cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe 2009

clock-img

01.07.2009, 14:41

clock-img

Anoniman

cele.k., dobrodosla medju bebe 2009., i moja ce dusica aBd 6. 7. napuniti 3 mjeseca, i radi isto sto i tvoja bebauser posted image , a ko zna jesu li zubi, to je sve individualno, more bit bidne ,more bit ne bidneuser posted image

ljubac

clock-img

01.07.2009, 14:52

clock-img

Anoniman

cele dobro nam došla, hodalice se ne preporučuju nikako al ako odlučiš da koristiš, savjetujem ti 7-8 mjesec nemoj prije. A evo ti link pa pročitaj tu mnogo više piše. Pozdrav
http://www.ringeraja.ba/forum/hodalica/m_13367/tm.htm

clock-img

01.07.2009, 15:06

clock-img

Anoniman

. greska

< Poruku je uredio enisa_sara -- 1.7.2009 15:07:49 >

clock-img

02.07.2009, 13:54

clock-img

HannaS

pencil-img

373

Mi smo danas primili vakcinuuser posted image user posted image trebali smo primit prije,ali je bila nestasica,tek danas dosle.Nije puno user posted image kako sam ocekivala,i dobar mi je citav dan.Dobio je 800gr za 20 danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mama je naravno najsretnija mama sad.Srce mi ko bundavauser posted image user posted image
Jedino mi je zao sto je Dino presto skroz dojituser posted image user posted image ,nikako nece sisu,stalno mu dajem flasicu..bas mi je zao,a toliko se oboje patili da bi naucili dojituser posted image user posted image

Moj Dindili... 12.05.2009

clock-img

02.07.2009, 14:56

clock-img

cele.k.

pencil-img

88

i moja je s 2 mjeseca prestala dojiti i nimalo nisam tuzna jer sad znam koliko mi pojede,zna se vrijeme kad jede i hvala Bogu napreduje.ove danasnje hrane su dosta slicne majcinom mlijeku.ja svojoj srecici dajem hipp 1 i fino ga papa.malo se u danasnje vrijeme vrsi prevelik pritisak na majke da doje.ko da su one sto ne doje losije majke!!!!

clock-img

03.07.2009, 12:44

clock-img

belmac

pencil-img

379

cele dobro došla. koliko god su današnje hrane dobre, sigurno je majčino mlijeko ono najbolje za bebaća. naravno da majke koje pokušavaju, ali iz bilo kojih razloga ne uspjevaju, dojiti svoje bebe nisu loše majke, ali svaki dan dojenja zaista puno znaći za bebu.

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

clock-img

03.07.2009, 12:50

clock-img

babymia

pencil-img

67

slazem se sa belmom..majke koje ne doje sigurno nisu lose majke,daleko od toga,ali sigurno je da za bebu nema boljeg od majcinog mlijeka...

11.3.2009. MIA
nasa srecica

clock-img

06.07.2009, 11:17

clock-img

Anoniman

Benjaminu juče bio mjesec user posted image user posted image  Danas, aBd, idemo na kontrolu i na bocu user posted image  Jedva čekam , zbog vaganja, mjerenja.... a zbog boce.... user posted image user posted image

Kako su ostale bebice 2009? Šetate li?
Mi smo juče bili prvi put na Vilsonovom, jedno sat i pobjegli jer je vjetar užasno puhao a user posted image  je čitavo vrijeme u kolicima prespavao user posted image

Šaljemo veeeeeeeeliki pozdrav svim user posted image  i mamama user posted image

clock-img

06.07.2009, 11:26

clock-img

Anoniman

mašala, za čas to prođe ...Mi nismo šetali zbog ovog vremena ne znam hoćel kiša ili sunce-izluđuje me, a i previše je sparno. Pa evo danas fino vrijeme, pa ćemo se skontat. Pozz

clock-img

06.07.2009, 11:28

clock-img

Anoniman

Cestitam enisa i sretno sa bocom!

A  mojoj principesi su danas 3 mjeseca, masala!
Mi smo preko vikenda bili kod deda i majki i svi su je izgnjavili user posted image pa sad odmara u svom kreveticu, setamo stalno mada je vrijeme cudno i neki dan nas je i kisa uhvatila ali na svu srecu sam ponijela kabanicu za kolica i nije bilo problemauser posted image user posted image user posted image user posted image

ljubimo vas i grlimouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.07.2009, 11:33

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

A  mojoj principesi su danas 3 mjeseca, masala!

