Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Haj probat cu sa laptopa kasnije .moza nece mob ... Nego,jel vjezbate kad imate mens??? Trebala bih dobiti ovih dana pa nezz bil vjezbala ...nesto sam davno cula kao ne valja vjezbati kad imas
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...
25.12.2015, 09:37
bejbibi
2795
Ja sinoc odradila samo jednu milju leslie i izazove ..al sam setala sat vremwna plus oko kuce :)) valjda se racuna
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...
25.12.2015, 13:09
alman
1882
IZVORNA PORUKA: bejbibi
Ja sinoc odradila samo jednu milju leslie i izazove ..al sam setala sat vremwna plus oko kuce :)) valjda se racuna
ma sve se racuna samo nek se ne lezi i ja sam sinoc samo leslli i to sam i nju jedva vrat me boli uzasno,
25.12.2015, 23:10
bejbibi
2795
Ja odradila leslie i ozazove al onako hatljavo i danas isto sat ipo bili vani ,setali :) noge me bole ...
Alman mozes mazati onaj deep relief gel ..bez obzira sto dojis ..i popit oaracetamol ..to ako se ukocilo sta
Neki autor...
26.12.2015, 10:16
alman
1882
Ja odradila leslie i ozazove al onako hatljavo i danas isto sat ipo bili vani ,setali :) noge me bole ...
Alman mozes mazati onaj deep relief gel ..bez obzira sto dojis ..i popit oaracetamol ..to ako se ukocilo sta
ja bas htjela da pitam zna li koja da li smijem necim da namazem, e super taj gel mi ima mama pa cu danas kad odem kod nje izmasirati sinoc nisam mogla nista da radim mm me nekoliko puta masirao, bude malo bolje
26.12.2015, 10:35
ladyblue RR
1848
Haj probat cu sa laptopa kasnije .moza nece mob ... Nego,jel vjezbate kad imate mens??? Trebala bih dobiti ovih dana pa nezz bil vjezbala ...nesto sam davno cula kao ne valja vjezbati kad imas
treniram, naravno. kakve veze ima jesam li dobila ili ne?!
26.12.2015, 11:08
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: ladyblue
Trebalo bi napraviti pauzu bar prva 2 dana...jer vjezbom ubrzavas cirkulaciju pa moze doci do jaceg i produzenog krvarenja...naravno to se preporucuje ali nisu svi isti i ne reaguju jednako....
26.12.2015, 16:21
bejbibi
2795
IZVORNA PORUKA: bebaa
IZVORNA PORUKA: ladyblue
Trebalo bi napraviti pauzu bar prva 2 dana...jer vjezbom ubrzavas cirkulaciju pa moze doci do jaceg i produzenog krvarenja...naravno to se preporucuje ali nisu svi isti i ne reaguju jednako....
Hvala na odgovoru BEBAA :))
LADYBLUE,nezz ni ja ..kazem CULA SAM DA NE VALJA ..eto Beba objasnila :) Hvala jos jednom ;)
Neki autor...
29.12.2015, 11:00
bejbibi
2795
Gdje ste zene ...izgleda samo ja i alman radimo ove izazove ...sinoc nisam nista..za izazove mi je pauza dan a leslie nisam mogla bas sam nesto bila preumorna ...od vecwras idu opet izazovi aBd
Neki autor...
29.12.2015, 11:38
alman
1882
ja sam sinoc odradila lesli 1 milja happy walk, malo je zivlji, al nisam ni ja bila nesto nagodna ne mogu da ishranu sredim jede mi se uzasno slatko a u kuci imam svasta, i onda pojedem i umjesto da se natjeram da odradim trening ja kazem ma kakva mi fajde kad jedem nista bez dijete a ne znam da li bi se smjela krenuti sa unkicom
29.12.2015, 15:11
bejbibi
2795
IZVORNA PORUKA: alman
ja sam sinoc odradila lesli 1 milja happy walk, malo je zivlji, al nisam ni ja bila nesto nagodna ne mogu da ishranu sredim jede mi se uzasno slatko a u kuci imam svasta, i onda pojedem i umjesto da se natjeram da odradim trening ja kazem ma kakva mi fajde kad jedem nista bez dijete a ne znam da li bi se smjela krenuti sa unkicom
I ja sam ista al nemoj dijetu dok dojis .samo treba smanjiti ..i sto vise twkucine . Naravno ako popijes 2l vode automatski manje jedes al ko ce popit toliko
Neki autor...
