writing-img

RE: Presvlačenje namještaja u Sarajevu

clock-img

04.12.2012, 10:09

clock-img

canim

pencil-img

4126

IZVORNA PORUKA: abh

Dida79 javi kakva je situacija dole, molim te, jer i meni treba stof.

Zna li neko gdje se ima kupiti spuzva za namjestaj?

Znam ja ali ne znam ti objasniti user posted image uglavnom ides onom ulicom gdje ide trolejbus prema dobrinji, od hrasnog, anex pa nadalje i s lijeve strane ima jedna prodavnica prodaje spuzve raznih debljina ili naravno ako ides od dobrinje prema gradu prodavnica ti je s desne strane. Ne znam kako se zove prodavnica.

clock-img

04.12.2012, 10:16

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

IZVORNA PORUKA: canim

Znam ja ali ne znam ti objasniti user posted image uglavnom ides onom ulicom gdje ide trolejbus prema dobrinji, od hrasnog, anex pa nadalje i s lijeve strane ima jedna prodavnica prodaje spuzve raznih debljina ili naravno ako ides od dobrinje prema gradu prodavnica ti je s desne strane. Ne znam kako se zove prodavnica.

I mi smo tu kupili i super je radnja. Nalazi se u Švrakinom i najbolje je snadbjevena. ne znam ni ja naziv ali je ne mozes fuliti. Koga god pitas reci ce ti.

clock-img

04.12.2012, 10:19

clock-img

SREĆNA

pencil-img

-75

Imate štofove i spužve na Dobrinji , prodavnica ALADIN , gore negdje oko amka i binga na toj je strani.

clock-img

04.12.2012, 10:52

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Ja sam zadovoljna njihovom ponudom zaista imaju odlican izbor mebl stofa a i mikro fibera u raznim dezenima.Ja sam izabrala mebl stof cijena im je 14 km tapetar koji ce mi praviti djeciji lezaj saradjuje sa njima tako da ce mi cijena biti smanjena na 9 kmuser posted image

Za spuzvu nisam sigurna ko zna mozda i imaju evo broj pa nazaovi 033 638 092

clock-img

06.12.2012, 08:09

clock-img

abh

pencil-img

259

E super. Hvala.

Zadnji članci

article-img