IZVORNA PORUKA: minja_
Zasto se dijete ne bi obrazovalo pa neka samo odluci sta ce sa svog zivota kada dodje za to vrijeme, jal domacica jal "karijerusa". Nego da djetetu na startu zivota odredimo put i odlucimo za njega.
Znaci Finepex, ti si za muza izabrala osobu koja bi te gazila da nemas posao. A posao ko posao, od danas do sutra, 4 dana kise, kliziste i izgubis sve...
Brojao bi ti zalogaje i korake dok ponovo ne stanes na noge? Bas mi je zao ako si udarila na takvog koji za tebe nema postovanja i u dobru i zlu...
Izabrala sam covjeka koji ne pati od kompleksa moja zena ima firmu, a ja je nemam. Koji ce se truditi da se ja kao zena individualisem. Koji ce mi biti podrska, koji i sada evo ovo dijete je hvala Bogu na putu, nije rekao cuj Nahla ostati ces s djetetom.
Nego uvijek ima rijesenje, ima izlaza i to je ono sta kod njega cijenim. Nije jedina opcija nesta "halalit" da bi drugo imali...koji kada se nadje negdje u drustvu reci ce, nece imati problem da kaze VIDITE ovu osobu u magazinu to je moja zena, dala je interviju, kako sam ponosan na nju. Nije od onih muskaraca kojima skace pritisak kada neko spomene uspijeh zene...ili mu "ego" proradi. Covjek je normalan. Ja ne mogu sebi doci da neko nekome nesta zabrani ili dozvoli. Ko malo dijete.
Izabrala sam muza kojem nije bio problem npr.da kaze zena mi je bila neki dan na sajmu zenskog poduzetnistva. Jednostavno koji ce se ponostiti s time. Izabrala sam muza , covjeka, koji ce stati iza mene, izabrala sam muza koji je rekao da ja nemam sta kuhati njegovim roditeljima da ne govorim zaovama i djeveru ( evo dodje i sedma godina), izabrala sam muza kod kojeg se moja "kuraza" svidjela. Ja to mogu, ja to hocu, i ja cu to uciniti. Kome smeta, "nek svira".
Jednostavno zena koja radi njoj su otvorena vrata. To je fakt. Ima mogucnost.