Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
da se i ja puspasim za danas...kicma me rastura,pogotovo ovaj vratni dio
28.03.2015, 12:00
bebaa
-11235
Kila me uklijestila Ruke otekle i bole iz ramena... Glava me boli... Mah hebo to bitno da sam ja zdrava
28.03.2015, 14:05
Mamica24
1090
IZVORNA PORUKA: koka i po
da se i ja puspasim za danas...kicma me rastura,pogotovo ovaj vratni dio
Koka draga.. ja imam spondilozu desnog ramena I dijela vratne kicme.. Vrat me cesto zigne al mi pomognu vjezbe Naucila ih na fizikalnoj terapiji...
28.03.2015, 14:07
Mamica24
1090
IZVORNA PORUKA: bebaa
Kila me uklijestila Ruke otekle i bole iz ramena... Glava me boli... Mah hebo to bitno da sam ja zdrava
Ma ja.. moja jaranica skoro operisala kilu Imala je na stomaku... isla privatno .. Jel kila ustvati bruh?
28.03.2015, 20:50
Emica_sa
1463
Ne budite hipohondari
28.03.2015, 20:56
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
Ne budite hipohondari
draga Emice..... ja na papiru imam šta mi je.....ali hvala ti svakako na dobroj namjeri....
28.03.2015, 20:59
Emica_sa
1463
IZVORNA PORUKA: bebaa
Ne budite hipohondari
draga Emice..... ja na papiru imam šta mi je.....ali hvala ti svakako na dobroj namjeri....
28.03.2015, 21:21
Mamica24
1090
Ne budite hipohondari
Spondiloza nije zajebancija par puta me skroz ukocila... Hipohondar je nesto skroz 10-to...
28.03.2015, 23:37
mimi_2in1
-319
Ja kolko sam skontala kila je ustvari narodski receno hernia? Tako bar me i rekose. Ono hernia na zeluca -kila na zelcu. Ja sam sva u hernijama, tobejarabi, imam diskus herniju, tu herniju zeluca, i tu nekakvu herniju ispod reza od slijepog crijeva , al ta me nista ne boli.
Uglavnom, danas me nista strasno ne boli, malo glava i manta mi se..al trebam dobit, pa mislim da je zato.
29.03.2015, 09:56
irenaSA
553
Boli me ovaj višak kilograma a još više činjenica da se još uvijek ne mogu aktivirati da ga skinem Bolesnima brzo ozdravljenje
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
29.03.2015, 14:30
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: salmy
IZVORNA PORUKA: Mamica24
evo jos jedne jezdimirke brate boli i ziga svaki dan
trenutno sam na terapiji pa ce biti bolje...u sustini me sve bolucka .... zeznute ove 40 te majku mi njihovu...
Ma cini ti se kazu da su 40 najbolje.. Sta pijes?
inace zeludac me boli..imam problem godinama..no sa proljeca s ejavi opet..isla u hitnu neku noc jer sma mislila da je zuc...uglavnom jucer odbijem terapiju..reglan leksilujum jer me smiri i acipan.....homeopatiju pocela piti ima 20 dana nista napretka pa sma od jucer prestala...no bice bolje valjda....uz to me boli kicma udara u srce i tako u krug...no prezivjecu valjda
a jesi ti snimala abdomen? ja sma imala problem i sa zuci i sa pankreasom, koji je gori nego zuc
30.03.2015, 13:03
mimi_2in1
-319
evo da se danas opet upisem, noga me ponovo boli. gori bukvalno..pokusavam da nesta radim al tolko me boli da cu da poludim. popila sam nalgesin pa valjda uspije malo suzbit bol
30.03.2015, 13:34
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Mamica24
evo jos jedne jezdimirke brate boli i ziga svaki dan
trenutno sam na terapiji pa ce biti bolje...u sustini me sve bolucka .... zeznute ove 40 te majku mi njihovu...
Ma cini ti se kazu da su 40 najbolje.. Sta pijes?
inace zeludac me boli..imam problem godinama..no sa proljeca s ejavi opet..isla u hitnu neku noc jer sma mislila da je zuc...uglavnom jucer odbijem terapiju..reglan leksilujum jer me smiri i acipan.....homeopatiju pocela piti ima 20 dana nista napretka pa sma od jucer prestala...no bice bolje valjda....uz to me boli kicma udara u srce i tako u krug...no prezivjecu valjda
a jesi ti snimala abdomen? ja sma imala problem i sa zuci i sa pankreasom, koji je gori nego zuc
jesam imam herniju bla bla...isla sam danas da se narucim kod onog Smajlovica...leleeee..telefonski od 5-7...samo je neka teta koja je dezurna bila tu..nije me mogla naruciti moram telefonski... a bolucka jos malo
30.03.2015, 22:33
Mamica24
1090
Boli me grlo a sutra dernek za djeciji rodjendan..
24.12.2015, 21:21
bebaa
-11235
boli me desno koljeno...glava mi ko trolejbus.....