meni veet trakice ne pomazu...jednostavno nista ne iscupaju.... jos mi na vrhovima dlakica ostane vosak a na trakici nigdje dlakice:):):)
ja sam kupila topli vosak roll on u frizerland-u na dobrinji oko 3km je patrona moze biti 2-3 puta za cijele noge i uzela fino trakice kod njih 100kom cini mi se 10km... i patronu u mikrovalnu dva puta po 1min ... stavis bebi pudera na zonu koju zelis depilirati namazes voskom nalijepis i trgnes
ja sam se isto tako sracunala stvarno mi se nije isplatilo uzimati trakice a Boga mi ni svaki put na depilaciju noge i bikini i ispod pazuha me izadje oko 100km...ovako noge i pazuhe kuci sama a bikini odem---nema sanse da ga ja strgnem a morala bih izmjenjati 1001 pozu dok bih sve skinula
i neko vece mm citam sa one teme zene sa hidzabom neko je postavio kako muz treba se javiti zeni kada kuci dolazi da je ne bi iznendaio...kaze on sto...reko zamisli ja hocu da se cupam dole
kaze on "pa sta te imam ja iznenadjivati iznenadis ti mene kada doneses peskire u dnevni i pocnes da se cupas"
ja se ustelila to radim dok gledam TV...peskiri, roll on, trakice, puder, kesa za smece da mogu da bacim trakice i protrem se koliko sam duga i siroka po dnevnom da noge depiliram
vala jos kad bih u hali mjesecno morala provoditi sta vremena zbog depilacije---pa nesto bi mi bilo
Blowing with the wind of change..."