Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Masala, masala za Benju. Super sto tako lijepo napreduje. Pusa i njemu i keki
07.07.2009, 11:50
Anoniman
Hvala vam Ma ja sam se pravo iznenadila Sarči je tačno po 1 kg dobijala a ovaj smrdo mali..... Kad mama uskoro bude hodala sa 40 kg (uh ne daj Bože).
07.07.2009, 12:12
neki
3476
Enisa-sara,bravo za malenog Neka ga,samo neka su nam zdravi
07.07.2009, 15:10
malena_t
599
za Benjamina.
07.07.2009, 19:24
mustafica
35
Hej odavno me nije bilo jos od tema za trudnice...a u nastavku ce te shvatiti i zasto :)
Ja sam vam rodila jednog zdravog i finog deckica ali jako zivahnog i dinamicnog. Cekamo za 7 dana da napunimo 3 mjeseca, ima vec 6,5 kg, dojim samo i fino napreduje...odprilike dobija po 1300 grama svaki mjesec. Medjutim imao je grceve od prvog dana i do dan danas iako su sad dosta rjedji...medjutim sad je navikao stalno biti na rukama i tako se i uspavljivati. Trazi da ede svaka 2 sata pa onda mozete zamisliti kako meni dan prolazi...probudi se, jede, slusa cijelih 20 minuta u sjedalici, zatim slijedi nosanje pola sata, zatim uspavljivanje i spava jos nekih sat...i vrijeme je za novo dojenje...taj tempo se desava i nocu...e mozete sad da predpostavite zasto me nije bilo, hahah. Kako vi cesto kazete neka su nam zivi i zdravi...ja se nadam da ce se promjeniti...ima li neka majka slicnu situaciju da me malo utjesi da nisam jedina jer kako sam uspjela procitati vecina vas ima mirnu djecicu...nemate pojma kako ste sretne :)
Eto ako neko ima neki savjet ili prijedlog bila bi vam zahvalna da podijelite sa mnom.
Veliki pozdrav
07.07.2009, 22:04
HannaS
373
Bas ti je zivahna beba!Dobro ikako imas vremena za bilo sta.Moj Dino je mirna beba(ne ureklo se),pa ne znam sta da ti kazem.Al ti se divim kako to sve izdrzis!Jel ti neko pomaze ili sve sama radis?Vec si ga navikla da je stalno na rukama,al ipak pokusaj preko dana da ga ucis da sam lezi dok je budan.Sretno!
07.07.2009, 22:11
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mustafica
Hej odavno me nije bilo jos od tema za trudnice...a u nastavku ce te shvatiti i zasto :)
Ja sam vam rodila jednog zdravog i finog deckica ali jako zivahnog i dinamicnog. Cekamo za 7 dana da napunimo 3 mjeseca, ima vec 6,5 kg, dojim samo i fino napreduje...odprilike dobija po 1300 grama svaki mjesec. Medjutim imao je grceve od prvog dana i do dan danas iako su sad dosta rjedji...medjutim sad je navikao stalno biti na rukama i tako se i uspavljivati. Trazi da ede svaka 2 sata pa onda mozete zamisliti kako meni dan prolazi...probudi se, jede, slusa cijelih 20 minuta u sjedalici, zatim slijedi nosanje pola sata, zatim uspavljivanje i spava jos nekih sat...i vrijeme je za novo dojenje...taj tempo se desava i nocu...e mozete sad da predpostavite zasto me nije bilo, hahah. Kako vi cesto kazete neka su nam zivi i zdravi...ja se nadam da ce se promjeniti...ima li neka majka slicnu situaciju da me malo utjesi da nisam jedina jer kako sam uspjela procitati vecina vas ima mirnu djecicu...nemate pojma kako ste sretne :)
Eto ako neko ima neki savjet ili prijedlog bila bi vam zahvalna da podijelite sa mnom.
Veliki pozdrav
imam ja takvog...al' on ima i nanu koja je u stvari kriva...jedino sto se mi noci nenosamo...samo bi mi jos to falilo ...ponoci mu gurnem flasicu on popapa i nastavi gdje je stao i tako sve do aksama e s aksamom se pocne buditi svaki sat a u 7 smo na nogama
07.07.2009, 23:34
Sonja
2429
adin primio boce i to dvije...jednu u ruku ijednu u nonu oboje smo puno plakali...samo sto je njega smirila flasica a mene nije.. citav dan se trza jadnik...bas se prepao...i od 18-19h je toliko plakao da sam ga htjela vodit u hitnu i jedva se nekako smirio...ni sama ne znam kako...ne znam sta mu je bilo..sigurno ga je bolilo... dala sam mu paracetamol jer je rekla dok. da smijem
sad ima 5 800 ( sa 1 mj je imao 4 5050 ) a dug je 60 narasto je 5cm dok. je rekla da dobro napreduje...
14.07 idemo na skrining sluha a za kukice se moram narucit...samo cekam da ga prodje nona
joj da samo znate kako ja tesko podnosim ove vakcine...