29.12.2015, 15:30
canim
4126
Citam vas onako usput, pa samo da napomenem da dojilje trebaju piti 3L vode dnevno a svi ostali 2L, i voda vam je jako bitna za pokretanje metabolizma, tako da nemojte je izbjegavati.
29.12.2015, 16:06
alman
1882
IZVORNA PORUKA: canim
Citam vas onako usput, pa samo da napomenem da dojilje trebaju piti 3L vode dnevno a svi ostali 2L, i voda vam je jako bitna za pokretanje metabolizma, tako da nemojte je izbjegavati.
pijem ja najmanje 2l a nekad i vise, stvarno se tjeram da sto vise pijem al ima i dana kad popijem par casa evo sad je pored mene flasa od litar i samo se zaljevam
29.12.2015, 16:48
alman
1882
I ja sam ista al nemoj dijetu dok dojis .samo treba smanjiti ..i sto vise twkucine . Naravno ako popijes 2l vode automatski manje jedes al ko ce popit toliko
znam da se ne preporucuje i da nebi trebalo, al bojim se da se ne dovedem ponovo na onu kilazu nisam neki karakter kad je upitanju hrana al kad sam na dijeti, barem je tako bilo prosli put u tri mjeeca sam svega par puta brljala
30.12.2015, 19:01
bejbibi
2795
znam da se ne preporucuje i da nebi trebalo, al bojim se da se ne dovedem ponovo na onu kilazu nisam neki karakter kad je upitanju hrana al kad sam na dijeti, barem je tako bilo prosli put u tri mjeeca sam svega par puta brljala
Ma nemoj jos ..cekaj jos malo da poraste beban ... Ev i ja se kanim.vjezbat al samo izazove ..ne radi mi se leslie...bas lijena zadnjih dana imaju li fajde ovi izazovi ako ipak jedem sve??? Stomak ko bure plus slaufi...kontam kako cu ojacat kad mi ke velik stomak valjda trebam prvo salo skinut pa ojacat misice A i ovi izazovi postaju ibret veliki danas mi je dan 14 😰
< Poruku je uredio bejbibi -- 30.12.2015 20:53:49 >
Neki autor...
31.12.2015, 12:05
alman
1882
Sasi voda joj sta sa je popila kad sam bila na unkici ja sam je pila umjesto vode
A isto sam pravila i neku vodu sa narandjama trebsla bih potraziti recept a i voda sa jabukama i cimetom pa mozemo i to ubaciti al nista dok kasiku ne probusimo
31.12.2015, 14:56
bejbibi
2795
Sasi voda joj sta sa je popila kad sam bila na unkici ja sam je pila umjesto vode
A isto sam pravila i neku vodu sa narandjama trebsla bih potraziti recept a i voda sa jabukama i cimetom pa mozemo i to ubaciti al nista dok kasiku ne probusimo
Imal efekta ta sasi voda ??? Da je ne pravim dzaba Ja odradila za danas izazove ..al ne sve nisam nesto za vjezbanje ..sto kazes treba kasiku probusiti prvo
01.01.2016, 11:28
UmmuHamza2305
264
DD ženice, nije me bilo dugo, bila u Ze kod svojih. Tamo,naravno, nisam vježbala, a jela sam 'pofino' Dok zavšim ručak,pa ću raditi Leslie,ako se H ne probudi.. A od naredne sedmice, in šaa Allah , se vraćam u teretanu, u ponedjeljak ,ako Bog da, mi je 2 mjeseca od poroda.. I da, od danas uvodim režim.. Nakon podoja me uhvati neka glad za slatkim, pa 'napadnem' čokoladu redovno i unosim kalorije koje mom djetetu nisu korisne..
