nemoj da ti ja pricamkako je moj dan jutros poceo

srecom stvarno hoce kad jedno razbaca da pokupi pa uzme drugo inace bih bila bijesna ko ris... jutros sam morala uz dorucak 25 puta da klikam klip refresh (mickey mouse club pa neka pjesma choo choo express

traje 2 minute) kasnije se repertoar prosirio na neku farmu, pa wheels on the bus pa evo sad je peppa prase

a ja parerelno s tim stavljaj na tutu, uzinu...i plus jos raspremala ovo za bebu
ma vaginalete sam koristila i u prvoj trudnoci ali brzo se zaboravilo zutilo. neki dan sam se zeznula zaboravih da ce zuto izaci i ne stavih dnevni ulozak, sad sam se vec lijepo organizovala
mojoj je 2,5 godine, zanimljive joj najvise puzzle, to slaze ko manijak, skoro pa sedmicno neke druge izvadimo iz naftalina. u fazonu je i zivotinjskog carstva (kupili smo joj i ovaj drugi album junior) pa sad uci zivotinje, cak pronadje iste iz jednog i drugog albuma

(ima nekih slicica koje se ponavljaju i iz starog). lutke nikad nije volila. voli lego, s tim se lijepo igramo i luda je za plisanim igrackama. ne znam jesam li ti bas puno pomogla.