IZVORNA PORUKA: rose
IZVORNA PORUKA: LieToMe
IZVORNA PORUKA: rose
IZVORNA PORUKA: anitaa
Ja sam bila u meni najblizem CM-u, u Merkuru na Otoci, znam da ima jos plavih, mislim da nema trece opcije :-) uh, da ne bude mjenjanja poslije danasnjeg pregleda...
ja nisam sanosan koristila, meni su nivea dzonson i bekolino super hipp mi je katastrofa (malena bila na takmicenju prije godinu i po, osvojila prvo mjesto pa smo dobili kozmetike ali nismo bas bili zadovoljni)
sad smo zadnji put uzeli neku dmovu kupku za bebe predobro mirise ali nismo je jos naceli cekam bar da ovaj bekolino potrosimo sto koristimo za guzu.
inace meni dyonson ljubicasti sa lavandom cijela kolekcija vrh
meni moze i plava...teget su nam kolica
mislim kupljena su nakon sto smo saznali da je curica u pupi ...imam neku manju torbu, sivenu...ali mozda te budu bolje ..a treba nam kozmetika..u CM-u nema hipp-a...jel neko koristio sanosan?
ja johnson nisam htjela koristiti
a hipp mi je bio odlican...krema za guzu od prvog dana + bepanthen po potrebi...kasnije nekad preli na bademovu pharmamedovu i na kosili kupku...a do tada sve hipp
ma sve je to individualno, nama farmamedova krema bila odron (vjerovatno losa serija) odavno sam na galasovoj bademovoj i odlicna mi je, samo su me nanervirali sto su povecali cijenu i smanjili pakovanje, na pocetku smo koristili pavlovica, pa smo bekolino propali on nije masan ni sekunde, nije losa krema ali eto... galas se od svih mogucih pokazao stvarno najbolji
hipp koristimo samo kremu za lice zimi
a hipp bojkutujem zbog takmicenja i ujdurmi koje su nam napravili (nisu ispostovali dogovor za svih 12 beba koje su trebale biti na kalendaru, na kraju su okrivili nas sve da smo krivi a da su sjeca nemirna jer nisu ynali uslikati djecu od nepune godine

), tako smo problema imali da sam rekla hipp vise u moju kuce nece ni pod razno
neki dan sam vidjela da i nivea ima kremicu za lice za zimu, tako da cim ovu potrosimo sa hippom zavrsavam