Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ma sve to stoji, bila sam kod ginekologa, rekla mi je kako je sve savršeno, išla sam vaditi hormone i to je sve savršeno, ali se pitam zašto mi je izostala ovulacija, jako me to uplašilo, jer kao i obićno uvijek pomislim na ono najgore da neću moći ostati trudna i da sam za otpad! Nisam mjerila bazalnu temp. , skeptična sam po tom pitanju, ma toliko sam se razočarala da Vam to ne mogu reći, pokušavam zanijeti već 6 mj i ništa!!!
23.10.2009, 09:32
NikicaN
25
Evo i tebi ću se aviti po pitanju izostanka ovulacije, jako sam zabrinuta iz razloga jer sam obavila sve pretrage čak sam i hormone vadila i sve je savršeno, samo na ulttrazvuku nije bilo ovulacije, i to me je dotuklo, jer sam odmah pomislila na najgore i da sam ni zašta, grozna mi je samo pomisao da ne mogu imati djece, ljudi moji za to živim!! što se tiče bazalne temperature nisam ju mjerila jer sam pomalo skeptična po tom pitanju, najviše računam svoje plodne dane po kalendaru i po cervix. sluzi! Pomagajte ako Boga znate!
23.10.2009, 09:38
NikicaN
25
Prvo čestitke, draga moja, ja se patim također već 6 mj i sad već ulazim u 7 mj i jako sam zabrinuta, jedni kažu opusti se i ne razmišljaj o tome, ali kako kad to najviše od svega želiš, no divim se ženama poput tebe i zaista ti od srca čestitam i želim sve najbolje da se rodi zdrava beba a ti da budeš ponosna majka ;))!
23.10.2009, 09:46
vila_7
5398
Nikice dat ću ti najgluplji savjet na ovom forumu : opusti se bar malo.... Sve smo mi nestrpljive i tužne kad dobijemo, i samo čekamo kad ćemo zatrudniti ali čini mi se da si ti pod još većim pritiskom nego mi ostale! Ja pokušavam evo sad je 11 mjesec i ništa ali neću da razmišljam negativno, tako i ti ne smiješ. MOraš biti malo pozitivnija,pogotovo ako ti je dr. rekao da je sve OK. Svrati mlao u čekaonicu,tamo ima žena koje godinama pokušavaju i to preko raznih postupaka pa ipak se i dalje nadaju i uvjerene su da će ima doći samo je pitanje kad. Razmišljej malo pozitivnije pa kad ostaneš brzo , da i bebač bude sretan!
23.10.2009, 11:06
ivana st
1361
Draga Nikice toliko si okupirna oko trudnoće,ali sa takvim stavom ne pomažeš ni svojoj psihi ni tijelu.To što je jedna ovulacija izostala ne znači ama baš ništa,dapače to je normalno kako sam i pisala.Ako su ti svi nalazi u redu ne znam zašto tražiš problem tamo gdje ga nema.I kakva zabrinutost nakon pola godine?! Nije djete igračka koju dobijemo kad želimo,već kad dragi Bog odredi.I ženo moja nikakav otpad nije ona koja ne može zatrudniti i nema djece,i nikako se nemoj gledati na takav način!Za početak najbitnije je da se ti opustiš jer mi se to kod tebe čini najveći problem, okupiraj se drugim strvarima, radi,studiraj,nađi neki hobi,bilo što...Nemoj me krivo shvatiti,razumijem te ali mislim da si bespotrebno sebe opteretila. Ja sam trudilica 2,5 godine, ima ih ovdje i koje više godina pokušavaju, nekad je teže nekad lakše ali borimo se i nadamo svojim i tebi želim više snage,i optimizma.
