IZVORNA PORUKA: Galicia
IZVORNA PORUKA: bejbibi
IZVORNA PORUKA: Galicia
I ja sam huja ali opet ne bih ucjenjivala mm kroz dijete. Ima i on pravo na svoje dijete kao i ja.
Vala nakon sest godina brain washinga vise ne bi bila normalna
Kakav brainwashing?
Ja sam ubijedjena da je sve ovo ovako bilo i na samom startu, samo sto to ona nije htjela da vidi. A niko nju nije tjerao da zivi u zajednicu, nego je svojevoljno pristala.
Pa sta sad?? Po tebi ako neko pristane na zajednicu ne smije vise nikad promijeniti misljenje nego se treba poklopitiusima i trpiti svasta
Mozda jest pristala al ima pravo promijenit misljenje i htjetizac iz toga..ne vidim problemu tome...mozda su morali u zajednicu, nisu imali drugu opciju. Eto sad mogu kupiti stan al on nece... Mozda tad nije pokazivao svoje pravo lice a sad da..hiljadu mozda.. Uostalom ona je skontala da nece vise tako, on nije.. Sta sad?? Razvest se il pokudat ga nagovoriti??! Bog zna hoce li se on skontati ikad... A vjeruj da je brain wash svaki dan u zajednici,smam je napisala i spimenula nesto svekra...brain wash je pogotovo ako ke otisla,pa sevratila, pa otisla...brain wash je samim tim sto ona njega voli i sto se nada da ce se. On promijeniti i izac iz zajednice.. Jednom je tako zeznuo,sama je napisala..
Ja samo kazem da nije lahko kad se dodje u kriznu tacku u braku pa onda glavom od zid lupas...ne do Bog nikome.. Nije lahko ni razvest se... Ja joj savjetujem da pokusa da nagovori muza da se odsele al ako nece dzaba sve
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...