Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
hehehhe ne sumnjam ...sumnjam u sebe...pa da se obezbjedim sa što više trakica! poslala sam ti mail. Možeš li sad u čekaonicu?
10.11.2009, 14:09
NUR
79
Helena_7, moraš odmah platiti karticom. Ne može pouzećem, jer je to u Kanadi, a šalju običnom poštom. Što više naručiš, cijena po trakici je manja, ali je poštarina veća, tako da uvijek ispadne da je jedna trakica oko 70 feninga. Isplati se. I meni su pouzdane.
< Poruku je uredio NUR -- 10.11.2009 14:17:03 >
11.11.2009, 10:42
NikicaN
25
ova izjava da je neplodnost nasljedna, nije istina, nemoj se ljutiti ali jednostavno nije, napisala si ako naši roditelji nisu imali djece da postoji mogućnost da nećemo ni mi imati, razmisli pa mi reci čija smo mi onda djeca ako su naši roditelji bili neplodni?????
11.11.2009, 10:45
malena27 RR
15117
nikica to je vjesticina ironija...nije mislila ozbiljno
već sam se uplašila da je mislila ozbiljno, pomislih bože tko piše takve gluposti!!
11.11.2009, 10:47
TMand
151
meni sad stvarno nista nije jasno...17.,18.,19. dan mi se pokazivala testna crta,ali malo slablja neg kontrolna...i ja sve racunam "ma ajde sutra ce bit tamna"...i ja 20. dan skoro je nema nikako. Jucer na 21. dan sam vadila progesteron i iznosi mi 3,1. nmol/l. Ja nemam pojma sta to znaci... ako mi moze tko malo pojasnit... i uradim lh trakicu i crte nema nikako! na 21. dan. inace,zadnji ciklus mi je bio 34. dana,a dva ciklusa prije po 44. dana..sad se malo stabilizira jer sam na bromergonu...
11.11.2009, 10:56
ivana st
1361
Meni osobno te trakice nisu bile pouzdane,po njima nisam mogla odredit kad mi je ovulacija,a UZV-om je utvrđeno da je imam a i bazalna temperatura mi je odličan pokazatelj.A da ne kažem da ih treba upotrijebit preko nekoliko ako su ciklusi duži i variraju,pa sam jedan ciklus ispalila za trakice 300 kn i nisu mi pkazale ovulaciju.
11.11.2009, 10:58
NikicaN
25
jaaaaaaaaaaako sam nestretna zbog toga i razočarana, a iskreno se bojim onoga što sam napisala da ču i ja jednog dana morati nositi pismo u centar za socijalnu skrb da posvjim dijete, mislim da me razumiješ kada to pišem, to je jako lijepo ako imaš mogućnosti i to mi zadnja opcija koju bi učinila, naravno da bi posvojila dijete, ali još je rano da o tome razmišljam, a itovremeno s i pribojavam toga! ja radim na djetetu već nekih 8 mjeseci već sam i prestala brojati od jada, a nadam se da ć uskoro zatrudniti, baš sam se veselila kad sam pomislila kako ću vam ovaj mjesec pisati o tome kako sam trudna i kako ću postati majka!! a nisam i sve mi je palo u vodu!!
11.11.2009, 11:04
lamama
1889
IZVORNA PORUKA: NikicaN
jaaaaaaaaaaako sam nestretna zbog toga i razočarana, a iskreno se bojim onoga što sam napisala da ču i ja jednog dana morati nositi pismo u centar za socijalnu skrb da posvjim dijete, mislim da me razumiješ kada to pišem, to je jako lijepo ako imaš mogućnosti i to mi zadnja opcija koju bi učinila, naravno da bi posvojila dijete, ali još je rano da o tome razmišljam, a itovremeno s i pribojavam toga! ja radim na djetetu već nekih 8 mjeseci već sam i prestala brojati od jada, a nadam se da ć uskoro zatrudniti, baš sam se veselila kad sam pomislila kako ću vam ovaj mjesec pisati o tome kako sam trudna i kako ću postati majka!! a nisam i sve mi je palo u vodu!!
Draga nikicaN zznam kako ti je , mi se sve ovdje borimo za bebice, 8 mjesece i nije neki period da tako gubiš nadu, šta bi rekla nama trudilicama koje se borimo godinama, idemo na razne operacije i terapije i ništa, pa opet se nadano i borimo dalje!
