cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Za one duše koje više nisu sa nama

clock-img

26.02.2013, 12:08

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Cetiri godine su sinoc otkucale otkako je tvoj lik otisao s ovog svijeta.
I danas isto boli kao i one noci kad sam zadnji put uhvatila tvoj pogled.
I danas mi falis kao i jucer, kao sto ces i sutra, prekosutra....
I danas kao i uvijek zalim za samo jednim tvojim zagrljajem.
Falis, babi, falis... user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

26.02.2013, 12:11

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

IZVORNA PORUKA: SdZ

Cetiri godine su sinoc otkucale otkako je tvoj lik otisao s ovog svijeta.
I danas isto boli kao i one noci kad sam zadnji put uhvatila tvoj pogled.
I danas mi falis kao i jucer, kao sto ces i sutra, prekosutra....
I danas kao i uvijek zalim za samo jednim tvojim zagrljajem.
Falis, babi, falis... user posted image user posted image

user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

26.02.2013, 12:12

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

clock-img

30.04.2013, 20:12

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

i ja sam te ostao zeljan dok me bude.....moja mila...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

04.05.2013, 08:52

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

i ko zna sta me jos ceka u zivotu.....ali znam da me odozgo cuvas i da ces uvijek biti uz mene...
i znam da je onaj lagani povjetarac tvoj dah..
i ja sam te ostala zeljna dok me bude...moj mili...
38 ruza...dani i godine prolaze....sretan rodjendan...tvoja sele.

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

04.05.2013, 11:02

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

koko user posted image user posted image user posted image (znam kako ti je)

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

clock-img

04.05.2013, 11:26

clock-img

Andy_Bec23

pencil-img

2980

Duso moje duse danas je 22 dana kako te nema u maminom stomaku , a nema te ni pored mame.... Andjelu moj cuvaj me i budi dobra, doci cu ti u zagrljaj i necu te nikad vise pustiti da mi te uzmu...... Volim te najvise user posted image

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

clock-img

09.09.2013, 22:13

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

Ljepotice moja...znam ja da smo se morale rastati,ali...nema mi vise tebe...tvoj kutak ostao prazan...rekla sam im da nista ne diraju,neka sve stoji kako je i bilo...ispratila sam tvoj zadnji dah,iako nisi mogla da govoris znam da si nas cula...Nensi moja,neka ti dragi Allah dz.s. podari lijepi dzeet i neka ti je vjecni rahmet !

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

clock-img

10.09.2013, 07:27

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

svima vam saljem ogroman user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

23.09.2013, 18:54

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

ne volim septembar...iz dana u dan iscekujem ...tuga se useli u moje srce...citav septembar.
septembrom mi nekako najvise nedostajes...i opet iscekujem....i slomim se dvadeset sestog.
i sad razmisljam...vise je vremena proslo otkad te nema nego sto si zivio.
ne volim septembar...nikako...uhvatim sebe kako se klatim na stolici ko malo dijete i iscekujem.
voljela bih da sam negdje daleko ..i da izbrisem ovaj septembar.

clock-img

23.09.2013, 19:09

clock-img

Pingvina

pencil-img

1477

IZVORNA PORUKA: koka i po

ne volim septembar...iz dana u dan iscekujem ...tuga se useli u moje srce...citav septembar.
septembrom mi nekako najvise nedostajes...i opet iscekujem....i slomim se dvadeset sestog.
i sad razmisljam...vise je vremena proslo otkad te nema nego sto si zivio.
ne volim septembar...nikako...uhvatim sebe kako se klatim na stolici ko malo dijete i iscekujem.
voljela bih da sam negdje daleko ..i da izbrisem ovaj septembar.

user posted image user posted image Duso lijepa...user posted image user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

clock-img

13.12.2013, 08:20

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

i tako 5 godina , danas bi slavili rodjendan ja i ti zajedno , al danas na ovaj dan u nasoj kuci je tisina , 5 godina dugih , milslila sam na tebe svaki dan iz dana u dan , ni slutila nisam da covjek moze voljet nekog ovoliko , uu cudna je ljubav majcina i jaka jaka kao stjena , niko i nista te ne moze zamjeniti , ti isi moj prvenac , moja dusa , moja najveca bol , onaj mali zamotuljak u plavoj dekici , sitnih rucica , zamotuljak mali lijep kao andjeooo , mamin andjeo .Ljubavi moja Benine moj . oprosti mi za svaki trenutak moga zivota sto zivim , oprosti mi jer niakd ti nisam mogla pokazat koliko te volim , zauzeo si posbeno mjesto u mom srcu u mojoj dusi i tamo ces biti dok sam ziva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretan nam rodjendan user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mirkica -- 13.12.2013 8:24:14 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

13.12.2013, 08:27

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: Mirkica

i tako 5 godina , danas bi slavili rodjendan ja i ti zajedno , al danas na ovaj dan u nasoj kuci je tisina , 5 godina dugih , milslila sam na tebe svaki dan iz dana u dan , ni slutila nisam da covjek moze voljet nekog ovoliko , uu cudna je ljubav majcina i jaka jaka kao stjena , niko i nista te ne moze zamjeniti , ti isi moj prvenac , moja dusa , moja najveca bol , onaj mali zamotuljak u plavoj dekici , sitnih rucica , zamotuljak mali lijep kao andjeooo , mamin andjeo .Ljubavi moja Benine moj . oprosti mi za svaki trenutak moga zivota sto zivim , oprosti mi jer niakd ti nisam mogla pokazat koliko te volim , zauzeo si posbeno mjesto u mom srcu u mojoj dusi i tamo ces biti dok sam ziva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretan nam rodjendan user posted image user posted image

Zna tvoj mali andjelcic koliko ga volis i aBd pokazat ces mu jos i vise kad se jednog dana sretnete opet...user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

13.12.2013, 08:41

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

mirkice :-(

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

13.12.2013, 08:45

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

13.12.2013, 09:00

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2013, 09:02

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

e Mirkice user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

clock-img

13.12.2013, 09:07

clock-img

InLove

pencil-img

538

Ljubiceee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

13.12.2013, 09:19

clock-img

jednaa

pencil-img

315

mIRKICE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baby boy se rodio 02.01.2010.
ex jedna2u1

clock-img

13.12.2013, 09:21

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

13.12.2013, 10:02

clock-img

veki_aki

pencil-img

201

o mirkice dragauser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2013, 10:36

clock-img

SREĆNA

pencil-img

-75

Joj draga Mirkice svaku riječ bih ponovila.Majčinska je ljubav nešto neprikosnoveno, ljubav čini bol podnošljivom.Boljeće do kraja života user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2013, 10:39

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

duša me zaboli.... eh moja Mirki

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

13.12.2013, 11:17

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

Draga Mirkice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2013, 11:32

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

mirkice...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Zadnji članci

article-img