Draga moja neno,
Cesto se pitam mozes li me vidjeti ili cuti kad te spomenem...bilo govorom, bilo mislima...
Otkako si umrla, moj svijet nije vise isti...moje poimanje svega ovozemaljskog nije isto...Drzeci te na rukama taj dan i upucujuci ti posljednje rijeci i poljupce, shvatila sam koliko mi znacis i koliko te volim. Shvatila sam i osjetila citav onaj besmisao i zivljenja i umiranja...Slika mi je ostala utisnuta i dan danas...Zelim je izbrisati iz podsvijesti i sjecati se samo lijepih trenutaka provedenih s tobom.
Kako si samo dobra osoba bila...pitam se hocu li ikad moci biti ko ti...
Cesto se sjetim onog momenta kad bi dobila na lotu ili bingu, niko sretniji od tebe nije bio, trebalo ti je toliko malo da budes sretna i zadovoljna, a meni tako malo da te zavolim i jos vise cijenim zbog toga...
Sada te nema vise, pitam se gdje si mi nenice draga, molim dragog Boga da te smjesti na najljepse mjesto sto postoji na onom svijetu, uz sve one sto si voljela i volis, da ti oprosti sve grijehe, a malo njih je bilo, sigurna sam.
Zelim da ove rijeci dopru do tebe, tvoje duse...
Zelim ti i reci da su mama i dajdza dobro. Mamu cuvamo i pomazemo joj koliko mozemo i koliko je to u nasoj moci, oprosti nam ako joj nekad uputimo grubu i uvrijedljivu rijec, ako smo ponekad nervozne i tu nervozu iskaljujemo na njoj, oprosti nam i to sto se cesto sjetimo njenih propusta i mana, koje nam ponekad otezavaju zivot. Oprosti nam sto te nismo dovoljno pazili, sto ti to nismo dovoljno pokazivali ili nismo znali, oprosti nam i sto si brinula zbog nas i sto smo ti davali razloga za to.
Draga neno meni oprosti jer sam ti rekla da imas rak, a ti si govorila da nemas rak nego tumor, heheh, moja nenice...oprosti mi za sve upucene i neupucene rijeci i misli.
Neno draga, uvijek ces biti i ostati u mom srcu i mojim mislima...Volim te beskrajno...