Ne znam imate li neki konkretan razlog što ne dolazi do začeća, mislim jeste li išli na pretrage kod ljekara?
11.11.2009, 11:05
ivana st
1361
Nikice ne želim zvučati grubo ali 8 mjeseci nije razlog da budeš tako razočarana,osim ako znaš da imate neki problem! Nema tu mjesta za plakanje i žaljenje,budi jaka i osmijeh na lice,jer sa takvim stavom ne činiš sebi dobro.Djete će doći kad dragi Bog da a ne onog dana kad smo mi to isplanirali.Želim ti što prije,i glavu gore,nema razloga za jadikovanje!
11.11.2009, 11:06
NikicaN
25
hvala na dobrodošlici, vi ste mi jedine na ovom forumu koje ste mi preostale, i koje me razumijete da me poslušate kad je najteže, da me utješite kada je najteže i da se zajedno smijemo i plačemo suze radosnice kad bude trenutak za to, seka moja pokušava postati majka već 9 godina i ništa, pa eto odlučila se za taj korak posvajanja, i divim joj se na tome! ja sam ušla u 9 mj pokušaja i lagano ludim, jer kod liječnika mi je bilo sve u redu, a ja nikako da ostanem trudna, tužnnnaaaaaaaa sammmmmmmm
11.11.2009, 11:09
NikicaN
25
tako ste sve drage i dobre da vam to ne mogu reći, još jedino nisam probala sa mjerenjem bazale temp. to mi je zadnja opcija kojom ću pokušati i vidjet ćemo!! MOŽDA USPIJE!! hmm 8 MJESECI NIJE PUNO ALI NIJE NI MALO KAD ZBROJIM SVAKI DAN, SVAKI TREN RAZMIŠLJANJA I SVAKI TREN IŠČEKIVANJA + NA TESTU, JAKO JE MNOGO, JAKO JE DUGO I SVAKI PUT RAZOČARANJE!!!
11.11.2009, 11:19
lamama
1889
Draga nikice ja razumijem tvoj strah zbog sestre, pa te je strah i za sebe, ali ne smiješ sebi stvarati takvu presiju, prvo ovulaciju možeš odrediti LH trakicama koje nabaviš u apoteci, ili kod doktora što je najsigurnije da odeš na folikulometrije, da vidi imaš li O i kada je.
Ne znam jeste li išli na detaljnije pretrage, spermogram muža, hormone kode tebe, HSG, štitna se te pretrage je jako korisno uraditi, to su neki početni koraci da se utvrdi da li je na spomenutim poljima sve uredu, draga ja ti od srca želim da ugledaš što prije , ali nemoj se ljutiti ni na nas trudilice što kažemo da 8 mj nije ništa, jer ja se npr borim već 5 godina, a ima trudilice sa 8, 10 i više godina borbe, i opet smo pozitivne i borimo se za , znači nema odustajanja, nada uvijek postoji, a i medicina je uznapredovala tako da sve treba probati!
11.11.2009, 11:21
TMand
151
NIKICE,nemoj tako govoriti! Samo sebi stetis...i ja pokusavam godinui ipo i jos nista..bili su tu pregledi i jos uvijek traju,puste terapije,kontrole,trakice,sila novca na testove i jos nista...ali vec sam pisala da se ja ne predajem i ne tugujem toliko...u najboljim sam godinama (23) i znam da imam vremena..istina,nekad me malo uhvati pa budem tuzna,ali prođe me..ja vjerujem svojoj dok. i znam da cu uspit u momentu kad mi bog to da,i s PCO! Zato ne bacaj se u ocaj,doci ce bebač!
11.11.2009, 11:25
NikicaN
25
MA DRAGA HVALA TI NA OHRABRENJU, NEDAM SE JA SAMO MORAM TO OVIM SVOJIM KUKANJE IZBACITI IZ SEBE, ZA DAN DVA ODOH JA NA "POSAO"!! E PA SAD MI JE PUNO LAKŠE, NEMAM NI JA PUNO GODINA ALI ULAZI LAGANO U 26. ALI IMA JOŠ VREMENA!! JA SAM SIGURNA DA KAD SE TO DOGODI DA ĆE TO BITI BLIZANCI!!! KAD TAKO JAKO ŽELIM A IMA ŠANSE DA ZATRUDNIM I DA NOSIM BLIZANCE!!
