Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
I nama trebaju neke ideje za djecaka; moze i skuplja verzija, nije vazno. Ovih sa zivotinjama i zvucnim glasanjem imamo; ali ja bih voljela nesto poput prijasnjih (Bajke u slici - cini mi se da je bio komplet od 12 knjiga). Ja sam ga imala, ali ga vise nema .
12.03.2013, 00:25
leona81
6373
IZVORNA PORUKA: tajra
Moje ovu posebno vole... bas je jednostavna i poucna...
moramo posuditi u biblioteci pa ako se svidi M da je kupimo.nista vise ne kupujem napamet
12.03.2013, 00:27
Amani12
1651
IZVORNA PORUKA: mala_sa
I nama trebaju neke ideje za djecaka; moze i skuplja verzija, nije vazno. Ovih sa zivotinjama i zvucnim glasanjem imamo; ali ja bih voljela nesto poput prijasnjih (Bajke u slici - cini mi se da je bio komplet od 12 knjiga). Ja sam ga imala, ali ga vise nema .
Bajke u slici su mi definitivno najdraze slikovnice iz djetinjstva,ali nazalost nigdje ih nisam nasla da kupim.
12.03.2013, 12:00
Blue rose RR
4361
Ezopove basne su mi prvi izbor za djecu jer se mnogo poučnih tema kroz njih može provući djeci, naravno malo većoj dječici. Bajke su mi sa ovog aspekta - strašššne :(((
12.03.2013, 12:35
Kviki
181
IZVORNA PORUKA: rose 87
ako imate prijedloga za djecake pisite,price su nam obavezne pred spavanje ali nevoli kada se ponavljaju tako da nam uvijek trebaju svjeze ideje
Postoje i Ilustrovane priče za dječake, ove kao što je tajra stavila za djevojčice, samo ne znam kakav im je sadržaj. Moj sin baš voli slikovnice sa naljepnicama kašto je npr. Kuki u gradu/na selu/na moru...
12.03.2013, 13:27
mamaibabo
324
moja mrvica uziva das joj citam pace pipi bas uziva ,sad mi samo donese i kaze mampace.....