cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: E vitamin

clock-img

30.06.2009, 14:00

clock-img

Majolino

pencil-img

1

Hej cao,ja sam nova na ovom forumu   user posted image   ... Molim vas pomozite mi,sa deckom sam godinu dana,planiramo ako Bog da zajednicki zivot i bebu..meni je menga poranila 7 dana i trajala mi je 3 dana...I treci i cetvrti dan nakon zavrsetka menge,mi smo se bacili u "akciju"  user posted image oboje se nadamo da nam je uspjelo   user posted image   pa sta vi mislite kolike su mi sanse??? Dal' da pocnem piti macin caj,cula sam da je jako dobar za plodnost a i E-vitamin???.. Ljubim vas puno,puno...

clock-img

01.09.2009, 03:22

clock-img

Millena

pencil-img

15

ZDRAVO DRAGE, ja sam nova na forumu,ocigledno na zalost svi imamo slicne problemeuser posted image ali nadam se ne tako dugouser posted image user posted image user posted image user posted image Ja vec 2 godine pokusavam mada nisam nista pila,da li E vitamin pomaze u oplodnji i koliko ga dugo treba pitiuser posted image

clock-img

24.10.2009, 22:37

clock-img

Sanelina73

pencil-img

67

ZDRAVO DRAGE MOJE,
I ja sam nova na forumu,kao sto kazes na zalost svi imamo slicne probleme.Ja i moj muzic vec skoro 2 godine pokusavamo na bebici.Nema koje tablete nisam koristila,injekcije dobivala,vaginalete stavljala,inseminacije radila,ciljane odnose,uh vise sta nisam, ali kod mene je problem dode do trudnoce bude 1ili 1,5 i ode kroz menstruaciju.Problem su mi hormoni FSH i LH koji su strasno visoki 40 a dozvoljeno 20.
Sad cu ponovo da vadim hormone koje mi je moj ginekolog preporucio pa cemo vidjeti sta i kako dalje raditi.
Od cajeva nisam do sada nista koristila, jer sam uvijek bila pod terapijom tableta,mada sam cula za macinu travu da je dobra, pa cu i nju poceti koristiti. U zadnje vrijeme sam pocela piti vitamin E, 1 tableta na dan uz obrok, jer sam cula da je to vitamin plodnosti,u svakom slucaju ne moze skoditi, a moze se piti koliko hoces.
Moj savjet ti je da slobodno posnes piti vitamin E ili ako zelis mozes pitati ginekologa kod kojeg ides za svaki slucaj.
Zelim svima puno srece i ako bog da da uskoro imamo jedno malo bebce. user posted image
Pusa svima

Zadnji članci

article-img