Mašala!!! Pa baš vrijeme leti user posted image
user posted image user posted image

Danas je prelijep dan!! A meni posebno drag user posted image user posted image

Uživajte mame i bebice. Mi ćemo poslijepodne, kad tajo dođe s posla, na kontrolu pa vam se javimo.

clock-img

06.07.2009, 15:43

clock-img

Sonja

pencil-img

2429

e drage moje adin sutra mora primiti bocuuser posted image
ne znam kako cu podnijeti
prosli put sam skoro zaplakala..user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

clock-img

06.07.2009, 16:25

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

izgleda da boca više boli mame nego bebeuser posted image . moj je primio drugui bocu prije nekoliko dana i plakao je kao da ga kolju, a vidjela sam da uopšte nije reagirao na ubod već na to što mu držim nogu da je ne pomjera. Posoije njega jedna curica dobila bocu, samo je malo kmekmula i ušutala, ma muškarci su kukavice prave.
kad smo došli kući ja mu samo jednom stavila obloge i on zaspao, nisam htjela da ga budim, a poslije zaboravilauser posted image pa je malo bilo crveno i natečeno a i temperaturu je dobio 38 iako su to one acelularne , pročišćene vakcine, ali hvala bogu sutra ko da ništa nije bilo

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

06.07.2009, 19:30

clock-img

Anoniman

Ja sam pravo ljuta user posted image user posted image
Bili maloprije u DZ i lijepo nas vrate. Kaže dođite sutra prijepodne jer se redovne vakcine ne daju poslijepodne user posted image  A dobro se sjećam da smo kćerku isto uvijek vodili poslijepodne. Ne znam da li to ima veze što je ljeto... user posted image  Uh, došlo mi da vrištim. Tako da sutra rano idemo....

clock-img

06.07.2009, 19:31

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

meni su rekli da dođemo na vakcinu do 10 ujutro jer poslije toga štrajkajuuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

06.07.2009, 19:33

clock-img

Anoniman

Jaoooo vidjela sam taj natpis..... štrajk od 10 - 12h

(DZ Omer Maslić).

clock-img

06.07.2009, 19:38

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: škorpija

meni su rekli da dođemo na vakcinu do 10 ujutro jer poslije toga štrajkajuuser posted image

svakako ti je bolje sto ranije...nedaj boze reakcije...tj. temperature...da se prije uoci i skine. Tako su barem meni rekli

clock-img

06.07.2009, 22:05

clock-img

malena_t

pencil-img

599

user posted image user posted image user posted image generacijouser posted image Mi se danas ponovili za igraonicu, pa sad mozemo da se okrecemo i prevrcemo do mile volje bez bojazni da cemo tresnuti s krevetauser posted image Benjaminu i Adinu sretno sutra na bocanju i pusa za rukice i nogiceuser posted image  

21.03.2009. rodio se majkin sin

clock-img

06.07.2009, 22:12

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: malena_t

user posted image user posted image user posted image generacijouser posted image Mi se danas ponovili za igraonicu, pa sad mozemo da se okrecemo i prevrcemo do mile volje bez bojazni da cemo tresnuti s krevetauser posted image Benjaminu i Adinu sretno sutra na bocanju i pusa za rukice i nogiceuser posted image  

hocemo sliku, hocemo sliku!!! ovo ja pjevamuser posted image user posted image

clock-img

06.07.2009, 22:16

clock-img

neki

pencil-img

3476

Eh evo i nas malo,nismo odavno ovde biliuser posted image Danas smo vadili krv iz prsticauser posted image user posted image user posted image i bas smo se isplakaliuser posted image user posted image user posted image Hocemo da sredjujemo cunu,pa zatouser posted image Nalaz je pokazao da smo malokrvni,pa su nam rekli da odgodimo sunetuser posted image user posted image user posted image Vidjecemo sta cemo...A imamo 7,500kguser posted image user posted image user posted image Odavno se prevrcemo na stomak,pocinjemo da ganjamo igrackice,a pomalo i sjedimouser posted image user posted image user posted image Sa kasicama smo odavno poceli i hB sve nam sad za sad odgovarauser posted image user posted image user posted image Eto toliko od nas i pusa za sve mame i bebareuser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.07.2009, 23:16

clock-img

NANICA

pencil-img

629

Evo da se i mi prijavimo user posted image . Pisemo mi i na temi ishrane za bebe u nasem dobu pa da se ne ponavljamo. Uglavnom cuna nam je dobra, masala, jedemo vocne kasice, slane kasice smo poceli prije tri dana. Sokice pijemo redovno user posted image
Pusa svima

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

clock-img

07.07.2009, 00:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: malena_t

Benjaminu i Adinu sretno sutra na bocanju i pusa za rukice i nogiceuser posted image  

Hvala, hvala user posted image
Lijepo i ugdno igranje vam želimo user posted image

A za malu čunu user posted image user posted image , super što lijepo zarasta.

neki, ljubni nam prstić mali user posted image

clock-img

07.07.2009, 10:00

clock-img

neki

pencil-img

3476

Enisa_sara,ljubnem prsticuser posted image user posted image user posted image I ti ljubi svoje piliceuser posted image

clock-img

07.07.2009, 10:27

clock-img

Anoniman

Evo mi se vratili sa boce. Pravo sam plakao user posted image user posted image
Mišo mali je dobio 1950gr. user posted image  i porasli smo 4 cm. Sad imamo 5600 gr. Kaže dr. da nismo pretjerali user posted image  jer je čvrst, nije debela beba. Šta ćemo kad stalno visi na sikama user posted image

Šaljemo vam vejiki pozdrav user posted image

clock-img

07.07.2009, 10:31

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image za cvrstog momka, pa masala pravo je dobro napredovao, svaka cast, prestice moju Ajnu uskoro user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img