IZVORNA PORUKA: aidana
IZVORNA PORUKA: LieToMe
Znaci Boze
pa ja vise ne mogu da upratim ko je sta kome pisao
Prvo da se svima zahvalim na podrsci hvala vam od srca...sta bih ja bez vas i vasish dogodovstina.
Izguracemo nas dvije to sve kao i L i ja u prvoj trudnoci, mama i sveki ce uskociti ovih dana, uzece L pa cu i ja moci da odmaram (iskreno nije bas neki odmor kad imas dijete kojem se moras posvetiti a ne razumije bas najbolje sta se desava)
mada je ona stvarno divno dijete, evo uzinala je (smazala bananu, nektarinu, 4 manje kruske, kasima supena meda u to i plazme) i da to je uzina, za dorucak je pojela cuspajz od tikvice sa jajetom ijogurtom
Rambo mamin
Rose kompletic je predivan!!! Bas je slatko pravo bebece!
Upratih ovo za depilaciju ja od kako se depiliram voskom ja to sve cupam dole i nije mi bolno (mene najvise boli sa vanjske strane butina, jbg kad sam ja sva naopaka ) Rose i ja smo nedavno pricale o "frizurama" ja neki dan rekoh kako je volim celavu
Neko rece treba mu broj kozmeticarke, imam ja zenu kod koje idem kuci, nagodna, fina, ja sam evo vec 8 godina kod nje i ne bih je mjenjala ni za sta na svijetu.
Meni treba broj kozmeticarke, pa posalji pliz Valjda nije ova moja
I moj smaze tako dnevne potrebe za vocem u jednoj porciji samo sto on voli sa jogurtom, bude kao vocni jogurt. Bez mu valjda bude preslatko.
eto imas pp... a garant nije tvoja ova bez problema cupa sve
ja idem ako Bog da sljedece hefte na generalku
ima da je svu ocerupam, neka se paucina po njoj uhvatila
ja nedavno sa kolegicom na poslu pricam oko voca i kaze ona slabo joj malac jede voce i ja nabrojim sta moja jede
kaze ona meni jel to sedmicno, jok reko ona to u jednom obroku
na dnevnoj bazi.
ali zato moja nece ni nutelu, ni cokolade, nista slatko dijete sem meda ocima nece... domet joj monte ili dukatino (ali samo to dvoje dolazi u obzir) i to ponekad. sinoc je opet nakon mjesec dana pojela cokolino pred spavanje (kako je ono bila hasta prije odlaska na more kad smo joj pokusali dati antibiotik uz cokollino od tad ga nije htjela ni ocima) sinoc trazi dijete cokolino a vecerala prije toga