Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
... zatvori usta samo kad spava, ne plače, ali non-stop nešto brblja i hiperaktivna je.
Ovo mi zvuči poznato Gledam ovu Žaninu sliku, čak mi i liče ona i Iris.
26.03.2009, 22:02
žana o8
707
pa nije ni čudo što su žilave, ne mogu kile ni ostati na njima
26.03.2009, 22:04
Okarica
1141
IZVORNA PORUKA: žana o8
pa nije ni čudo što su žilave, ne mogu kile ni ostati na njima
Upravo tako!
26.03.2009, 22:25
Pretty mamma
1079
Hvala drage mame, vidim da su mišljenja podjeljena, netko misli da ima istine u svemu, netko suprotno. Ja cu se probati skulirati, nema mi druge. Zaista je lijepo čuti komentare, bilo ovakvi ili onakvi, znači da si medjusobno pomažemo savjetima. Još jednom hvala svima.
02.04.2009, 12:37
ringeraja
111
Tokom trudnoce sam imala stresova, jer sam bila pri kraju sa fakultetom, a ispite morala da polozim jer sam dole kod nas studirala, a zivim ovde u Svedskoj. Pa onda oko putovanja, pa nekih milion glupih strahova. Zbog toga sam i bila otvorila temu Plasila sam se u trudnoci, a nisam trebala... Medjutim, na kraju je sve bilo mnooogo, mnooogo bolje i lakse nego sto sam ocekivala, a moji bespotrebni se ispostavilo da su stvarno suvisni, hmm... kad se samo setim... Iz mog iskustva ti mogu reci da mi je bebica hvala Bogu mirna, dobro rucka, pajka i sve sto bi se moglo pozeleti. Masallah... Znaci, stres toliko ne utice na karakter bebice, bar ne u mom slucaju, vec skodi tebi i tvom uzivanju u trudnoci. Zato, samo opusteno!
02.04.2009, 12:44
ringeraja
111
IZVORNA PORUKA: large
ja samo molim Boga da se moja rodi zdrava i normalan,sta sve prolazim i koliko se sekiram i placem vec sam pocela osjecati da nesto nece biti ok....da ce se beba roditi s nekom manom....neka mi Bog dragi oprosti....
Podseti me na mene ... Nema sta mi nije padalo napamet i cega se nisam plasila... Nikakav ultrazvuk, pozitivni komentari i reci babice na pregledima, nisu me mogli utesiti. Verovatno zbog stresa oko skole kroz koji sam prolazila, a i u jednom periodu trudnoce sam bila osetljivija nego inace. Ali sve je za neki hair... Cini mi se da nisam toliko brinula, ne bih ovoliko uzivala u mojoj bebici, niti bih mozda bila ovoliko zahvalna Allahu sto mi je dao zdravu, zivu, normalnu, dobru i slatku . Ja je sad bas ishvalih, ali tako se zaista osecam... To ne znaci da mislis o najgorem, vec da upucujes molbu Bogu da ti je da zivu, zdravu, normalnu i takvu kakvu bi htela, i bice sve OK ako Bog da. Videces i sama...
25.04.2009, 21:22
Blue rose RR
4361
Prenos posta:
IZVORNA PORUKA: LUNA4
nisam uspijela pronaći temu pa se inaprijed izvinjavam ako postoji i molim moderatore da je slobodno premijeste ili izbrišu ako postoji..... imam pitanje i ako ima tko slično iskustvo neka mi da koji savijet.... u 22 sam tj trudnoće i pod stalnim sam stresom.... ovo mi je druga trudnoća a u prvoj nisam imala nikakvih problema pa ni stres,pod kojim sam sada stalno a strah me da to nebi utijecalo na bebu.....sve me smeta i pogodi i jako brzo planem što je najgore jednostavno nemam kontrole i ispucavam se na krivim osobama......moja starije kćer šta god napravi mene pogodi i smeta mi a dijete nije ništa krivo,ja sam ta koja se treba kontrolirati a nemogu.....