Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja sam ti mila u Nedžarićima, divno, tiho.... Didi najljepše je zimi, kao iz bajke evo jedna zimska s moga balkona
< Poruku je uredio veeseelaa -- 20.8.2010 23:44:31 >
20.08.2010, 23:37
Ilhana RR
6113
Ja neznam odkud meni da si ti na otoci :/
20.08.2010, 23:40
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
mama mi je na Č.vili, a ja stalno kod nje pa zato, i na RR kaficu kad sam te upoznala došla sam od mame
20.08.2010, 23:41
Dida79
3252
Kako ja volim te zimske zarolije...uvijek sam sanjala da imam stakleni krov ili barem neki veci krovni prozor, kamin u cosku mm i ja na mekanoj prostirci lezimo i uz povremene zvuke pucketanja drveta iz kamina gledamo kako pahulje padaju A kako sam ja dama o daljnjem sljedu dogadjaja necu pisati
Ovo je OT ali morala sam na ovo me je posjetila veselina slika nju ruzite
20.08.2010, 23:41
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
mama mi je na Č.vili, a ja stalno kod nje pa zato, i na RR kaficu kad sam te upoznala došla sam od mame
pa ja mora da je radi toga ;)
20.08.2010, 23:50
veeseelaa
20552
i ovako nešto oko kuće imati je
20.08.2010, 23:51
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Dida79
Kako ja volim te zimske zarolije...uvijek sam sanjala da imam stakleni krov ili barem neki veci krovni prozor, kamin u cosku mm i ja na mekanoj prostirci lezimo i uz povremene zvuke pucketanja drveta iz kamina gledamo kako pahulje padaju A kako sam ja dama o daljnjem sljedu dogadjaja necu pisati
Ovo je OT ali morala sam na ovo me je posjetila veselina slika nju ruzite
hahahah znaaam i meni su dohakale te zimske čarolije
21.08.2010, 00:14
acudesa
7725
Ovo moje je prije "žbunje na balkonu" hahahhaahhah...al meni se sviđa...
sad sam slikala, u mraku...pa je ispalo kako je ispalo...nije ovako raspoređeno, nego sam ga naštelila da se vidi bolje...to su zimzeleni žbunići u različitim nijansama zelene boje...neko od njih čeka presađivanje u dvorište...i to je to...zalijem ga svaki 2-3 dan i gotovo
21.08.2010, 01:22
acudesa
7725
pa, valja li mi cvijeće..viki
21.08.2010, 15:05
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
pa, valja li mi cvijeće..viki
ja lajkam tvoje cvijece
21.08.2010, 15:58
acudesa
7725
oooooo..pa ko će nego moja drugarica....hvala, već sam ga kontala baciti sa balkona...
22.08.2010, 09:51
anidla
3683
oooooo..pa ko će nego moja drugarica....hvala, već sam ga kontala baciti sa balkona...
nista ljepse od cempresa! a ako se odlucis da ih se rijesis, moj balkon ih vjerno ceka pusek
22.08.2010, 10:13
acudesa
7725
Pa, ko zna šta meni može "duhnuti" pa da želim promjenu... zasad ništa od toga... ali ima i jedna smrečica...voliš li njih...znaš kako mirišeeeee
03.09.2010, 17:38
acudesa
7725
Moja mini ruza je oboljela, opada joj lisce..stavila sam 3 stapica za bube..sta mislite je li to dovoljno? sta da radim? a tako mi je draga
03.09.2010, 18:16
ivana st
1361
Ačudesa sviđa mi se zelenilo na tvom balkonu.
03.09.2010, 21:18
salmy
5830
Ovo moje je prije "žbunje na balkonu" hahahhaahhah...al meni se sviđa...
