cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: vrtici u Zenici

clock-img

23.01.2013, 16:17

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Meni se Bambi nikako ne sviđa. Licno poznajem tu osobu cije je dijete vaspitacica tukla po glavi. Garant ih i ti znas. Ako te zanima ko je pisi PP

clock-img

23.01.2013, 18:01

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

sta mislis o Pinokio, ovdje na Odmutu iza solitera? cijenim stvarno tvoje misljenje i ne bih puno da lutam, ako tako kazes necu uopce ni ici do Bambija. preporuci mi neko, da odem pogledati, a da imaju jaslice. hvala tiuser posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

clock-img

23.01.2013, 18:08

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

hvala vam, nisma vidjela i ostale razgovore.
iskreno, samo sam posjetila Pinokio i to mozda prije mjesec dana..primila me teta koju sam procijenila kao staru , iskusnu vaspitacicu i jako mi se svidjela..pokazala mi je prostorije, objasnila neke uvodne stvarcice..i ja sam na tome stala..nisam se vise raspitivala..a evo za dvadesetak dana se vracam na posao

valja mi i to prezivjeti user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

clock-img

23.01.2013, 18:30

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Moj necak je isao u Pinokio, bili su zadovoljni, a i od nase Niki curica trenutno ide i jako hvali vrtic.

U Radost vrticu imaju isto super tete. Mi smo bas zadovoljni. A nisam sad potpuno sigurna je li teta Slavica s tom jasličkom grupom, jer na spratu imaju tri, u jednoj je ona, ali teta je zaista divna. Meni je dovoljan pokazatelj da je moja zadovoljna tetama jer se svaki dan igra teta i glumi jednu od njih, a ja moram biti onda ona druga. I tako mi hranimo djecu, pričamo im priče, stavljamo ih na spavanje user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

23.01.2013, 20:11

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

gerbo moje dijete nije islo u jaslice tako da ti ne mogu nista reci po tom pitanju iz vlastitog iskustva. Imam prijatelje koji su zadovoljni onim na odmutu i pcelica. (u pcelicu N ide i po meni moze proci)

Ovo za bambi moram reci kao sto bi rekla i za bilo koji vrtic da imam provjerenu info.

Ivonina malena ide u Radost i oni su zadovoljni a ja n isam nikako bila zadovoljna tim vrticem a ja i Ivona smo u 5deka po tom pitanju.

Ipak moras dobro sve provjeriti jer ti maleni jos ne zna pricati i ne zna reci sta je bilo.

U svakom slucaju sretnouser posted image

clock-img

23.01.2013, 22:00

clock-img

niki83

pencil-img

2113

IZVORNA PORUKA: sheri

IZVORNA PORUKA: gerberka

cao mameee user posted image

jos se jedan mali braco sprema za jaslice.
ima li neko iskustva sa vrticem Bambi , da sad ne citam ispocetka jednom je profurala prica da je jedna od vaspitacica malo gruba..da li je to istina?
koje vrtice predlazete i zasto?
hvala na odgovorima user posted image user posted image

moja kcerka ide u vrtic Bambi, i ja sam prezadovoljna jer i dijete je zadovoljno, veselo, pametno(zaista jako puno rade sa njima, uce ih svakakve pjesmice, price, sto vjerujem rade i u drugim vrticima). Hrana je svaki dan svjeze kuhana, meni je po meni dobar, jer je za rucak uvijek nesto na kasiku, a meni je to bitno a vjerujem i mnogima. moja N ima 3,5 godine i sad zna reci sta se desava u vrticu, i kad god sam ju pitala jesu li tete dobre, ona je rekla da jesu, pa mi ispirca sta i kako koja teta se igraju sa njima, sta im kazu, i vidim da je dijete zaista zadovoljno. U par navrata kad N nije bila u vrticu, odmah su zvale da pitaju sta je sa njom, kako je.
i da, uopce ne napuhavam, samo iznosim svoje iskustvo

