IZVORNA PORUKA: LieToMe
IZVORNA PORUKA: ziel
Djeste zene, jesu se raspisale ove mame
Ja evo pijem Nesquick , gledam TV, igram REMI na FB, sve odjednom
Pa cu onda da isprzim neku piletinu, mm dolazi u pola 2 s posla kad je druga smjena , bude gladan, jer im je vecera na poslu u 19:00 a citavo vrijeme radnici rade, stoje na nogama... Privatnik gazda.... Sta cemo...
Lijepo je kad se ne ide na posao, danas ponedjeljak , sigurno je bila guzva u ambulanti
Eto pozzz
jesi vidjela sto su mame besposlene
ja evo perem drugu masinu vesa, sutra ujutru peglanje, da sve raskrcim dok mi dijete dodje sa gostovanja pa da sam rahat 2-3 dana sa vesom.
moja N pajki, posikila obje sike, mm dosao sa posla sad cemo malo da drugujemo i gledamo tv...
znaci ti se vise ne vracas na posao, tek do godine. uzivaj onda. iskoristi vrijeme za odmaranje, set_nju...
Hvala draga, pa eto dr.mi napisala mjesec dana i rekla da necu vise ni raditi nakon toga da ce mi jos jednom produziti mjesec dana pa jos jednom vjerovatno nekoliko dana koliko ostane do porodiljskog koje ja mislim treba da otvorim oko 20.oktobra... lijepo je kod kuce i naravno da cu iskoristiti, neka sad mm radi a ja cu da uzivam
Kako beba spava? Koliko se ti uspijes odmoriti izmedju njenog budjenja?
To spavanje je vrlo individualna stvar. Ali ove moje su izgleda spavalice. Prednost je sigurno i sto ja imam jako puno kvalitetnog mlijeka (opet sam napravila test kao i sa L, izdojila mlijeko i stavila u frizider i uhvatio se masni cep).
Znaci, ono sto posiki je kvalitetno i dobro je drzi. Sinoc je recimo zaspala u 11, probudila se u 3, presvukla je sikila i do pola 7.
Sad je zaspala oko 10, ocekujem da ce se do pola 1 probuditi jer je ruckila samo jednu siku, e onda bi mogla fino sastaviti do ujutru.
Ma ja sam od malo sna, ne treba mi neki odmor. juce sam se izlezavala cijeli dan. Tri smo filma odgledali. Sad sam evo opeglala masinu bijelog i gledam navy csi sa mm
vjerovatno ce biti malo guravije kad bude i velika tu ali uskakace mama i sveki a i ja sam ubjedjena da ja to mogu...tacnije, svakim danom sam ubjedjenija da nema onog sto ja ne mogu!