IZVORNA PORUKA: LieToMe
Mi smo te oblogice stavljali onako reda radi, i to bi trajalo od prilike do pola sata dok ona to ne vi uredno sve povadila nikad joj nisam davala paracetamol preventivno. Sve vakcine smo prezivjeli bez ikakvih oticanja i temepraturica i primili ih na vrijeme.
Ako dopusta, stavljaj joj oblogice od stajace vode, nece odmoci sigurno.
IZVORNA PORUKA: bejbibi
Hello zenice gdje ste...pitanje za duple mame...jel se nakon vakcine odmah stavljaju.obloge hladne..danas smo primili onu drugu dozu.protiv hepB..... Rekla je da nece dobit temp samo obloge da stavljam al ne sjecam se jel odmah idu...
Vi ste mi ovdke.puno aktivnije pa moram pitati
Hvala draga...a trenutno spava pa mi je zao stavlhati, probudit ce se pa zato.pitam jel odmah idu.....ovo nam je prva kontrola bila i hB sve ok
...sorry sto pisem ovdje, tamo na bebama mi nema zenica a trebao hitan odg
nastavljajte vi svoje....
Samo kratko da prokomentarisem ovaj tvoj prethodni.post o snalazenju sa dvoje... Moj M je malo bio.ljubomoram na pocetku,jer je jako vezan za mene pa dosla seka i sad nije u centru.paznje...bio gori od nje prvih sedmica al evo nakon mjesec fino se ponasa... Nju nikad nije dirao da he udari i sl al zato jest nas...sad on spava sa babom a nas dvije:).. Da ih ne budimo jer smo jos mali pa se hiljadu puta budimo...uglavnom ne brinite, ljubomora je normalna malo na.pocetku zato vam treba dodatna pomoc sa starijom djecom jer cete vi vit 100 % zauzete bebom...nek mama il sveki il neko treci budi blizu i pri ruci..eto,izvinjavam se na zachatavanje teme
Ljubimo vas ja i A i cekamo vas na temi bebe :)) sretnoo
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...