Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Hvala draga sto pitas. Nismo isli danas doktoru jer je meni cijeli dan povišen pritisak i ne mogu da ustanem iz kreveta , nisam ni rucak mogla napraviti koliko mi je zlo. Ona je dosad imala 4 stolice, ovo me pocelo pravo brinuti . Ako ja ujutru ne budem bolje mm ce je sam odvesti doktoru.
01.11.2010, 19:58
Anoniman
3-ice su zeznute kad nicu moja niti je jela niti spavala a kakila stalno
01.11.2010, 20:17
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by
Hvala draga sto pitas. Nismo isli danas doktoru jer je meni cijeli dan povišen pritisak i ne mogu da ustanem iz kreveta , nisam ni rucak mogla napraviti koliko mi je zlo. Ona je dosad imala 4 stolice, ovo me pocelo pravo brinuti . Ako ja ujutru ne budem bolje mm ce je sam odvesti doktoru.
A joj,baš mi je žao,nadam se da ćeš sutra biti bolje. Možda su samo zubići u pitanju,ali bih ja nju ipak odvela dr. da nije slučajno kakva bakterija u pitanju...bićeš mirnija.
I javi nam.
< Poruku je uredio Gracanka -- 1.11.2010 20:18:59 >
01.11.2010, 20:53
Hannica
2920
Mybaby nadam se da ce sutra situacija biti bolja. Hana je danas kakila samo jednom,a i jela je bolje. Vjerovatno je to zbog zubica,vidim da je zuljaju desni,stalno prstice gura a prije to nije radila.
01.11.2010, 22:25
myb@by
1644
IZVORNA PORUKA: noa
Noa koliko je to dugo trajalo? Moja mama je veceras malo uzela Ajsu sebi da ja malo odmorim, jer zaista vise ne mogu fizicki da izdrzim. Ajsa vec 15 dana skroz slabo spava, apetit je ok mada nije kao prije a vec 7 dana nonstop kaki. Prva tri dana je imala po 7 stolica , sad se to smanjilo na 5 stolica ali ipak je i to puno. Ja sam stvarno vise ocajna, umirem od straha. Strah me e. coli , ao mojoj iscrpljenosti i d ane pricam. Samo da ona bude ok, a ja cu s eoporaviti.
01.11.2010, 22:55
Anoniman
joj draga trajalo je bas dugo al bilo ljeto pa lakse bilo moglo se vani pa nije toliko iscrpljujuce za mene bilo...uglavnom njoj su sve 3-ice nikle odjednom..
01.11.2010, 22:59
myb@by
1644
Nao malo si me utjesila. Da znam da su zubici u pitanju bila bi mirnija. Mene samo strah da nije ne daj Boze kakva bakterija u pitanju. Kada su joj nikle gornje cetvorke imala je proljev i temperaturu malo crveno grlo ali sve je bilo gotovo za 7 dana. Nadam s eda su trojke u pitanju
01.11.2010, 22:59
teacher75
5394
Noa koliko je to dugo trajalo? Moja mama je veceras malo uzela Ajsu sebi da ja malo odmorim, jer zaista vise ne mogu fizicki da izdrzim. Ajsa vec 15 dana skroz slabo spava, apetit je ok mada nije kao prije a vec 7 dana nonstop kaki. Prva tri dana je imala po 7 stolica , sad se to smanjilo na 5 stolica ali ipak je i to puno. Ja sam stvarno vise ocajna, umirem od straha. Strah me e. coli , ao mojoj iscrpljenosti i d ane pricam. Samo da ona bude ok, a ja cu s eoporaviti.
joj draga, ne daj se, ljubim te puno. nadam se da su samo zubici...jedva cekam da se vidimo kad sve bude ok
01.11.2010, 23:02
Anoniman
ja 1,2,4 osjetila nisam al 3-ice su nas namucile njoj inace nicu u paru nikad jedan po jedan
01.11.2010, 23:09
iv@ncica
2115
a sta da ti kazem..vec da je i kod nas svako malo tako....isto nam je kod trica bilo kao i noi i sve izbile skoro odjednom...i sad nam fale samo kutnjaci..pa smo prvo imali smrcav nosic ono pomalo...pa te ceste smrdljive stolice..pa onda temp. jako visoku sve jedno za drugim..vodila ga svaki tjedan doktoru..samo kazu virus..ne daju reci da su kutnjaci , jer sve drugo imamo...moguce je da je i neki virus , jer evo svasta hara,,koliko sam upratila iz svoje okoline i ovdje na rr sve smo isto prolazile ovih dana...proljev ili rijeđe cesce stolice, nemirno spavanje, odbijanje hrane, temp. isl., a sve u nekim razmacima...pa je moguce da su ipak virusi u pitanju , jer im je sd vrijeme..ne brini vec daji da jede i pije koliko moze...a nama je bas nesto dugo trajalo, jer se razvuklo sve jedno za drugim .
