Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
mislite u trudnocu da radite trbusni ples a jooooooooooj i sta ce vam to?hahahaha
06.04.2009, 08:23
dana3
2128
magde-to u trudnoci meni je bio gust da plesem i to ne intenzivno kao sto treba a i dobro je za kukove koji bole.
trbusni ples nije samo mrdanje g om vec tehnika koja nije tako jednostavna.eto imas link na youtube pa vidi kolika je to kontola trbusnih misica
< Poruku je uredio dana3 -- 6.4.2009 8:24:20 >
12.04.2009, 13:02
amrab
66
Ja učim već tri mjeseca plesati trbušni ples i mogu vam reći da je to nešto predivno.Nije lako naučiti te pokrete,ali ja jadnostavno nemogu ostati mirna kada se pusti orijentalna muzika.Ko voli tu vrstu plesa neka ne oklijeva nek se odmah prikjući i neće se pokajati:
evo link sa you tuba,prije se nije pokazao nesto.ovo je stvarno nevjerovatna kontrola trbusnih misica tacnije cijelog tijela
17.04.2009, 13:29
Miau
758
Ja sam plesala trbusni ples, sad trenutno sam napravila pauzu jer mi je nezgodno, dosta putujem. Iako muskarci vole vjerovati da je trbusni ples namjenjen zavodenju njih, on je u stvari ples kojim su se zene pripremale za porod!!! Meni osobno je fantastican i iako vise ne idem kod instruktorice, ponekad ga sama kuci plesem A za sve one koje misle da su predebele - u trbusnom plesu je pozeljno da zena ima trbuscic jer onda pokreti vise dolaze do izrazaja. Mrsavice samo izgledaju kao neke glistice.
01.05.2009, 10:51
demented
183
I ja sam oduševljena trbušnim plesom ali sada poslije poroda i strija po stomaku tačno nemam volje za tim
10.06.2009, 15:24
meme27
350
imam americki dvd sve korak po korak pokaziva kako se plese ka sam probala i imala sam ocekivanja da cu se odma nauciti naravno da nisam i to sam odma ostavila
10.06.2009, 21:10
neki
3476
Otkad nisam virnula ovamo,jos kad vidjeh ovaj clip sto je dana3 stavila,kad nisam poludilaaaaaaaaaaaaaaa
10.06.2009, 21:19
dana3
2128
neki de malo hhahah ja maksuz pusti ma pokusam kopirati hahah
11.06.2009, 10:05
neki
3476
Aaaaaaaaaah kako bih ja malo kukovima,uuuuuuuuuh,ali stvarno kao sto neko rece,ne mogu ostati mirna kad cujem orijentalnu muziku Grcka mi je isto odlicna
11.06.2009, 10:16
dana3
2128
hajde habibi opaaaaaaaaaaallaaaaaaaaa evo ti jedna dobra
kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato
18.10.2009, 14:00
reallove
5807
e dano ako volis trbusni ples dodji ovdje pa vidi kako plesu..muskarci,zene,djeca to im je u krvi
18.10.2009, 14:03
dana3
2128
Ma znam reallove , samo me ova zena posebno fascinira jer plese bolje od arapkinja koje imaju na youtube,zena je zmaj a tebe zaduzujem da naucis pa onda kad dodjes u Bosnu da prepisemo neki i ja od tebe. Ja se umorila gledajuci
18.10.2009, 14:07
reallove
5807
hehehe hocu hocu pa onda u bosnu davati casove..ima ovdje prijatelj mm plese bolje od zena,da vidis samo wooow,a muzika mi se njihova svidja,ubila se za drmoguz
18.10.2009, 14:24
Adana
2777
Teti svaka cast! Plese citavim tijelom, a "haljina" joj je prelijepa. Bas sam u petak cini mi se gledala onaj talent show u Hrvatskoj, dosao je lik koji plese trbusni ples, i pravo je dobro plesao, jos se popeo i na casce staklene i plesao. A nije bas mrsav, ima ga, sto bi se reklo. Cula sam da u kinu Bosni, ili tu negdje imaju casovi trbusnog plesa...
19.10.2009, 15:55
ivana st
1361
Prije koju godinu je trbušni ples došao i u Split,i znam da nas je dosta komentiralo o tome kakav će odaziv biti,i slušam neki dan na tv kako je u početku bila čak i lista čekanja! I danas je interes velik i eto zaživio trbušni ples i u Dalmaciji .Meni je osobno drag,a volim plesat i plešem sa mm nekoliko godina,ali mislim kako bih trbušni teško savladala.Svaka čast onima koje ga plešu
19.10.2009, 16:11
Hannan
135
Jedino sto imam za trbusni ples je odijelo hahaha, ja krenula od kraja.Imam volju ta naucim plesati, volim orjentalni melos...jos samo da pocnem. Zna li neko da li se u Tuzli organizuju negdje ti casovi?