Sheri, oprosti. Nisam zaista imala namjeru uvrijediti nikoga svojom konstatacijom.
Ali zaista neki ljudi pretjeruju i napuhavaju vrtic Bambi, te im djeca "moraju" ici tamo. Evo tu iz komsiluka djecu vode bas tamo, jer se, zaboga, oni smatraju kremom, i njihovo se dijete mora odgajati u samo posebnim, privatnim, ustanovama.
Sasvim je korektno to sto si ti iznijela, vase dijete, vas izbor, vase iskustvo, koje je eto hvala Bogu lijepo. user posted image Sretno u svakom slucaju. Narocito gerberki i njenom user posted image .

N&N

clock-img

24.01.2013, 08:33

clock-img

sheri

pencil-img

1515

IZVORNA PORUKA: niki83

IZVORNA PORUKA: sheri

IZVORNA PORUKA: gerberka

cao mameee user posted image

jos se jedan mali braco sprema za jaslice.
ima li neko iskustva sa vrticem Bambi , da sad ne citam ispocetka jednom je profurala prica da je jedna od vaspitacica malo gruba..da li je to istina?
koje vrtice predlazete i zasto?
hvala na odgovorima user posted image user posted image

moja kcerka ide u vrtic Bambi, i ja sam prezadovoljna jer i dijete je zadovoljno, veselo, pametno(zaista jako puno rade sa njima, uce ih svakakve pjesmice, price, sto vjerujem rade i u drugim vrticima). Hrana je svaki dan svjeze kuhana, meni je po meni dobar, jer je za rucak uvijek nesto na kasiku, a meni je to bitno a vjerujem i mnogima. moja N ima 3,5 godine i sad zna reci sta se desava u vrticu, i kad god sam ju pitala jesu li tete dobre, ona je rekla da jesu, pa mi ispirca sta i kako koja teta se igraju sa njima, sta im kazu, i vidim da je dijete zaista zadovoljno. U par navrata kad N nije bila u vrticu, odmah su zvale da pitaju sta je sa njom, kako je.
i da, uopce ne napuhavam, samo iznosim svoje iskustvo

Sheri, oprosti. Nisam zaista imala namjeru uvrijediti nikoga svojom konstatacijom.
Ali zaista neki ljudi pretjeruju i napuhavaju vrtic Bambi, te im djeca "moraju" ici tamo. Evo tu iz komsiluka djecu vode bas tamo, jer se, zaboga, oni smatraju kremom, i njihovo se dijete mora odgajati u samo posebnim, privatnim, ustanovama.
Sasvim je korektno to sto si ti iznijela, vase dijete, vas izbor, vase iskustvo, koje je eto hvala Bogu lijepo. user posted image Sretno u svakom slucaju. Narocito gerberki i njenom user posted image .

apsolutno ne mislim da si me uvrijedila, niti imala namjeru. ja sam napisala svoje iskustvo, a ne mogu npr pisati o drugim vrticima jer tamo nismo ni bili. mada se zaista ne smatram nikakvom kremom, samo sam obicni smrtnik, i trudim se da dijete odgajam kao sto sam i sama odgojena.
sretno u trazenju svakako, nadam se da ce svi pronaci ono sto im odgovara user posted image

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

24.01.2013, 08:57

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ja kako god okrenem, probabli ću M., kad napuni dvije, dati u Bambi. Od svih vrtića koji su u mom dijelu grada, a imam Dunju u parku, neko državno preko puta stadiona i Bambi, opet mi ovo zadnje najbolje odgovara, ma kakve se polemike vodile oko njega.
Doduše, ima i neko privatno u čeličnom...ono mi je isto nako pobezveze moram priznati.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

