Vjeruj mi ja znam trpiti glavobolju, ali tabletu kafetin necu da popijem. Imala sam temperaturu, nisam nista pila, prosla je sama. Nekako me strah. Nije sada da sam na svoju ruku, ja pitam, i ako mi jedna osoba kaze nemoj, onda.. za mene je to dovoljno. Legnem spavati i tako. Uh sto sam ranije mogla spavati, sada nekako osjecam da mogu citavu kucu prevrnut na glavu.
Najgore je kada ono citas, na pocetku mi je tako bilo, kada nisam bila uclanjena niti na jedan forum. sada sam na ovaj. Nekako nacitas se svega, pa se vise prepadnes nego bilo sta drugo. I na kraju ono sama sebi postavim pitanje, pa cekaj Nahla, ti ne znas da li te zene uopste imaju djecu, ili su to price rekla kazala. Tako da neke teme izbjegavam. Sto se tice carskog reza, sva sam se isprepadala. Bojim se svoje kicme, a bojim se i porodjaja. Kako, sta? Ne znam. I trudnice koje bi o tome i pisale, nekako imam utisak da je kod nas jos uvijek takav mentalitet, da je sramota reci hej imam hendikep. Mozda upravo necija prica o hendikepu drugima javi osjecaj smiraja, da se ne sikiramo.
Al et. Vidjet cu iduci put kada odem ginekologu.