Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ma ovo je strašno,nisam do sada imala ovako jaku reakciju....pričam kao da sam u buretu....sve mi grebe niz grlo.....evo popih kalcijum,odo na posao pa preživit ću valjda....
Vjeruj da je mm nedavno na injekcijama zavrsio..Fkt nikad nije bila ovako jaka..Piju obojica imunoglukan Sretno na poslu i nosi suncane naocale obevezno.. Kad setamo ako prodjemo pored onih sto kose travu to je uzas....a meni bas godi onaj miris
16.05.2015, 06:57
Edita1989
-48
Dobro jutro :)...
Da pitam ove sto imaju alergiju,kako ide..Ja se mucim,ovo je uzas..Oci su mi vise natecene,nos curi,da Bog sacuva..Pijem nekakve lijekove i kalcij+C vitamin...Pomaze li vama ista,kako se borite...
16.05.2015, 13:20
koka i po
7309
IZVORNA PORUKA: Edita1989
Dobro jutro :)...
Da pitam ove sto imaju alergiju,kako ide..Ja se mucim,ovo je uzas..Oci su mi vise natecene,nos curi,da Bog sacuva..Pijem nekakve lijekove i kalcij+C vitamin...Pomaze li vama ista,kako se borite...
za ove tegobe ima extra lijek. sprej za nos Avamys,,,,moj S.ga trosi. e sad....ne znam dali taj lijek postoji kod vas u prodaji ali ima nesto slicno ili pod drugim nazivom sigurno.pa se raspitaj
16.05.2015, 13:54
Edita1989
-48
Hvala Koko,raspitat cu se,imam neki sprej,ali mi izgleda ne odgovara....