Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
cure, koliko su novaca te trakice ? Nolinice tebe držim za riječ da si ovaj mjesec ostala trudna i da ti više neće trebati!
Ja danas dobila, pa ću ovaj mjesec prorijediti odnose svaka 3 dana. mm je već tužan! Počet ću mjeriti temp. pa ćemo vidjeti...i još ako mi nolinica pošalje trakice jer joj više neće trebati!
09.11.2009, 10:38
nolinica
66
Ma, Helena jesam li rekla??? Tako mora da bude! Nesmem da pomislim da tako neće biti. Ja sam ih online poručila na kućnu adresu 20 kom je 2000din u Srbiji.
09.11.2009, 18:03
TMand
151
Helena,trakice su zaista skupe...na uputama pise kad da se pocne testirat s obzirom na duljinu ciklusa..ali neke cura (kao i ja) i ne zna koliko mi traje ciklus jer nije svaki mj. jednako..par dana tamo-vamo..za moj zadnji ciklus koji je bio 34 dana pisalo je da ne trebam prije 18. DC,a ja od 10. pocela ..tek mi se 16. pocela nadzirat testna crtica... ali sreca pa imam dosta trakica... za zavisi o cijeni,uglavnom jedna dodje 6,5-cak 8 km!!!
09.11.2009, 18:04
TMand
151
A ako su ti u priliku ciklusi uredni teba ti najmanje 5 kom. za jedan ciklus!
09.11.2009, 19:53
aidicaa
1008
TMand dobrodosla, i ja sam od skoro na Ringeraji. Zelim ti svu srecu i da uskoro predjes u trudnjace . Svrati po nekad i u Cekaonicu tu pricamo o svacemu.
Te trakice i nisu bas toliko skupe ako vec ima 20 komada. Ja sam ovde u Svetskoj kupovala ClearBlue i uzasno je skup a ima samo sedam stapica(nalik su testu za trudnocu). Koristila sam samo jedan mesec. I mislim da je bas pouzdan..........ali ja na zalost jos nisam uspela
*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce *** 14.05.2016. pozitivan test***
09.11.2009, 20:57
TMand
151
Hvaaala!! Ne razumim se jos dobro u ovaj forum..tako da na znam gdje je CEKAONICA? Moze help oko toga....sto se tice trakica-nije skupo kad kupis 20kom po toj cijeni ali kad kupujes po komad i je...5*prosjek 7 KM je 35 KM,a ovako 20 trakica 50KM to je dakako nego odlicna cijena..i moze se pratit 3-4 ciklusa!
09.11.2009, 21:43
aidicaa
1008
Naravno da moze pomoc, mada nisam ni ja bas toliko upucena. Ali ovako: idi na ZATRUDNJIVANJE a onda sa desne strane imas u malom pravougaoniku SVI FORUMI , kliknes tu a onda na dno stranice imas ZAJEDNICA RR tu ti ima fise foruma ali ti udji na RAZGOVORI O SVEMU I SVACEMU i tu ces naci CEKAONICA UNOVEMBRU. Ala sam ispisala Molom te ako se snadjes javi mi da znam, a ako ne objasnice ti neka od iskusnijih forumasica
*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce *** 14.05.2016. pozitivan test***
10.11.2009, 00:51
NUR
79
Možete trakice naručiti na saveontests.com. Stignu za 7-8 dana, a jedan košta oko 70 feninga. Onda ih slobodno možete trošiti više mjeečno :)! Stvarno se isplati naručiti, jer su ovdje preskupi. Ja sebi naručila 50 komada i sa dostavom sve platila oko 35 KM, a isto bih ovdje platila oko 350 KM. Pa zamislite razlike!!!!!!
10.11.2009, 00:55
milenium
6133
vi dajete novce za te trakice,pa ja se pitam zašto ne uzmete u ljekarnoj onaj ''kolut''za određivanje plodnih dana?!i to vam ostaje zaskroz.
10.11.2009, 08:50
vila_7
5398
NUR da li se može to plaćati prilikom preuzimanja ili mora internetom? millenium, kakav kolut?
10.11.2009, 13:03
NikicaN
25
ništa. i opet VELIKO NIŠTA OD DERNEKA, danas sam doživjela emocionalni slom, kad sam proslijedila jedno pismo u centar za posvajanje djeteta (u ime moje seke koja nemože imati djece), rasplakala sam se kada sam pročitala isto pismo i pitala se hoću li i ja u svoje ime jednog dana nositi pismo za posvajanje djeteta, dobila sam vražju mengu, tako sam slomljena, opet sve iz početka, ljudi moji ubija me to iz dana u dan sve više i više....
10.11.2009, 13:04
vila_7
5398
Nikice...znam da si sad razočarana , ali z apar dana ćeš dobiti opet snagu i opet ćeš se truditi! Koliko već pokušavaš?
