Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
malo kasnim sa izvjestajem od 1 aprila ali nema veze ja sam uzela malo vode da niko ne vidi i stala na po hodnika i zajaukala ...reko puko mi vodenjak oni se prvo smijali al kad su vidjeli vodu na laminatu prepali se bas heheheh da ste im samo vidjeli face posebno svekru
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
06.04.2009, 08:33
dana3
2128
neka malo neka se spremaju hihihihihihih
06.04.2009, 08:34
dana3
2128
a ovo za zakasnjelu temu ma nije kasno pisati ni od prosle godine.vazno je da se smijemo
15.09.2009, 17:01
acudesa
7725
I, ja kasnim, ali Žurim ja na fax, prespavala sve, skoro trčim, kad odjednom mikrofon ispred mene, ja podignem glavu-TV ekipa cijela (A, joj..ma kontam mičite se od mene ) -pitanje:Znate li koji je danas dan? (a, ja ne znam ni kako se zovem, ali nadodjem) -1. april -Pa, jeste li ikoga prevarili, da li je vas neko iznenadio prvoaprilskom šalom? -Nemojte mene ja sam tek ustala (i odemmm ) To ne bi bilo ništa posebno da baš mene nisu uzeli za primjer na TV kako ljudi više ne obraćaju pažnju na taj dan (grozno,...ja u gro planu i "Nemojte mene ja sam tek ustala" (neka me raja prepoznavala po gradu i govorila: "Hej, nemojte mene, ja sam tek ustala"