cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: prva set_nja sa bebom

clock-img

23.10.2010, 10:41

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ovako je lana izgledala u prvoj setnji:

user posted image

user posted image

kao sto mozete primijetiti, ovdje nije imala skafander jer nije bilo puno hladno (otprilike kao ovih dana) ali je kasnije nosila skafander.

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

23.10.2010, 10:42

clock-img

nikita

pencil-img

1945

http://img31.imageshack.us/img31/52/p1020589r.jpg

Evo linka , ne znam postaviti sliku

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

23.10.2010, 10:43

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

hahahha, nikita, nas dvije u isto vrijemeuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

23.10.2010, 10:45

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

da dodam da u lindexu imaju prelijepih skafandera, pa kome treba za prve setnje neka kupi. preporucujem majkama koje su rodile nedavno da uzmu skafander za bebu od 6 mjeseci. u pocetku ce vam izgledati ogroman ali ce potrajati taman do proljeca. tako smo mi uradili, lana je u pocetku plivala u skafanderu ali joj je taman omalio kad joj vise nije trebao pa smo presli na jakniceuser posted image

clock-img

23.10.2010, 10:47

clock-img

nikita

pencil-img

1945

a evo ovaj na EI-u nam je sad mali a prosle zime bio velik pa ja razmisljam da mu skinem ove nogavice i da bude otvoreno dole al opet mi je problem dole obuca...

EI 16.11.2009.

clock-img

23.10.2010, 10:50

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: nikita

a evo ovaj na EI-u nam je sad mali a prosle zime bio velik pa ja razmisljam da mu skinem ove nogavice i da bude otvoreno dole al opet mi je problem dole obuca...

ma sta ce mu sad skafander, veliki je- osim ako se nece valjati u snijegu. dobra zimska jakna, deblje pantole, strample i cizmice su sasvim dovoljne...

clock-img

23.10.2010, 12:34

clock-img

nikita

pencil-img

1945

IZVORNA PORUKA: teacher75

ma sta ce mu sad skafander, veliki je- osim ako se nece valjati u snijegu. dobra zimska jakna, deblje pantole, strample i cizmice su sasvim dovoljne...

za snijeg sam i mislila , ovaj je bio 15 km u vitezu, morat cu naci nekoga gore da mi posalje veci broj

EI 16.11.2009.

clock-img

23.10.2010, 17:38

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: teacher75

za snijeg sam i mislila , ovaj je bio 15 km u vitezu, morat cu naci nekoga gore da mi posalje veci broj

moja lana jos ne hoda a kako je krenulo nece prohodati do proljeca tako da nam ne treba odjeca za valjanje po snijegu...

Zadnji članci

article-img