IZVORNA PORUKA: merima_s
Meni trenutno ni na kraj pameti nisu ruksaci niti išta slično.Nama je najveći problem da se dogovorimo oko odvođenja i dovođenja u/iz škole. Ja radim od 7, a mm je s vremena na vrijeme dežurni i neće dolaziti kući prije 8 sigurno. Trenutno nam je jedina opcija teta koja nam čuva sina od 2 god., ona je pristala da je vodi. Međutim problem je što svaki put kad bude išla mora voditi oboje, pa kad je zimski period to neće biti tako lahko. A roditelji nam nisu u Sarajevu.
Kako ste se vi organizovali? Šaljete li ih u produženi? Meni nekako žao da mi jedno bude kući vazdan a drugo opet zatvoreno u školi po cijeli dan.
ja nisam dala u produženi upravo je rmi je žao da bude cijeli dan...
no meni je mama kod moje kuće a škola baš blizu doma...
al da mama nebi sa malom išla niz sokak i uz sokaka osobiot jer je mlađa polijena na hodanju pa scene da nani ne pravi po cesti ja sma našla tetu koja vodi svoga sina svaki dan i dolazi po njega...
ona mi je odvede do mjesta gdje se prezlazi ulica, prevede i dođe sama do kuće nakon škole...
ujutro je mi spustimo...
toj je teti usput al je nagardim za pažnju koju puža u tom smislu
eh sada...doma im nije leoše...istina naše radno vrijeme je drugačije...nana je drugačija, kuća i dvorište itd....
a i razlika među njima je sve manja i sper se splažu...pa u tom smislu fakat imaju jedna drugu za igru...i ovo mi je bolja opcija od produženoga za sada