Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
1. Almodray 2. Full Moon 3. jednaa _____________________________»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj« 30.1.2007 23.06.2013
Almondray Irena sa Full moon _____________________________Majke ruke svoje djece drže kratko, ali njihova srca zauvijek..
Almondray jednaa Irena sa _____________________________Mamino sunce, maza, zivot i sreca... R 17.10.2011.
Bravo mali/veliki umetnici
super ideja _____________________________Princeza dosla 05.02.2010
Irena, selmy, mama2009 _____________________________Hello, it's me...
1. Mama2009 2. IrenaSa 3. Dunjas _____________________________L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
DA glasujem: 1. mama 2009 2. Irena Sa 3 . Full Moon _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
almondray almondray almondray moze li ovako da se druge ne naljute ali ovoj bebici je cini mi se najpotrebnije inace svi crtezi su divni i mastoviti. _____________________________Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
1. Full Moon 2. Almondray 3. salmy _____________________________“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…” “Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”
IZVORNA PORUKA: koka i po almondray almondray almondray moze li ovako da se druge ne naljute ali ovoj bebici je cini mi se najpotrebnije inace svi crtezi su divni i mastoviti.
IZVORNA PORUKA: almondray IZVORNA PORUKA: koka i po almondray almondray almondray moze li ovako da se druge ne naljute ali ovoj bebici je cini mi se najpotrebnije inace svi crtezi su divni i mastoviti. Da bar nije tako. Hebes lijekove. Jadan onaj ko im se raduje.
IZVORNA PORUKA: almondray
mama2009 almondry irena-sa _____________________________"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
Mama2009 Salmy IrenaSa _____________________________“It takes a long time to make it simple.”
1. Mama2009 2. Almondry 3. IrenaSa _____________________________Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
Evo i moji glasovi : 1. Full Moon 2. almondry 3. Irena SA _____________________________Laura je u mom naručju!
1.Salmy 2.Full Moon 3.mama2009 _____________________________Be happy,it drives people crazy!
Moj glas ide za Almondry _____________________________Sve ce to o mili moj prekriti Snjegovi,ruzmarin i sas
Irena sa,mama 2009 _____________________________Sve ce to o mili moj prekriti Snjegovi,ruzmarin i sas
-Almondry, -Irena SA, -Salmy _____________________________"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson 15.08.2014. >Bambi<
almondry irenasa mama2009 _____________________________Mamino sunce - 26.12.2009 Mamin smjesko - 20.01.2015
Irena_sa Jednaa mama2009.... < Poruku je uredio bebaa -- 25.2.2015 17:26:13 > _____________________________"U laži su kratke noge ! "
Almodray
2.irena-sa 3. jednaa
1. Almondry 2. jedna 3. full moon
Ova dilema se javlja svake godine pred Ramazan, kada mnoge majke žele da poste, ali se pitaju da ...
Trudnica
Pedijatar objašnjava zašto se čini da su slučajevi koinfekcija u porastu kod djece i šta roditelj...
Zdravlje i bezbjednost
Motorni razvoj djeteta od rođenja do odrasle dobi je uslovljen kako sazrijevanjem centralnog nerv...
Odgoj, razvoj i njega
Slomljen zub, pa čak i ako se radi o djeliću zuba, računa se kao rana na koži. Na zub se stavlja ...