24.01.2013, 09:03

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Samo javni prije tog upisauser posted image

clock-img

09.02.2013, 23:14

clock-img

Provincijalka

pencil-img

4

Pozdrav mamama i maloj ekipi, moze li mi ko reci iskustva ili saznanja o vrticu u Kineskom zidu, za pocetak ne znam ni kako se zove user posted image user posted image ali taj vrtic bi nam idealno pasao - mislim poziciono user posted image . I recite mi, zdravstveno uvjerenje sta podrazumijeva, koji nalazi se vade, jel to brzo bude gotovo? Hvala unaprijed na odgovorima, pozdrav jos jednom user posted image

clock-img

10.02.2013, 12:24

clock-img

niki83

pencil-img

2113

U Kineskom zidu imas drzavni vrtic koji se zove Pcelica, a imas i onu privatnu stvar user posted image u Kineskom gdje dvije tete sa iskustvom cuvaju grupu djece u stanu koji je prilagodjen njihovim potrebama..
user posted image
dobrodosla na forum..

N&N

clock-img

21.02.2013, 15:16

clock-img

lejlašh

pencil-img

698

Evo da se i ja javim sa svojim iskustvom iz vrtića. Moja djeca idu u Sindibad na Hamidi (5god. i 2,5 god) i ja sam prezadovoljna. Tete su prva klasa, brinu se o djeci kao da su njihova, jelovnik je dobar, hrana je naravno uvijek svježa. Djeca su se lako navikla, a sad kad sam na godišnjem curica odbrojava dane kada će ponovo u vrtić i samo o njemu priča. Tete vode djecu svugdje- u razne posjete (apotka, policijska stanica, zubar, Bm radio,...), a ljeti dosta vremena provode napolju. Da odgoj je u duhu vjere, ali meni to odgovara mada to nije bio razlog što sam ih tu upisala.
Svima bih toplo preporučila ovaj vrtić. Cijena po djetetu je 140 KM, a ako je dvoje onda imate i 10 % popusta.
Eto morala sam se i ja javiti na RR jer pročitah ne baš pohvalan komentar o Sindibadu, pa rekoh da vam dam informacije iz prve ruke.
POZZZ

Merjem, 11.11.2007.
mamina sultanija
Arman, 23.07.2010.
mamin pasha

clock-img

22.04.2013, 15:22

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja kako god okrenem, probabli ću M., kad napuni dvije, dati u Bambi. Od svih vrtića koji su u mom dijelu grada, a imam Dunju u parku, neko državno preko puta stadiona i Bambi, opet mi ovo zadnje najbolje odgovara, ma kakve se polemike vodile oko njega.
Doduše, ima i neko privatno u čeličnom...ono mi je isto nako pobezveze moram priznati.

Nakon tri sedmice, baš sam zadovoljna!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

23.04.2013, 10:41

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Mahdi krenuo u vrtic?! user posted image
Sretno, zelimo mu mnogo lijepih dana i novih drugara!user posted image

N&N

clock-img

27.04.2014, 17:35

clock-img

mala86

pencil-img

2755

ajde da malo ozivim temu

cisto informativno-jel zna netko nesto o onom vrticu "Osmijeh" ?

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

27.04.2014, 21:28

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

IZVORNA PORUKA: mala86

ajde da malo ozivim temu

jel ti hitno? mogu saznati, sta te zanima?

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

clock-img

27.04.2014, 21:37

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

IZVORNA PORUKA: mala86

ajde da malo ozivim temu

jel ti hitno? mogu saznati, sta te zanima?

malo sam sad preko fb saznala par stvarcica,prosetat cu jedan dan s malcem dole da vidimo

nije hitno jer ja ustvari trazim posao,a on treba u vrtic,pa smo gledali nesto sto bi bilo muzu blizu kad ide na posao (firma mu je u poslovnoj zoni)

ili montesori ili on jos sam user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

27.04.2014, 21:45

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

Osmijeh je nedavno otvoren, prijateljica mi je radila u njemu,ako nisam sta propustila zbog poroda,trebalo bi da jos uvijek radi tu,a i u montesori imam prijateljicu koja tu radi,tako da ti se javim user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

clock-img

26.10.2014, 09:48

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Montessori vrtić?! Ima li neko iskustva s njim,da li postoje liste čekanja ?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Zadnji članci

article-img