prvi pregeld kukova na koševu se radi do drugog mjeseca...
na prvoj kontoli bebe znači nakon 30 dana kod pedijatra se dobije uputnica za kukove...
gore se više ne čeka jer kada vide dolazak male bebe odmah bude primljena...
ok nisi dijete odvela na vrijeme...
pa si otišla pa dokrot školovan rekao treba nnositi široko povijanje ti smatraš ne treba i nisi dijete odvela na zakazanu drugu kontorlu...
e hajd sve al porpuštanje kontole koju je doktora samtrao da treba baš ti ne odobravam.
To da će ti dijete biti ko žaba je stavrno nije neki razlog za odgađanje preporuke doktora specijaliste.
nemoj da se ljutiš ali molim te da se staviš u poziciju mame čija beba nosi kaišiće...nije beba žaba ali je jako tužno zapustiti dijete.
vidim nemaet još godinu jeli dijete hoda...kako ti možeš biti siguran odokativnom metodom da j sve ok a psecijalista koristi UZ.
ne mislim da si loša mama i znam da vskao za svoje dijete zna najbolje...ali smatram da koliko god sumnjali u ljekare oni su se ipak školovali malo više od nas.
Ja ovaj rizik na sbe nebi mogla preuzeti. MM radio je sa djecom koja su imala porblem kukova...dipl.fiziotarapeut je...ruku bi mi iz ramena slomio da sam porpuštala kontole i izbjegavala široko povijanje. Slušala sam ga jer ipak on se školovao za taj poziv.
I molim te posjeti temu
Široko povijanje sve tamo ima objašenjeno kako se povija beba...razna iskustva napisana...i mi volimo svoju dijecu pa smo ih povijali ''kao žabe'' jer doktor je rekao da trebamo.
nemoj mi zamjerit al malo je neodgovorno bilo ovo tvoje iskustvo.