23.10.2009, 11:22
NikicaN
25
joj drage moje, divne ste, svijesna sam ja svega samo se trebam malo trgnuti i okrenuti ploču pa će se nešto dobro i izroditi, drage ste baš kad me ovako ohrabrujete i hvala Vam na tome!! Imam 25,5 godina i bojim se da mi vrijeme ne prođe, iz razloga što imam sestru koja ima 36 godina u braku je 9 godine i još nema i ne može imati djece, pa mi je vjerovatno to opterećenje istrah da neću ni ja moći zbog nje, a imam i sestru koja je starija samo 14 mjeseci od mene i ona ima 2 preslatke djece, kako ih ja nazivam tetini anđjeli"! valjda me sve to sa svih strana potiskuje, svako malo čuješ neke priče uglavnom one loše, ali nadam se da će i one proći!! Hvala Vam još jednom na podršci, najljepša Vam HVALA!!!! Živim za dan kad ću Vam reći svoju radosnu vijest da sam !!
23.10.2009, 11:24
vila_7
5398
ivana, tebe nikad nisam vidjela u čekaonici ili na listi? onako pitam , sorry
23.10.2009, 11:32
ivana st
1361
Ma samo ti pitaj .U čekaonici sam bilo jedno vrijeme,ali sam se dopisivala sama sa sobom pa sam odustala,a na listi sam bila ,ali zadnja 3 mj. ne radimo na bebici jer mi nije papa bio uredan,ali nadam se da ću opet na listu sa vama jako skoro !
23.10.2009, 11:37
fatimica09
1435
eeeeee cuj sama sa sobom, hajd ne moj biti takva, ne odustaj.....sve se mi nekad dopisujemo same sa sobom
23.10.2009, 11:41
ivana st
1361
IZVORNA PORUKA: fatimica09
eeeeee cuj sama sa sobom, hajd ne moj biti takva, ne odustaj.....sve se mi nekad dopisujemo same sa sobom
A što ću,ja pisala i pisala i dosadilo mi . Ali našla sam ja po drugim temama puno sutipkačica s kojima razmjenjujem iskustva,savjete,recepte, Ma neću se ja tako lako izgubit .
23.10.2009, 11:52
ivana st
1361
Malena budem se pojavila i u čekaonici ! Fatimice bit ćemo i mi , i naravno da pripadamo negdje,ja se na ovom forumu osjećam kao doma .Ne prođe dan a da se ne javim.
23.10.2009, 11:56
fatimica09
1435
za forum....slazem se potpuno! Ako Bog da bicemo jednog dana sve ......svrati u cekaonicu svakako!
P.S. ubice nas sto zacatavamo temu ....sorry...
23.10.2009, 15:16
ena0002
8723
IZVORNA PORUKA: ivana st
U čekaonici sam bilo jedno vrijeme,ali sam se dopisivala sama sa sobom pa sam odustala
Evo ja se sjecam da smo se dopisivale u cekaonici , a svaka od nas se nekada isprica sama sa sobom , bitno je da se dusa olaksa
23.10.2009, 20:51
ivana st
1361
Ena0002 ti si bila prva koja mi se javila kad sam došla na ringeraju
23.10.2009, 22:15
nolinica
66
NikiceN, u potpunosti te razumem, isto se i sam aosećam, i trenutno mi ništa nije u glavi osim bebe. Bukvalno sam sve moj poslove orijentisala prema tome i u skladu sa tim. Strašno. Ne smemo se tako ponašati i dozvoliti da budemo tako slabe i da se opteretimo time. Mi se još uvek malo trudimo, zamisli kako je devojkama koje to rade godinama...Ti si bar mlada draga moja, kako je nama koje imamo 10 godina više??!!! Nemoj misliti na to, znam da je jako teško, i meni slabo ide...trudi se.Krenula si na vreme i to je super. Prati samo svoje telo, upoznaj ga i uskoro ćeš tačno znati kad ti je ovulacija...Ni ja nisam merila temperaturu, ali izgleda da ću ipak morati. Što više pokazatelja , to bolje... Javi šta se dešava... A, vi trudilice koje ostanete trudne, javljajte nam, obradujte nas, a time nam dajete i nadu i još jedan osmeh na licu!