sad sam slikala, u mraku...pa je ispalo kako je ispalo...nije ovako raspoređeno, nego sam ga naštelila da se vidi bolje...to su zimzeleni žbunići u različitim nijansama zelene boje...neko od njih čeka presađivanje u dvorište...i to je to...zalijem ga svaki 2-3 dan i gotovo
prelijepi su!!! ja ih imam na balkonu i rastu ludilo
03.09.2010, 21:22
acudesa
7725
hvala..lijepo izgledaju...svi su u razlicitim nijansama...i nekako mi se vise svidja od cvijeca...imam cemprese i neko crnogoricno zbunje-kombinacije, ne znam tacno kako se zove... eto, kad kupujem cvijece ja se odusevim grmovima..a, stvarno ih ima raznih..i to ide u moje dvoriste...mislim da su samo po koji cvjetic zasaditi da razbije monotoniju
23.09.2010, 00:23
Anoniman
Vaše cvijeće je super . Ovi čempresi su cool acudesa, da imam balkon oni su kao stvoreni za mene. Moje cvijeće je više nego očajno, bacit ću ga, da se više ne blamiram , jadne kadifice i hoće i neće, čitavo ljeto me izluđuju...
Mislila sam sljedjećeg proljeća posaditi pelargonije (tako su mi lijepe na slikama ), šta mislite mogu li one opstati na suncu (strana prozora mi je baš osunčana) i uz nemarnu cvjećarku ???
25.09.2010, 12:15
Anoniman
Pelargonija ima oko 3000 različitih vrsta, a po načinu rasta možemo podijeliti u dvije osnovne skupine: - koje rastu uspravno, grmoliko i zovu se zonale. Pri uzgajanju pelargonija treba prvenstveno voditi računa o dovoljno svijetla i dobroj propusnosti zemlje u koju se sade. Treba ih staviti na mjesto koje ima dovoljno sunca. Posaditi ih u humusnu zemlju koja bi trebala biti rastresita kako ne bi predugo zadržavala vodu. Između zalijevanja neka se zemlja malo prosuši (popipajte je i kad osjetite da je na oko 1 cm ispod površine suha tek onda zalijte).
Pokušaću još i sa njima ako ne uspije ide sve u kantu i neću se više nikad baviti cvjećarstvom...
25.09.2010, 13:11
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: Breskva
Vaše cvijeće je super . Ovi čempresi su cool acudesa, da imam balkon oni su kao stvoreni za mene. Moje cvijeće je više nego očajno, bacit ću ga, da se više ne blamiram , jadne kadifice i hoće i neće, čitavo ljeto me izluđuju...
Mislila sam sljedjećeg proljeća posaditi pelargonije (tako su mi lijepe na slikama ), šta mislite mogu li one opstati na suncu (strana prozora mi je baš osunčana) i uz nemarnu cvjećarku ???
tesko 'ceri , nabavi cemprese shalim se...a, daji cvijecu dohranu u stapicima-ako nisi davala, to je problem, duplo je razlika u cvijecu kad se daje prehrna ili ne daje
25.09.2010, 13:25
Anoniman
Kakva dohrana, ja samo posadila i kad kad zalijem, potražit ću i tu dohranu i malo ću se sad više angažovati...Kako izgleda ta dohrana, kako se sa njom rukuje imal zahmeta puno???
25.09.2010, 13:34
acudesa
7725
ja kupujem u stapicima, najzgodnije mi je...a ima i tecna-cvjetal...tako nekako...a, ovaj stapic stavljaš jednom u 3 sedmice, a cvijece buja
< Poruku je uredio acudesa RR -- 25.9.2010 13:36:01 >
25.09.2010, 13:58
Hanady RR
18727
e ...svašta... pa vas dvije koda cvijeće sadite radi drugih a ne radi sebe najbolje kaktuse u zemlju koju su obradile kalifornijske gliste... možeš da ih ne zaliješ po 2 mjeseca ljeti a zimi samo zamotaš u novine i u podrum pa opet izvadiš u ljeto
nema zahmeta...
šalim se ja malo... al breskva da ti kažem...i pelegonije hoće vode... i da u ljetnom periodu ako su na direktnom suncu neće im biti puno cvijeta kao na ovoj slici... dok ti sa posla dođeš cvijet se osušio.... ja imama jednu saksiju rozih...istu pažnju im poklanjam kao i petunijama al nisu mi živahne ko one.... jedina je rpednost što sada u ovome priosu njima je fino...nema zahmeta oko njih a još cvjetaju dok petunije polako umiru...ponegdje cjetić a sa ovom kišom nikako da se izbore već ružno pogledat bez obzira koliko ja ''čupkam'' suho i ono što mi se ne dopada po njima.