IZVORNA PORUKA: araj
IZVORNA PORUKA: rose
IZVORNA PORUKA: araj
pitanje za trudnice koje idu ili su isle u skolu za trudnice. Posto cu ja ako Bog da roditi na carski, a i na strogom sam mirovanju. Da li se u skoli uci, kako okupati bebu, dojiti, presvuci i nedo Bog ako se zagrcne sta treba uraditi? I da li moze muz ici samnom jer nam nema niko pomoci kad dobijemo bebu ako Bog da.
Hvala
moze muz..bar su u sarajevu organizovali neki termin da i muzevi dodju...objasne oni kako se beba uzima za kupanje za presvlacenje....kad god mognes idi...ja sam prosli put od 25-41 isla svake sedmice...nije mi bilo viska, super sam se osjecala i bila bas spremna i za porod i za brigu o bebi...meni su bas koristile
Ja sam iz Sarajeva. Da li ima u ambulanti Vojnicko polje ili na Jezeru? Hvala ti
evo ti sve lokacije i vremena
Vježbe za psihofizičku pripremu trudnica se održavaju:
Lokalitet Novi dispanzerski centar ul. Bulevar Meše Selimovića broj 2
Ponedjeljak i Srijeda od 16,30 sati
Petak od 10,30 sati
Napomena:
Zbog radova na lokalitetu NDC vježbe za psihofizičku pripremu trudnica neće se održavati na ovom lokalitetu
do daljnjeg. Trudnice se mogu javiti na Lokalitet Centar, ul. Josipa Vancaša broj 1 ili Lokalitet Saraj polje, XII Transferzala bb
i prisustvovati vježbama koje se održavaju na ovim lokalitetima po datim terminima.
Lokalitet Centar, ul. Josipa Vancaša broj 1
Ponedeljak i Srijeda od 16,30 sati
Petak od 11,00 sati
Lokalitet Saraj polje, XII Transferzala bb
Utorak od 16,30 sati
Lokalitet Vogošća, ul.Igmanska bb
Četvrtak od 17,00 sati
http://www.zzzm.ba/trudnice.php
18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))