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
07.07.2009, 23:40
NANICA
629
za Adincica Bit ce to sve ok, pilence malo
08.07.2009, 00:22
Anoniman
Dušica draga.... Znam Sonja kako ti je, uh i moj je plakao, pilence malo
Nego da vas pitam. Nama dr. nije dala uputnicu za kukove Jel je trebamo imati? Gdje ste vi snimale kukove? Dr. nam je predložila da u Vrazovoj to obavimo... E sad, ako je neko tamo bio, plizzzzzzzz da napiše koja je procedura.... narčuvanje, uputnica i ostalo.
Hvala vam unaprijed.
E da, Benjamin je bio pravo nervozan od 20:30 - 23:00.... valjda zbog boce.... duša mamina mala....
< Poruku je uredio enisa_sara -- 8.7.2009 0:23:00 >
08.07.2009, 00:27
Anoniman
joj isprepadaste me s tim bocama, mi trebamo aBd 14. 7., uhhhh
enisa, neka ti neko ode u vrazovu i na drugom spratu se nalazi radiologija, e tu neki salter, neka pita, sluzi za zakazivanje termina za pregled kukova, i onda kad dodje vrijeme pregleda opet na isto mjesto
sretno
08.07.2009, 00:33
malena_t
599
Mi smo snimali na Kosevu na radiologiji. Doktorica nam dala uputnicu, narucili se telefonom, zavrsili sve za pola sata, nalaz bio za sedam dana.
08.07.2009, 00:34
malena_t
599
Uputnicu moras imati.
08.07.2009, 00:37
Anoniman
u vrazovoj odmah dobijes nalaz, zasto je na kosevu tako dugo ne kontam
08.07.2009, 00:48
Anoniman
Znači treba nam uputnica Ništa, opet ćemo ići, ustvari mm. Uh kako ću mu reći, jadan, od kako se Benjamin rodio stalno nešto ganja Te moje doznake, otpusno pismo 2x išao, rodni list, porodiljska nadoknada, zdr. knjižica
Hvala vam žene
08.07.2009, 10:50
Anoniman
mi smo snimili kukove i sve je, hB, uredu...
Boce smo isto dobili...trebamo, koliko sam ja skontala, jos i ovaj mjesec...iako mi nije jasno sta je to toliko...ja ne smijem ni pisati koliko moj kila ima uduplo je svoju porodjajnu tezinu..ali i dug je pa kazu da nije pretio a mene vazda strah posto mu je otac veeeeeeeeeeeeeeeeeeelikiiiiiiii
08.07.2009, 10:57
NANICA
629
dadada za vas
08.07.2009, 11:01
Anoniman
dadada, ma bravo za Andreja, mama nema pojma , dijete ima krupne kosti
enisa, ma i meni je mm sredjivao svu papirologiju, ali nije mi ga zao , ja bih rado hodala a da on moze dojiti npr., no sikiriki
08.07.2009, 11:49
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
enisa, ma i meni je mm sredjivao svu papirologiju, ali nije mi ga zao , ja bih rado hodala a da on moze dojiti npr., no sikiriki
jest, jest i mm
08.07.2009, 11:53
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
zamisljam Ajnu "jadnu" na dlakavoj sisi ...iako ne znam jel' ti muz maljav moj jeste pa ja automatski
08.07.2009, 12:17
Anoniman
E moja sahara, išao on tako da završi papire i jedan dan to obavljao na motoru, zaustavi ga policija, bio bez kacige i opale mu kaznu. Odmah naredni dan završavao autom, prekorači brzinu, kazne ga oduzimanjem vozačke a sad i čeka novčanu kaznu... Nikako mi finansijski nije pogodan Ovaj put ću ga pješke poslati
08.07.2009, 13:20
Anoniman
hahaaaha, ama nije maljav ali onako nadje se koja malja,hahahahahha, jesi luda, pa depilirala bih ga, i to voskom
08.07.2009, 13:23
Anoniman
enisa tako ja svome vazda kljucam da pali svjetla na autu i fakat ga jednom zaustavili ali izgleda da su ga samo upozorili, fini neki drugovi policajci
evo i sad je otisao da nesto obavi, autom, ali u nasem slucaju bolje da on vozi jer sam ja ta koja pravi belaje
a ti svog pjeske salji
08.07.2009, 13:25
NANICA
629
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
E moja sahara, išao on tako da završi papire i jedan dan to obavljao na motoru, zaustavi ga policija, bio bez kacige i opale mu kaznu. Odmah naredni dan završavao autom, prekorači brzinu, kazne ga oduzimanjem vozačke a sad i čeka novčanu kaznu... Nikako mi finansijski nije pogodan Ovaj put ću ga pješke poslati
Moja Enisa, obustavi ti to dok je vrijeme, dok niste bankrotirali
08.07.2009, 13:34
Anoniman
Rekla sam mu dođe li još jedna kazna bolje ti je bježi dok te ja nisam "oduzela" Ja vozim 7 god. i nikad nisam napravila prekršaj a on..... uzas!!
Nego žene, gdje su nam Nunichi i Zarica? Nema ih danima..... možda su otišle malo južnije