11.11.2009, 11:40
lamama
1889
Nikice samo isključi velika slova, takva su pravila foruma
11.11.2009, 11:46
aidicaa
1008
Nikice nemoj tako brzo da odustajes . Slazem se sa Lamamom da na forumu ima toliko trudilica koje ocekuju vec nekoliko godina i ne posustaju . Ja ti zelim od sveg srca da uskoro ugledas ,. Samo se opusti i uzivaj u kexu
*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce *** 14.05.2016. pozitivan test***
20.11.2009, 09:26
NikicaN
25
aaaaaaa drage moje moram bam priznati da nisam odustala, nego sam se ovaj period marljivo trudila, pa tko zna mozda ostanem trudna koliko se i trudim!!!;) malo ironije nije viška, pa tako krećem u tom smjeru!! sve u svemu nadam se da ću doživjeti Božji blagoslov kad ugledam + na testu i sebe kao u ogledalu, i to dugih 9 mjeseci i svaki dan po nekoliko puta!! Ljubimvas sve i držite mi palčeve!!! ;)
20.11.2009, 10:16
MAZA82SAR
40
Nikice želim samo da ti kažem da si puno mlada i da uopšte nemaš razloga da se brineš i plašiš, ti ćeš abd vrlo brzo dobiti svoju bebaču.. Razumijem da si nestrpljiva, kao i sve mi ovdje, ali ko čeka-dočeka..
23.11.2009, 09:52
NikicaN
25
ha,ha.ha. baš si me nasmijala, da baš tako tko čeka taj i dočeka, a možda se i načeka. ja sam ta i jedna od mogih koja se načekala. svaki mjesec ista priča, isto razočarenje kad dođe vještica i tako svak put ista priča. a tko zna kao što ti kažeš da ču i ja doći na red pa ču i ja dobiti svoju bebicu !!!
23.11.2009, 11:24
nolinica
66
Nikice, da te utešim, ja imam 35 god Još si ti mlada, samo pokušavaj i ne nerviraj se.
24.11.2009, 14:17
magnolija*
729
ja sam nova ovde, pa da vas iskusne trudnice, mame i trudilice pitam tek smo poceli aktivno radit na , al necu da kupujem nikakve situacije za mjerenje ovulacije islicno, bar jedan period. ako ne bude nista nakon odredjenog period, onda se bacamo i na pomocna sredstva. moja menstruacija je redovna od kad znam za sebe i dobivam :) uvijek ista, nikakvih oscilacija u trajanju, ciklusu itd itd. znaci ne kasni mi bas nikako, ciklus mi je najraniji bio 25 dana a najkasniji 30, al je uglavnom 26-27 dana. kad sam bila na redovnom pregledu kod ginekologa (tada jos nisam htjela bebu), to je bilo 10. dan ciklusa (uto), ova mi je rekla da ce ovulacija za vikend. da li to znaci da je uvijek, s obzirom da mi je menga uvijek redovna, ovulacija oko 15og dana? Sad smo se poceli seksat vec 9. dan ciklusa, i seksali se svaki dan po jednom do 15. dana, al nismo uspjeli 15. silom prilika. sta ako mi je O bila taj dan?
24.11.2009, 14:20
vila_7
5398
magnolija, najprije dobrodošla . Nema veze što se niste taj 15.dan keksali, i ako je baš taj dan bila O, keksali ste se dan prije a sperma živi 48-72 sata u ženi.
24.11.2009, 15:26
magnolija*
729
IZVORNA PORUKA: helena_7
magnolija, najprije dobrodošla . Nema veze što se niste taj 15.dan keksali, i ako je baš taj dan bila O, keksali ste se dan prije a sperma živi 48-72 sata u ženi.
hvala na dobrodoslici a znam da mali gmizavci mogu zivjet toliko :D al opet se mislim .... pozz
24.11.2009, 21:42
ivana st
1361
Magnolija dobro nam došla ! Odlično je što ti je menstruacija redovita i vjerojatno svaki mjesec imaš O u isto vrijeme.Obzirom da ste tek početnici nemoj se previše zamarat plodnim danima već uživajte i će sigurno ubrzo doći. Kad budeš htjela bolje upoznati svoj ciklus možeš mjeriti bazalnu temperaturu,pouzdana je i jeftina metoda za određivanje plodnih dana.