Prije svega da vas pozdravim,,, izvinite što pišem ovo ovdje ali nisam znala gdje da pitam jer sam nova ovdje,.-pa bi molila da mi date odgovor?? mengu imam uvjek 28-30 dana.. ali je uvjek tačna znači 28..29..30..dana,, i nikad nema problema,, međutim prošli mjesec sam malo više bila seksualno aktivna i baš u periodu kad sam trebala dobiti --7-9-2012...i menga mi je posle kasnila 7 dana,,,, jel može mi uticati odnos na kašnjenje,,,,da se to pomjeri,,,i dobila sam 15.12. i od tog datuma kad izračunam 28- dana pada da trebam dobiti 11.1.2013...ili da računam od 7.12 pa narednih 28 dana,, potpuno me nešto izbacilo iz takta i pomijerilo mi se i nikad mi nije kasnila menga pa me zanima samo da mi kažete jeli moguće da je odnos uticao,, na kašnjenje ??? i da,,, ovu cijelu sedmicu od 31 do danas mi je bila vaginalna sekret i lučenje baš izraženo,,, dali su to plodni dani,,,,i kad oni nastupaju ,,,malo mi je nejasno --molim vas nisam u braku ali imam dečka i prvi dan tog lučenja sekreta smo vodili ljubav bez zaštite naravno nije unutra ejakulirao,,,ali sam bila pre pre vlažna od toga ,,i dali može od njegove sluzi bez ejakulacije se zatrudniti,, znam da su jako male šanse ali,.-,mi se sve to poremetilo pa me zanima pls....hvala