01.11.2010, 23:15
Anoniman
a da vas pripremim 5-ice su skoro isto grozne,slabo jedemo,puno pijemo,cesto vrisnemo kad je nesto tvrdje u pitanju (kora kruha,jabuka...) spavanje tako-tako,nervoza i tersanje u neogranicenim kolicinama
01.11.2010, 23:19
myb@by
1644
Zenice drage hvala vam puno na utjesnim rijecima . Sad sam 90 posto sigurna da su zubi u pitanju jer je ona inace teska na zubima . Ona pravo voli da rucki a vec 7 dana je na dijetalnoj prehrani pa da vas pitam, sta vi mislite da li da joj pocnem davati malo kaloricniju hranu. Npr kuhano meso, neko drugo povrce osim mrkve. Pravo mi je zao. Danima trazim humanu 9 i ne mogu da je nađem. Svo sam Sarajevo obisla
01.11.2010, 23:23
Anoniman
Zenice drage hvala vam puno na utjesnim rijecima . Sad sam 90 posto sigurna da su zubi u pitanju jer je ona inace teska na zubima . Ona pravo voli da rucki a vec 7 dana je na dijetalnoj prehrani pa da vas pitam, sta vi mislite da li da joj pocnem davati malo kaloricniju hranu. Npr kuhano meso, neko drugo povrce osim mrkve. Pravo mi je zao. Danima trazim humanu 9 i ne mogu da je nađem. Svo sam Sarajevo obisla
odvedi ti nju doktoru da iskljucis ove ''ruzne'' stvari o kojima mislis a onda polako djetetu daj da jede ja sam Nou vodila da iskljucim svoje gluposti i onda mi je bilo lakse a samim tim sam mogla pomoci i njoj
02.11.2010, 00:17
iv@ncica
2115
podpisujem nou..iskljuci sve viruse i baje..pa ce ti biti lakse..i mi smo svoje vodili..onda ces znati na cemu si i sto da radis..nista te ne kosta..a mirnija si..pa polako i s hranom..sretno
02.11.2010, 00:21
myb@by
1644
Sutra je svakako vodim dr. Nadam s eda su smao zubi u pitanju i da mi se dijete uskoro narucka. Hvala vam jos jednom cure, puno ovo meni znaci
02.11.2010, 08:30
Anoniman
a da vas pripremim 5-ice su skoro isto grozne,slabo jedemo,puno pijemo,cesto vrisnemo kad je nesto tvrdje u pitanju (kora kruha,jabuka...) spavanje tako-tako,nervoza i tersanje u neogranicenim kolicinama
E mojoj mlađoj trenutno niču trojke,i baš ovako kao što kažeš,donje su nikle,a gornje nikad da probiju,a vide se pod kožicom,a kad su joj donje izbijale 3-4 noći sam spavala sjedeći s njom u naručju,nema šanse spustiti je,uhh... A sa starijom nisam ni osjetila.
02.11.2010, 15:54
myb@by
1644
Evo mi sada došle od dr. Dr misli da su zubi u pitanju, jer su joj krenule donje cetvorke i gornje trojke. Rekla je da beba zdravo izgleda, ali da ipak ujutru donesemo uzorak stolice kako bi iskljucili druge uzorke ceste stolice. Meni je sada puno lakse
02.11.2010, 19:19
new mama
2578
Evo mi sada došle od dr. Dr misli da su zubi u pitanju, jer su joj krenule donje cetvorke i gornje trojke. Rekla je da beba zdravo izgleda, ali da ipak ujutru donesemo uzorak stolice kako bi iskljucili druge uzorke ceste stolice. Meni je sada puno lakse
hB da je sve ok
02.11.2010, 19:22
Anoniman
mozda glupo zvuci al drago mi je da su zubi isprepadala ti mene kad spomenu e.cooli
02.11.2010, 22:49
iv@ncica
2115
pa valjda da je bakterija u pitanju trajalo bi to ...mislim i mi imamo dana sa 1-2 stolice..a opet i sa 3-4 one prave...jedu vec svasta i piju..a i zubici su tu udarni mislim ;)))
02.11.2010, 22:55
myb@by
1644
iskreno se nadam da nije neka baja u pitanju. Dr me danas smirila ali kako se blizi noc, mene panika hvata. Nadam se da su samo zubici u pitanju . Hvala na podrsci
02.11.2010, 23:02
neki
3476
Evo ja tek iscitah sta se desava... Drago mi je da ti je sada lakse i da si je odvela doktoru,nadam se i da ce uzorak stolice biti u najboljem redu Ljubim vas obje
02.11.2010, 23:04
myb@by
1644
Hvala neki
02.11.2010, 23:05
Apotekarka
3918
Mi smo znali imati po 5-6 stolica dnevno kad su zubi u pitanu a i sad kad slano jedemo opet 3 put imamo...Ne brini draga to je do zuba vidjet ces
30.12.2010, 15:31
mamity
27
Pozdrav svim mamicama i malim bebačama, i ja imam sličan problem. Imam bebu 8,5 mjeseci, anemičan je te je pio Ferum lek, ali nije baš dobro podnosio imali smo i po 12 stolica koje nisu bile vodene nego onako kašaste, prestali smo koristiit ferum lek ali on i dalje ima 5-6 stolica dnevno. Evo recimo do sada je imao već 4 stolice. Pili smo Humanu hn, ali smo prestali. ovo traje već 7 dana. Zna li ko koji je broj za tolerisati?