IZVORNA PORUKA: rose
dok ja popijem kafu, sicitam milion postova...krenem da repliciram vi vec sve zaspale

i sama sam ti takva samo sto ja nisam pila kafu
malenoj napravila uzinu, onda sam je morala zabaviti da to pojede, pa sam odvojila garderobu (to sam prije toga) skontah da ja bas i nemam puno ovo za pocetak

moracu bas dosta kupiti jer jbas nam se ne podudaraju godisnja doba. zato zimskog imam ne moram nista, dva skafandera (oba ce joj moci, jakne, trenerke, gegice jednodjelne... sve za zime)
ovo za prvu ruku tek koji bodi cak su i ovi najmanji dugi rukav

ali hajd sta fali septembar zna biti prevrtljiv i da bude hladno, nek se nadje
siperaka i onih papa imam na pretek...
skontala sam da sam pravo puno garderobe poklonila prosle godine kad su one poplave bili. kad je bilo ono kliziste u semizovcu dosla sam kuci sva uplakana i doslovno smo mm i ja sjeli i sve odvojili u 4 velike crne kese (one za smece) toliko je toga bilo... jos on govori zeno a drugo dijete...reko pusti to sad kad bude razmisljacemo
tad smo se organizovali sa nekom rajom sa klikovog foruma i odnijeli decki to u semizovac licno (zato mi bilo i drago sto dajem)
odoh sad malo ovo poslikati i da stavim u korpu za pranje...vikend cemo iskoristiti da odemo kupiti ovo sto nam fali (skontali smo ipak uzeti jednu dekicu i jedan peskir iako peskira imamo od L ali eto cisto da i beba ima nesto svoje novo)
cucle,flasice i te djidje ne kupujem, imam za prvu ruku 2-3 neotpakovane ali sa L sam imala mlijeka za dvoje nadam se da cu i ovaj put biti te srece...