IZVORNA PORUKA: Hanady RR
šta i kako će ona kasnije sa svojom djecom, gdje će joj jesti...dlai ja to smtram priladnim ili ne drugi je par rukava al daleko do toga da žalim njeno dijete jer ga ona rodila...
to je njeno dijete...
nema šanse da ga ja volim više do nje...ni ne pomišljam da će ga uništiti već smatram d aće im vrijeme pokazati da neke greškice će morati korigirati...
A mozda sam malo pregrubo zvucala, ali poznajem te ljude, ne uce na greskama koje cine sebi, ne znam hoce li uciti na greskama koje cine djetetu. Za mene je on i dalje jedno nevino dijete koje trpaju tamo gdje ne treba, kad sam kod svekrve i kad dodje, uvijek ga pitam stvari koje i inace djecu pitam (kako si, kako skola, cime se sada volis igrati, sto gledas na tv-u, jesi li se isao skijati, itd itd.) necu raspravljati s njim o tome kako se " neki ini rodjak sinoc napio."
Unistit ce ga rekla sam vise u smislu da nece znati kako se ophoditi s drugom djecom, posmatram ga nekad u skoli, jako je agresivan, tuce djecu, udara, zeli biti u centru paznje, grub je jako. I zao mi bude, i budem ljuta kada ocito vidim da tom djetetu fali djetinjstvo.
Ne bih da se hvalim, ali iako kod mene doma postoje pravila, i zna se sto se smije i ne smije, djeca me vole. Zaovinog malog npr. volim toliko da cu samo svoje dijete voljeti vise. I zna i on vrlo dobro da kod mene nema penjanja po stolicama, nema skakanja po kaucu, nema otvaranja ladica iako doma to smije. Ali ga obozavam, mrvice usisam, igracke pospremim, prstice sa stola obrisem... i postuje ta pravila, a voli i on mene, kad se samo zatrci prema meni i dere se UNAAAAA (ujna :D )
Ali odoh u debeli offtopic. :)