IZVORNA PORUKA: rose
IZVORNA PORUKA: LieToMe
Gdje ste zene
stigo Cola
Mi danas relaksirajuce. Sami nas troje (mm, Nora i ja). malo smo se duze izlezavali, pajkili. Cura slusa ko velika, pajki, kaki, siki i sve u krug. vec joj stolica poprima zlatno zutu boju (to vas sad ne zanima ali zanimace vas)
Uspjela sam i da sredim malo kucu, prasinu, mm ce kasnije jos da usise, ja imam da opeglam ves od cura.E da...evo gledam drugi film danas, mm i Nora pajke
Ako niste gledali A little chaos toplo preporucujem (ovaj prvi me bacio u depresiju, pretuzan, malo i hormoni proradili pa sam plakala, njega ne preporucujem mislim da se zove one day)
E sad malo o temi, ja ves od cura perem skupa na 40 sa tecnim persilom i cikovim omeksivacem. bijelo otkuhavam. Mada su i ovi bodiji sto imam kvalitetni i boje postojane pa ih otkuham sa vremena na vrijeme.
Sto se tice vitamina pila ih cijelu trudnocu i pijem i dalje, vjerovatno cu uzeti jos 2-3 kutije zbog dojenja a uzimam i maticnu mlijec svako jutro (tako sam i sa Leonom) vjerujem da mi ona stvarno poboljsava kvalitet mlijeka
jesi izbacila ad? mojoj stolica narandzasta zrnasta..a dusa joj ukakiti pelenu cim je promjenim
jesam prije 2 dana, nema potrebe, izdojila juce iz jedne sike da vidim s cim baratam, mislim da je 70 ml u siki sasvim dovoljno. isprazni je dok si rekao keks
ma ad smo mi uzeli reda radi da joj damo dok meni mlijeko lijepo nadodje. sad kako se navukla na siku nema sanse da hoce flasicu a kamo li ad. ista L. samo sto sam sad fascinirana kako je ona brzo skontala siku i kako vuce.
L mi je bila pekava, trebalo joj 10 dana da navuce ova ko pittbull kad je zajmi ne popusta
bas se mm smijao jutros kako ona nju scepa gladna pa ko ljuta pa vuce lijevo desno tacno ko mali cuko
e jedino joj je pupak bio jako crven ali sad je vec dosta bolji. i L je kasno otpao, cini mi se 10ti dan.
ja fulila temu ovo sam sve trebala na onu temu o bebama ali ne mogu da se odvojim od ove teme nikako...sentimentalna budalica