IZVORNA PORUKA: maksi
Dan zeneeeeeee,
Ja sam bas nesto slaba i malaksala jedva micem,podjem nesto da uradim pa sjednem. Vjerovatno me i alergija dodatno crpi,bas se pojacala zadnjih dana kisem smrcem cak mi i krv krene na nos po nekoliko puta dnevno.
Od sutra krecimo ako Bog da,
Sada me zanima gdje ste kupovali da vam naprave boje,ja sam gledala u fabulasu, pa bi volila da jos negdje pogledam.
Cini mi se da je LTM nesto spominjala pa ako joj nije mrsko neka ponovi
evo mene ko za mene pita
ovo moje dvoje se komirali
sto ti je morski zrak i malo plivanja a ja na terasi malo surfam i odmaram...
sto se tice boja mi nismo mutili, bilo mi preskuo da mutim u onu latex a one gotove imas u peniju, mi smo uzeli neku visocku orca style i stvarno smo prezadovoljni (imas i slike u temi maj, postavila sam se cini mi se kad je krevet dosao malenoj) a ima i jupol trendi ili trend vec gotove umucene, raznih boja samo meni trebale intezivnije boje. i ovi u peniju mute koliko znam.
sretno i tebi sa radovima
da vas sviju vrijeme posluzi i da se ne umorite puno
e da ima i u kaparolu u komsiluku kod sentade samo ne znam koliko je para jer im je radno vrijeme nekakvo ludo pa nisam stigla da odem da pitam. meni mucenje u obicnu nije trebalo jer smo uzeli vec gotove (isto mi ga dodje) mislila da mutimo u latex ali bi mi preskupo pravo tako da sam bila odustala od svih varijanti mucenja. ove orca gotove su kantica od 2,5 l oko 19 KM a jupol trendi je malo skuplji oko 22-23 cini mi se pa eto skontaj jel ti se isplati mutiti jer ovih gotovih imas bas puno nijansi
< Poruku je uredio LieToMe -- 3.6.2015 13:05:13 >