cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Alergija na polen

clock-img

07.05.2014, 09:00

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: bebaa

ma ovo je strašno,nisam do sada imala ovako jaku reakciju....pričam kao da sam u buretu....sve mi grebe niz grlo.....evo popih kalcijum,odo na posao pa preživit ću valjda....user posted image

Vjeruj da je mm nedavno na injekcijama zavrsio..Fkt nikad nije bila ovako jaka..Piju obojica imunoglukan
Sretno na poslu i nosi suncane naocale obevezno..
Kad setamo ako prodjemo pored onih sto kose travu to je uzas....a meni bas godi onaj miris

clock-img

16.05.2015, 06:57

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

Dobro jutro :)...

Da pitam ove sto imaju alergiju,kako ide..Ja se mucim,ovo je uzas..Oci su mi vise natecene,nos curi,da Bog sacuva..Pijem nekakve lijekove i kalcij+C vitamin...Pomaze li vama ista,kako se borite...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

clock-img

16.05.2015, 13:20

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

IZVORNA PORUKA: Edita1989

Dobro jutro :)...

Da pitam ove sto imaju alergiju,kako ide..Ja se mucim,ovo je uzas..Oci su mi vise natecene,nos curi,da Bog sacuva..Pijem nekakve lijekove i kalcij+C vitamin...Pomaze li vama ista,kako se borite...

za ove tegobe ima extra lijek.
sprej za nos Avamys,,,,moj S.ga trosi.
e sad....ne znam dali taj lijek postoji kod vas u prodaji ali ima nesto slicno ili pod drugim nazivom sigurno.pa se raspitajuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

16.05.2015, 13:54

clock-img

Edita1989

pencil-img

-48

Hvala Koko,raspitat cu se,imam neki sprej,ali mi izgleda ne odgovara....

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

Zadnji članci

article-img