cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Za one duše koje više nisu sa nama

clock-img

13.12.2011, 18:22

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Mirkice...pa zar je to na današnji dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

13.12.2011, 18:27

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: klemzi

Mirkice...pa zar je to na današnji dan user posted image user posted image user posted image user posted image

aha bas na danjasni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

13.12.2011, 18:28

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

13.12.2011, 18:29

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

13.12.2011, 18:29

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

user posted image user posted image
On je mala džennetska ptica...a tebe je Bog nagradio jednim malim medom....
a teško je i nikad nećeš zaboraviti...da se nikad nikom ne desi
Ljubim te!!user posted image user posted image

clock-img

13.12.2011, 21:25

clock-img

D_K

pencil-img

2669

IZVORNA PORUKA: Mirkica

aha bas na danjasni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da vam dragi Allah dz.s podari sabura...

Onaj pogled :))))

clock-img

13.12.2011, 21:45

clock-img

tekja

pencil-img

1957

IZVORNA PORUKA: Mirkica

Draga user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

13.12.2011, 21:53

clock-img

Anoniman

mirkice user posted image

clock-img

13.12.2011, 21:56

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Mirkiceuser posted image user posted image

clock-img

19.12.2011, 22:47

clock-img

emirita

pencil-img

113

eh da je tuga snijeg da se do jutra otopi,mogla bih i ja konacno,kad oci zatvorim,da se ne umorim...
maleni moj,danas je pet mjeseci kako vise nisi pored svoje mamice :(

clock-img

19.12.2011, 22:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

19.12.2011, 22:51

clock-img

SREĆNA

pencil-img

-75

Emirita dušo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2011, 22:52

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

emirita...user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

25.12.2011, 09:40

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

Draga moja K.  sretan ti  rodjendan , cesto mislim na tebe  zao mi je sto si ovaj svjet tako rano napustila . 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

25.12.2011, 09:41

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: emirita

eh da je tuga snijeg da se do jutra otopi,mogla bih i ja konacno,kad oci zatvorim,da se ne umorim...
maleni moj,danas je pet mjeseci kako vise nisi pored svoje mamice :(

user posted image user posted image user posted image user posted image budi jaka i s vjerom u BOga i vjerom da ce te tvoj sin cekati rasirenih ruku samo SABUR user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

clock-img

25.12.2011, 09:53

clock-img

Anoniman

Bako,dedo ,striko ,Dejo nedostajete puno pogotovo na danasnji dan za koje vezu mnoge lijepe uspomene na vremena kad smo skupa bili...Hvala vam sto ste dio mog zivota i zivite u mom srcu dok me ima ...Pocivajte u miru ....

clock-img

10.01.2012, 21:11

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

E od sinoć, na žalost, nema više mog dede!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

10.01.2012, 21:13

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Žao mi je ElmaB user posted image user posted image

clock-img

13.01.2012, 10:37

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Sjecam se da je i onaj dan bio ovako ruzan...tuzan i nekako ohol.....proleti dok se okrenusmo.....citave 2 godine u trenu,odose....odose.... onako brzo.....proletise....

Cesto mislimo na tebe,pricamo o tebi....nekako si uvijek sa nama,a on ovako mali nista mu nije jasno....ne konta maksum.Neki dan uzeo tvoj sat,nosi ga na ruci i kaze meni:Alma vidi nenin sat,eto on zna ko je nena....kako ce znati kad si otisla kad je imao 2 mjeseca.....ode ti nisi ni pitala smijes liuser posted image mogla si cekati da malo poraste,da te upozna.Kako si samo zeljela to......znam da jesi,stalno si molila Boga znam to.A meni nikada nisi rekla,pitala....nikada....sto i zasto???
Falis nam Bogami svima,Njemu najvise,kaze da user posted image ima tvoje oci? zagleda se i kaze kao da vidi tebe....ja velim ma nema....cini ti se.....a u Bogami iste tvoje,samo sutim i necu da priznam.....isti pogled tvoj,kad me pogledas ispod naocala i kazes:Almedina cura finauser posted image ....
Rasplaka ti mene....jesi Bogami...
A eto cudni su putevi Boziji.....

I znas,viđamo se cesto....ne brini,znam da te to sekiralo....ali sve je doslo na svoje,samo nam TI falis,a fali ona tvoja pita,hurmasice(nikada ih necu znati napraviti onako),ni recept mi nisi ostavila......kazem ja tebi da si otisla brzo.....uh....nekako mi tesko,falis i tacka.....

Poceo je sam da klanja,voli to....i brzo cu ga nauciti da ti prouci Fatihu,bice to njemu veliko.....aman zaman,neni svojoj....

odoh ja za poslom.....tvrde ove maramice nekakve,grube......

Vidimo  se regouser posted image

clock-img

13.01.2012, 11:03

clock-img

SREĆNA

pencil-img

-75

salmy

user posted image

clock-img

19.01.2012, 21:03

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

Stara moja neno , osjetih potrebu da ti nesto napisem , nikada ti nisam rekla ali sam te uvjekk punooo voljela , onaj tvoj osmjeh jos mi je ispred ociju dobrice moja , zeno koja si rodila najbitniju zenu  u mom zivotu a  i ti si imala visoko mjesto.
Zao mi je sto se eto sve nekako tako desilo , nisam te dobro ni vidjela onaj zadnji put ne znam sta mi bi al rekoh kad se vratim e oticu maksuz sa sinom da ga bolje vidis neg  u onoj guzvi i et ne bi drugi put . Dosla sam nano sa sinom na tvoj tehvid.
Ovo mi lezi na dusi  Boga mi mi tesko, dobroto moja NEKA TI ALLAH podari Dzenet , osmjeh moj dragi ljubim ti one ruke tvoje bijele kao snijeg .

BA 13.12.2008

clock-img

20.01.2012, 12:53

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

sretan rodjendan duso.....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

24.01.2012, 23:31

clock-img

dinaa

pencil-img

2141

Diko moja,ponosu moj opet me trga ovaj 24 januar,kao i svaki,i uvijek isto prokleto boli...
Danas su 23 godine kako nisi s nama...puno MAMA draga puno...
a samo sam te 14 godina imala...user posted image user posted image user posted image
Nedostajes mila svakim danom sve vise,nedostajes meni,bratu,sestri danas smo bili svi zajedno i isplakali more suza...ozivjeli uspomeneuser posted image user posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

clock-img

24.01.2012, 23:34

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: dinaa

Diko moja,ponosu moj opet me trga ovaj 24 januar,kao i svaki,i uvijek isto prokleto boli...
a samo sam te 14 godina imala...user posted image user posted image user posted image
Nedostajes mila svakim danom sve vise,nedostajes meni,bratu,sestri danas smo bili svi zajedno i isplakali more suza...ozivjeli uspomeneuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

24.01.2012, 23:45

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

IZVORNA PORUKA: dinaa

Zadnji članci

article-img