IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305
Ko može i želi da plati neka plati.. Mada bih se ja lično malo ružno osjećala da moje dijete neko bolje tretira u odnosu na ostale, i drugoj djeci je potrebna njega koliko i mom.. Ovo kažem s pretpostavkom da se te koje plate i bolje tretiraju, jer je kod nas inače tako..
Ma ne radi se uopste o boljem ili losijem tretmanu. Niti da li ce soba imati TV ili nece, nego jednostavno da moje dijete bude uz mene, lakse ce meni biti lezati i gledati u dijete...da ja znam da je dobro. da znam da ima dobru njegu. Onda ce i moj oporavat biti brzi i bolji.. da ima zena koja je tu uz mene, eh sada..cula sam da moze familija, pa sam kontala ako moze familija sto nebi mogla neka posebna babica.
Ima pun biro sestara. Jednostavno sto se tice djeteta da mi ga ne donose kada oni hoce. nego kada ja hocu. Onda isto, cula sam mnoga traumaticna iskustva na klinici jezero. Hajde kada jednom npr. cujes da je neka sestra imala neko traumaticno isksutvo, ali kada cujes da je to sve cesce..i to pored toliko zena (nista licno protiv nekoga) ali bas se ta traumaticna iskustva (vecinom) vezu za osobe koje su vjerski nastrojene. I to za moj pojam ne moze biti slucajnost.
Ima jedna, koja je pricala, tako nekako trpila trudove do sabaha jer gospoda je spavala, ona je bila budna, stenjala, jaukala, plakala, uglavnom, joj je sestra, babica koja je tu noc dezurala rekla, kao u smislu zasto spominjes Allaha kada ti ni on nece pomoci. Mislim...otkud nekome pravo da spominje necijeg Boga?
I znas sta je najgore, sta meni smeta, sto se sve nekako, ta traumaticna iskustva pricaju u smislu "tajne". zasto se ne izadje ispred medija? Fino da te kamera snimi, da se zna ko si sta si. I pricaj.
uglavnom sto se tice tretmana na jezeru, ne preporucuju.....