Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja nisam nikada imala to krvarenje u sredini ciklusa, vecina kaze da je to ovulacijsko....e sad ako vas je strah mozda da ipak provjerite sa gin. Kupina a jesi li ti radila hormone? Moguce je i to sto ti je gin rekao...jer nekako mi puno da ovulacijsko krvarenje traje dva dana
< Poruku je uredio malena27 RR -- 10.8.2010 21:19:28 >
14.07.2010, 21:08
te.amo
40
Ponekad zene sa ranicom (ectopiom) na grlicu materice mogu imati kontaktno krvarenje tokom odnosa.
14.07.2010, 21:29
kupina
2947
ma imam povisen prolaktin..juce je bilo malo krvarenja..a danas samo smeđ sekret,i stomak me pomalo boli kao kad dobijem..pa da mi je da znam hocel procurit ili ne..trebam ici i nakontrolu prl 3.ciklusa..a kako kad i ne znam kad je. ne ide mi se vise ni dok.dosadio mi je..a i ja njemu..dođe mi da od svega odustanem,pa ako hoce nek dođe a ako nece i ne mora..ovako se svaki dan samo vise nerviram i jos gore nece doci..trba zaboravit na sve i osini po prasini
21.07.2010, 12:12
anii
39
jucer mi je test za ovulaciju pokazao pozitivno, testna linija je bila bas puno tamnija od kontrolne pa sam muza izmaltretirala, a danas me opasno ziga lijevi jajnik, nadam se da smo nesto uradili
22.07.2010, 13:22
ivana st
1361
Anii navijam za !
23.07.2010, 10:43
Maleno85
50
Držim fige za
< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.7.2010 12:43:20 >
02.08.2010, 15:56
anii
39
hvala vam i ja želim da sve budemo od srca
05.08.2010, 09:57
anii
39
žene moram vam reci da sam zabebila, presretna sam....i kao sto sam vec pisala koristila sam testove za ovulaciju po prvi put i vrlo moguće da su mi oni pomogli...
06.08.2010, 19:50
canim21
14
anii jel mozes da mi kazes koji test si koristila???? Molim te da mi napises naziv,jer ja sam iz Crne Gore pa ne znam dal ima kod nas,moram traziti.... cestitam i zelim ti sve najljepse,da uzivas u trudnoci i rodis lijepu i zdravu bebanu ......
06.08.2010, 20:17
ena0002
8723
Anii iskrene cestitke
06.08.2010, 22:30
AzraD
63
anii cestitam, sve najboljeeeeeeeee, da vam sve prodje dobro i da rodis zivu i zdravu bebicu ako Bog da!!!! Azra
10.08.2010, 13:20
Maleno85
50
anii najiskrenije čestitke i od mene
I naravno, da nas svakim danom bude još više trudnih, zadovoljnih i povrh svega zdravih
11.08.2010, 20:24
anii
39
hvala vam svima, svim trudilicama zelim da ubrzo postanu trudnice.a koristila sam testove za ovulaciju prima time, kostaju 30 km a dodje ih 5 u pakovanju.
12.08.2010, 11:28
canim21
14
hvala ti puno,potrazicu ih i nadam se da ce mi pomoci kao sto su tebi i da cu i ja ubrzo biti uzivaj u trudnoci draga!!!!
< Poruku je uredio malena27 RR -- 19.8.2010 13:07:19 >
18.08.2010, 20:31
shmiki
12
drage moje evo i mene medju vama ,posle 2 i po meseca braka i tri meseca aktivnog posla oko i . Nakon dva meseca pracenja ovog foruma ,odlucila sam da vam se pridruzim , meni je u novembru postavljena dijagnoza mikrocisticnih jajnika ,i pila sam diane 35 (naravno) tri meseca (tacnije od decembra do marta),s tim da su mi ciklusi redovni na 27,28 dana . od ovog meseca sam pocela sa merenjem BT i pracenjem CS ,pa cemo videti ,.... zelim vam svima u najkracem roku i puno lepih
19.08.2010, 10:39
ena0002
8723
Shimki dobro dosla i da nam sto prije
01.09.2010, 15:02
ivana st
1361
Kod mene ovaj mjesec O dobro uranila, već 14_og DC primjetila sam da me bole prsi, a sutradan sam cijeli dan osjećala laganu bol u donjem dijelu stomaka.Zanima me kolio vas osjeća tu bol u vrijeme ovulacije i koliko traje. Inače sam to prvi put primjetila poslje kiretaže, trajalo je nekoliko ciklusa, i sad evo opet osjećam sve simptome O.
01.09.2010, 15:04
malena27 RR
15117
ivana, kod mene traje 2 dana otprilike bol u stomaku za vrijeme ovulacije...mene malo zakoce i ledja... a odmah nakon sto prodje ovulacija, pocinju grudi da me bole....
Znači i kod tebe ta bol potraje. Ma meni čudno što sam cijeli dan osjećala tu nelagodu i laganp probadanje u stomaku, jer inače bi to trajalo tek par minuti do uru, dvije, pa sam čak pomislila da nije prehlada, ali ne bi rekla po ničem drugo a i sutradan je bol nestala. Meni je ova uranila O pravo iznenađenje, inače su mi ciklusi dugi, neka se ponovi češće .
Ivana ja sam prekljucer bila kod gin i kad me pregledao kaze sad ti je O boli li te desni jajnik. Mene onako i nije bolio....ali taj dan popodne me bas po dnu stomaka bolilo...ma kakvi bolilo razvaljivalo ....a 01-og mi je isto bio 14 dc . Znaci to sto te bolilo je dobar znak, znaci da je folikul pukao .....i sad akcija i samo akcija .......i da plodni sluz sam primjetila oko 12-og dc i to samo taj dan.
03.09.2010, 18:09
ivana st
1361
Ena ja sam prvi put osjetila O poslje kiretaže i to je bilo poprilično bolno, i tada mi je ginekolog također rekao da je to ovulacija. Ali tada bi mi trajalo kratko i nakon par mjeseci je ta bol u tim danima nestala. Iako je neugodan osjećaj, dobro je znati kad su plodni dani . A ovakav ciklus koji bi po svemu trebao trajat 28- 30 dana ne pamtim kad sam imala. Sad sam u iščekivanju !
03.09.2010, 18:10
ivana st
1361
I naravno navijam za sve nas da nas obraduje !
04.09.2010, 22:06
malena27 RR
15117
IZVORNA PORUKA: Latinka
Evo, danas popodne mi je LH trakica za određivanje ovulacije pokazala da ovuliram, i zaista, već nešto više od sat vremena me baš pravo boli stomak, malo više ulijevo, doduše, ali boli kao pred M , nekako jedva hodam. I uglavnom je svaki put tako po sat, dva. Zanima me koliko vas boli stomak, odnosno jajnik kod ovulacije? Sad sve cupkam i čekam MM da stigne kući da ga odmah zaskočim uprkos pritisku u stomaku
I da, ako već postoji tema, molim moderatore da premjeste post
na skali boli od 1 do 10 u prosjeku mi je 8, nekad me zna tako zategnuti da bih najradije našla onaj "tihi" položaj i tako čekala da prođe, nekad mi opet bol siđe u noge pa me i koljena bole. od početka godine koristim ovulacijske trakice i pratim lh, primjetila sam da se i bol pojačava nekoliko dana da bi na kraju skroz nestala. tad pretpotavljam da se jajašce oslobodilo. bez obzira na jačinu boli svakog ciklusa oko ovulacije osjetim jajnik tokom velike nužde zaova mi reče da mi je vjerovatno maternica ponisko mada doktori nisu ništa spominjali.