10.11.2009, 13:07
Amelaa RR
3309
NikicaN vidim da si nova na forumu i da ti od srca i ovdje zazelim dobrodoslicu. Draga moja, nemoj se toliko razocaravati ...ako Bog da vidjet ces da ces i ti, bas ka sve mi trudilice docekati ostvarenje naseg najveceg sna...zelje..ako Bog da. Zao mi je zbog tvoje seke...a opet zavidim joj na hrabrosti jer se odlucila za posvajanje..i nadam se da ce sto prije zavrsiti svu proceduru oko toga. Saljem veliki poljubacc tebi i tvojoj seki...jel ona na RR? Ako nije nek nam se pridruzi i pise svoja iskustva, pitanja i sve ostalo.
Helena moj MB fercera..ali ipak mislim da su trakice bolje...sad cemo u potragu za trakicama...
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 10.11.2009 13:09:41 >
i ja sad tražim te trakice... Amela što te nema u čekaonici?
10.11.2009, 13:15
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: helena_7
NUR da li se može to plaćati prilikom preuzimanja ili mora internetom? millenium, kakav kolut?
ma onaj što ima strelicu s kojom ti označiš kad si zadnji put dobila i ono ti automatski izbaci kad su plodni dani.možda bi valjalo i zato jer to mnoge žene koriste da ne ostanu trudne pa da znaju kad nesmiju spavati,ja sam planirala ovih dana to uzeti sebi.to ima kod svakog ginekologa na stolu pored kompjutera!bilo je i kod moga,jednom mi je savjetovao da to uzmem sebi u ljekarnoj ali nije mi se tada baš davalo 15 km za papirić.
10.11.2009, 13:18
vjestica
4335
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: helena_7
ma onaj što ima strelicu s kojom ti označiš kad si zadnji put dobila i ono ti automatski izbaci kad su plodni dani.možda bi valjalo i zato jer to mnoge žene koriste da ne ostanu trudne pa da znaju kad nesmiju spavati,ja sam planirala ovih dana to uzeti sebi.to ima kod svakog ginekologa na stolu pored kompjutera!bilo je i kod moga,jednom mi je savjetovao da to uzmem sebi u ljekarnoj ali nije mi se tada baš davalo 15 km za papirić.
a to je obično kalendar koji otprilike izračunava kad su plodni dani,a ne kad je tačna ovulacija to imaš i na rr , isto ukucaš zanji dan M i on ti izbaci kad su plodni dani ali to nije pouzdano, jer ovulacija može uraniti i zakasniti lh trakice su ipak pouzdanije
10.11.2009, 13:21
milenium
6133
a ne znam,ovim mojim prijateljicama se pokazao točan,one se samo tako štite! a ja se štitim računajuć okoprilike,i dosad sam pogađala,ali kupila bi i to pa nek imam.baš da uporedim.
10.11.2009, 13:24
vila_7
5398
milenium, to je pouzdano ako ti O dolazi "školski" - na sredini ciklusa, a i tad kao što vještica reče imaš na RR.
Ako neko bude naručivao one trakice nek mi javi da se i ja ubacim!
10.11.2009, 13:27
milenium
6133
a di je to na rr?baš da provjerim jel točno?
10.11.2009, 13:28
vila_7
5398
srolaj skroz na vrh stranice imaš piše - KALENDAR OVULACIJE.
10.11.2009, 13:32
milenium
6133
meni je točan,pogodio je kad sam zatrudnila!
10.11.2009, 13:39
TMand
151
NIKICE bas mi je zao... :( ali nemoj se bacati u ocaj...ima nas jos tu koje vec duze vrijeme na uspjevamo. I ja sam jedna od tih..ali se opet ne predajem. Znam da sam mlada i da mogu,ali Bog odlucuje kad ce to vrijeme doci..nekome odmah,nekome kasnije,a na zalos nekome nikad. Puno je toga samo u glavi... Ja godinu ipo pokusavam i opet nista! Bar sad za sad. Testiram se LH trakicama,koje me ponekad zbunjuju,ali vadljda su se uštisiti ako ne uspijem ovaj mj do iduceg ciklusa :) I meni je krivo nekad kad vidim kome Bog sve daje djecu a meni jos ne... ali ja se ne predajem. Pokusavam sto manje misliti na to...i bacam se u druge stvari...-sutra pocinjem raditi u struci!!! :) Eto jedne dobre Tako da cu jos manje moc mislit na bebu ali kad dodje ja cu biti najsretnija na svijetu!
10.11.2009, 13:41
TMand
151
Ja sam vec prije pisala da cu nekoj povoljno prodat trekice...koga zanima moze na pp. Neke su se javile ali nisu se dok kraja izjasnile..tako da su jos uvijek moguce!
10.11.2009, 13:46
vila_7
5398
Mene zanimaju trakice.Za koliko ih prodaješ i kako ću do njih?