IZVORNA PORUKA: bejbibi
Alman za idwju...ja sam za..iskreno ne mogu se nakaniti nikako sama :( ...bas i nemam vremena za fitnes tako da jedina opcija kod kuce !!!! ...kad pocinjemo sa ovim ?? Sta nakon ovih vjezbi ..jel svaki dan ovih 45 min vjezbe sa youtuba??? ...mi sad mozemo ovo izdrzati jer bebice nisu tako male :) jedu i ostalo...
Gledala sam ovo na youtube ,moglo bi se...jel svaki dan osto iki??
Moram kupiti baterije za vagu,nisam se dugo vagala poslije poroda okruglo 70 kg ..e sad jel sta gore- dole nezz...sutra kupujem baterije i vagam se ,a mogla bih poceti i sa ovom 45 min vjezbom...
A ja sam htjela i ovo
http://www.hayat.ba/vijest.php?id=15386
jesi li krenula draga moja, hocemo li ja sam sinoc odradila, a danas sam se pozdravila sa hljebom i slatkisima
kasnije cu kad nahranim A, ponovo najvise mi pase ovako navece, a cu probati i ujutro ako mi ne bude mrsko ustajati ranije
moram se i izmjeriti a vaga mi se pokvarila, pa cu pratiti po cm
pa mozemo nekoliko dana ovu, pa odna preci na 4 milje, poslije na 5 milja, a vidjela si ima i drugih, kad nam ovo dojadi mozemo nesto promjeniti
javljat cemo ovdje kako nam ide i hocemo li sta mjenjati
za plank sam cula i radila i meni je trenutno tesko jedva 10 sec pravilno izdrzim, sike su mi ogromne nisam bila ni svjesna kolike si dok nisam uzela stari grudnjak koji sam nosila prije poroda, pa mi otezavaju
< Poruku je uredio alman -- 9.12.2015 22:07:53 >