24.10.2009, 10:50
NikicaN
25
jako si to lijepo napisala, sve što si rekla živa je istina, zaist se trebamo opustiti, glavu gore i malkice manje razmišljati o tome, kad bude bit će, ja se spremam na taj korak već 6-7 mjeseci i baš forsiram da to bude baš sada, ali ništa nije dobro što je na silu, hvala ti na takvom razumjevanju i ohrabrenju!!
27.10.2009, 06:18
_skorpija_
10
Prvo čestitke, draga moja, ja se patim također već 6 mj i sad već ulazim u 7 mj i jako sam zabrinuta, jedni kažu opusti se i ne razmišljaj o tome, ali kako kad to najviše od svega želiš, no divim se ženama poput tebe i zaista ti od srca čestitam i želim sve najbolje da se rodi zdrava beba a ti da budeš ponosna majka ;))!
Hvala ti draga moja duso, Vidjeces da ce i kod tebe sve biti OK. I ja sam imala iste sumnje, da li je sve u redu ili ne, pa sto ne mogu ostati trudna i slicno, ali svaki put bih se sjetila da ima zena koje se trude godinama. Ja se njima iskreno divim, jer mogu da zamislim kako je svaki mjesec prozivljavati isto. Ti samo pokusavaj i dalje i vidjeces da ces uspjeti. Od srca zelim srecu i tebi i svim ostalim curama koje pokusavaju.
27.10.2009, 09:31
NikicaN
25
ma hvala Vam na ohrabrenju i guranju naprijed, moram priznati kad god dođem na ovaj forum uvijek se osjećam lakše, kad znam da postoji netko tko me razumije, tko shvaća moju nervozu i svakidašnji nemir! Sretna sam što to mogu podijeliti sa svima Vama a sad je nastupanje čekanja hoće li se "primiti ili neće", prošlo je moje razdoblje oplođivanja sad je samo ono grozno vrijeme čekanja! nadam se da ću Vas uskoro obavijestiti naj radosnijom vijesti u mome životu! JOOOOOOj JEDVA ČEKAM TAJ SRETAN DAN, JER BIT ČU NAJBOLJA MAJKA NA SVIJETU!!
28.10.2009, 10:47
NikicaN
25
joj evo samo da podijelim sa svima Vama kako sam sinoć sanjala jedan prekrasan san, a to je naravno da sam trudna i to da nosim blizance, pa nemogu vam opisati kako je bilo prekrasno dok sam snivala, a koliko tužno kad sam se probudila, nadam se da vrijedi ona poslovica, "što želiš to i sanjaš, što sanjaš moglo bi se i ostvariti"" ja kao dupla
28.10.2009, 10:52
ivana st
1361
Nikice slične snove imam i sama i nadam se da će se skoro ostvariti . Moja preporuka bi ti bila da pokušaš pratiti ovulaciju mjerenjem bazalne temperature iako znam da si skeptična prema tome,ali moglo bi ti biti od pomoći.
28.10.2009, 10:58
vila_7
5398
Ja sam ovaj mjesec kupila Maybe baby, i pokazao mi O 7.dan. Sluz nisam gledala jer sam jo šuvijek malo menst.imala (ali sam se keksala ). Pokazao mi je opet O 12 dc i tad je sluz bila ne baš rastezljiva, više onako vodenasta. Sad kalendarski kad je bio 14 dc uopće nije bilo ni sluzi a i MB je pokazao da su neplodni dani. Sad me zanima ova sluz kad je bila O , da li je kod ostalih baš rastezljiva jer je kod mene bila tako vodenasta više?
28.10.2009, 10:58
vila_7
5398
ivana da li ti nekako pratiš plodne dane ili ne razmišljaš o tome?
28.10.2009, 11:04
ivana st
1361
Meni se mjerenje temperature čini jako pouzdanom metodom,posebno jer su moji ciklusi duži i znaju šetat.Sada je mjerim,ali ne baš svaki dan,čisto da znam imam li ovulaciju. jesi ti probala tako pratiti ovulaciju?