Danas doručak:
3 hurme 90g zobenih pahuljica čaša mlijeka 7g mljevenog lana ( radi omege 3) kašikica kakaa (radi ukusa ) i kašikica meda
Računat ću kalorije nekoliko dana, da vidim da slučajno ne unesem premalo kalorija, radi mlijeka,naravno
01.01.2016, 11:47
bejbibi
2795
Ummuhamza,jel mi se cini il se ti fakat razumijes oko rih kalorija i ishrane jesil prije redovno vjezbala... za volju ..ja sam zadnjih dana nikakva..samo one izazove odradim a leslie nisam ..nemam volje ..trebam i dobit pa me valjda to puca ..i kasni mi ,nikako da se ustabili vise:(
Nego daj nam elana malo Ja planiram na onu dijetu sto sam link stavila al sam shvatila da skoro nemam nista od toga u kuci pa cu prvo morat u nabavku :) a bas sam mislila od 01.01
Neki autor...
01.01.2016, 11:50
bejbibi
2795
IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305
DD ženice, nije me bilo dugo, bila u Ze kod svojih. Tamo,naravno, nisam vježbala, a jela sam 'pofino' Dok zavšim ručak,pa ću raditi Leslie,ako se H ne probudi.. A od naredne sedmice, in šaa Allah , se vraćam u teretanu, u ponedjeljak ,ako Bog da, mi je 2 mjeseca od poroda.. I da, od danas uvodim režim.. Nakon podoja me uhvati neka glad za slatkim, pa 'napadnem' čokoladu redovno i unosim kalorije koje mom djetetu nisu korisne..
Danas doručak:
3 hurme 90g zobenih pahuljica čaša mlijeka 7g mljevenog lana ( radi omege 3) kašikica kakaa (radi ukusa ) i kašikica meda
Računat ću kalorije nekoliko dana, da vidim da slučajno ne unesem premalo kalorija, radi mlijeka,naravno
Jel ti ovo sve umijesas u jednu zdjelu??? ...mogla sam i ja ovo imam nekih pahuljica tamo a hurmw ja redovno jedem ..ona velika kutija u dva dana ode
Neki autor...
01.01.2016, 12:18
UmmuHamza2305
264
Hahaha,jest,u jednu zdjelu.. mljeveni lan mi nikako nije ukusan, al' ga kakao malo zamaskira.. Al' kao što reče, radi omege.. Omega3 je bitna za razvoj mozga kod dojenčeta.. Napunila sam se pravo.. ima tu oko 600 kalorija.. Dojilja mora minimalno 1800kcal dnevno unjeti,koliko sam čula A prije sam vježbala svaki dan osim nedjelje ( jer nedjeljom teretana nije radila) Plus šetnja minimalno 5km dnevno.. Kalorije sam rijetko računala.. Kako sam došla u Sa skroz sam se 'opustila' .. Prvo nisam mogla naći teretanu gdje ima termin samo za žene .. Pa sam našla, ali imam samo 2 termina sedmično.. Kad sam zatrudnila prestala sam ići u teretanu i počela jesti
Ti ako možeš probaj na dijetu.. Ne znam kakva si ti po tom pitanju,ali ja to ne mogu.. radije sama sebi odredim šta ću i koliko pojest.. DIjeta mi samo stvara pritisak,pa mi se još više sve jede
A hurme ja na prazan stomak.. U trodnoći sam jedva čekala da uđem u 9. Kila otišla sad pa sad
01.01.2016, 13:00
bejbibi
2795
Evo ja doruckovala: saku muslija cokoladnom al haman se ne osjeti cokolada ,malo mlijeka,kasika meda ( previse zasladila) ,sjemenke lana cotave ,koje su super,malo suhih grizdzica,...i fino se najela ...
Mogla bih ovako svako jutra :)
Ummuhamza bravo za tebe ...ja inace ne volim vjezbanje al moram ...zasad cu samo izazove jer nemam volje za leslie ..kad mi naum padne da mi se A kaci ,pa doji- vjezbaj,pa kad krenem pod tis ona u plac ..uuu neda mi se
Mozda se ne budem strikto drzala dijete ...taman imam corbu od povrca :)
Neki autor...
01.01.2016, 18:12
alman
1882
Ummuhamza za tebe bas si odlucna, predpostavila sam da si vjezbala aktivno prije trudnoce. Tako da mozes brzo nazad u teretanu
01.01.2016, 18:16
alman
1882
Dobra ova tablica al se meni bas neda peglati sa tim kalorijama vise volim da ne znam Ma kad se izbaci slatko,grickalice,sokovi i hljeb u biti se i ne unese puno kalorija