IZVORNA PORUKA: ninuska
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Ja nemam sta otkuhavati
Fino cu da se ufuram da mi je prvo kad budem kupovala. Samo ne znam kada poceti kupovati?
Pa, kad kupis
. Kod mene ako ostane djecak moram i ja nanovo kupovati. Jedino.cu neke bodije iskoristiti.
2-3 mjeseca prije. Polako, mozda bude i snizenja da iskoristis.
kod nas ako ostane curica (u sta nismo bas sigurni jer nije ni doktor
![user posted image](https://www.ringeraja.ba/forum/upfiles/smiley/smiley36.gif)
) necu morati puno dokupljivati. mada imam dosta neutralnih bodija, gegica i tako tih djidja.
mi smo vala u prvoj trudnoci od 4-5 mjeseca laganini poceli sve zivo kupovati, od pelena, peskira, bodija...sve nam trebalo.
a i kolica i krevet smo mjesec i po ranije kupili cisto iz razloga sto je meni termin bio 3.1. pa nisam htjela da mi nedaj boze padne 2 metra snijega a mi nista nemamo. ja sam mjesec dana pred termin sve oprala, ispeglala, poslozila, cak i krevetic namjestili jer kod mene bila ta situacija sa grlicem pa bukvalno bilo dogurati do devetog mjeseca.
sad cu laganini kad se vratimo s mora prvo moram sebe iseliti a onda lagano prati i peglati i dokupiti sta nam treba.
ja mislila izaci malo setati ali ovo dvoje mojih penzionera vise bili za izlezavanje...sutra cemo u skitnju, do sveki pa usput i kupovina i pripreme za more.