cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Uskrs

clock-img

15.04.2011, 23:31

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

i  ova  su  mi  super..a  moze  se  i  bez  ovih  skupih  hobi  sredstava  uraditi   KLIKKKK

jao što su lijepauser posted image

clock-img

16.04.2011, 23:27

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

joojj  pa i  mantije  bi  mogla  napravitiuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

16.04.2011, 23:34

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Ivancice ovo je superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ima u konzumu ovih super boja, neke pozlate i ostalouser posted image

clock-img

22.04.2011, 22:31

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

kupila..i  touser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

22.04.2011, 22:45

clock-img

milenium

pencil-img

6133

ivančice jesu spremni kolači?

clock-img

23.04.2011, 10:54

clock-img

ivanak

pencil-img

1767

Ja nisma još jaja pobojala... ali svakak nisam misla previše... npr oko 5,6, jer mi nismo baš nešto ludi za kuhanim jajima i da damo svekru, svekrvi, mojoj mami, djeveru i to je to....
Dječici svakako ide čokoladica i neke stvarčice.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

clock-img

23.04.2011, 11:12

clock-img

mala86

pencil-img

2755

dadada kako si bojala jaja? super su user posted image user posted image user posted image

mi upravo bojimo al od 5 vec su 3 pukla user posted image od skoljke bi mozda mogli imat 5 jaja user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

23.04.2011, 13:43

clock-img

Anoniman

od nekih 45 jaja, puklo mi je 8..stavis dosta soli...jedan dio sam pravila sa lukovinom...a dio farbala s nekakvim bojama...prvi put kupili...dodju u tubi...fol mramorni efekat...nije zglave...al et....nesto je ispalouser posted image ...farbaju se tek nakon sto se skuhaju...dakle...ne kuhas ih u boji...pa mislim da su i manje stetna tj. da nema opasnosti da je boja prosla koru

clock-img

23.04.2011, 13:48

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

milenium- sve  spremno, torta  napokon  dobro  ispalauser posted image ...evo  jos  jaja  da  zavrsim  i  gotovouser posted image

ja  platu  jaja  pravim..oko  30..pa  djeca  polupaju,  pa   podijelimo  i  to  je  to...
nego  izgleda  da  mi  andrej  ima  turu.. pa  ce  mi  se  sve  poremetit,  odmah  mi  nije  ni  do  ce+gauser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

clock-img

23.04.2011, 13:59

clock-img

Anoniman

Dada gdje je slika tvojih jaja? hocu i ja da vidim user posted image
Kod nas se malo vise farba, tj ja sam ofarbala neka nepuna cetiri korneta, od toga tri imam cijelih, ostala popucala. Jos mi preostaje veceras da isaram par sa temperama sa Anom, hocu da njoj namackam prstice pa da kao ona sara, da pokloni bakama i dedama user posted image . Kad zavrsimo i to veceras postavljamo sliku user posted image

clock-img

23.04.2011, 14:04

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

mi smo sinoc bojili jaja kod mame, od 38 puklo samo jedno

a boje su stvarno bezvezne, moras staviti pet kesica i opet ne ispadnu boje kako treba

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

23.04.2011, 14:09

clock-img

Anoniman

I ja sam bojama razocarana skroz, kod mene jedino plava ispala dobro, sve nesto svjelo i uopste nije boja koja sam htjela. Prije sam ja kupovala farbarske boje kod bojadžije za tkaninu i uvijek su super ispadala jaja, ali ove godine reko da probam i sa ovima za jaja i nisam uopste zadovoljna.

clock-img

23.04.2011, 14:54

clock-img

Lana_

pencil-img

215

šta je ovo ove moje mostarke sve čokloadnu tortu prave user posted image
e pa ko mene je ledena kocka user posted image user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

clock-img

23.04.2011, 15:31

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

a  tu  nema  cokoladeuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

clock-img

23.04.2011, 15:35

clock-img

mala86

pencil-img

2755

ja sam napokon gotova,bar sa kolacima,kontam obojit jos koje jaje u crvenu boju i to je to

kolaci neki uspjeli neki malo manje user posted image user posted image user posted image vidjet ce se sutra na degustaciji user posted image user posted image user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

clock-img

23.04.2011, 15:55

clock-img

Lana_

pencil-img

215

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

a  tu  nema  cokoladeuser posted image user posted image

e nema,al će extra doći po ovoj "žegi" user posted image user posted image user posted image user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

clock-img

23.04.2011, 16:20

clock-img

Anoniman

user posted image
evo jaja...ovo su za Nejru...a sad se kuha jos 30 za nas ... da dijelimo komsijama familiji itd od tih ce barem 5 puci...e a kazem vam..kupih u konzumu ove neke boje...fazon kao trebaju ispasti mermer efekat...ne ispadne...ali su boje intenzivne...i nekuhaju se jaja u boji...ma ko tempere tj. uljane boje...dobra zahebancija

ivancice...ma nece tura...ljubi nam drugauser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 23.4.2011 16:21:04 >

clock-img

23.04.2011, 16:49

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image
evo jaja...ovo su za Nejru...a sad se kuha jos 30 za nas ... da dijelimo komsijama familiji itd od tih ce barem 5 puci...e a kazem vam..kupih u konzumu ove neke boje...fazon kao trebaju ispasti mermer efekat...ne ispadne...ali su boje intenzivne...i nekuhaju se jaja u boji...ma ko tempere tj. uljane boje...dobra zahebancija

vidjela sam ja te neke boje prije 7-8 dana i budala ne kupi user posted image
juce otisla nema,ajd nema veze bit ce sljdece godine user posted image user posted image user posted image ,kupit cu se na vrijeme

clock-img

23.04.2011, 16:57

clock-img

ivanasa

pencil-img

253

e vidim bile ste plaho vrijedne..ja padam s nogu...sinoc do neka doba farbala jaja,pravila tortu,kasno zaspala,jutros od 5 budna filipu nosic zacepljen ne moze spavati kako treba pa kenjka..i onda nastavila napravila francusku salatu,neke slane kiflice,vijenac sa orasima,pospremila kucu i veceras mi ostaje jos ona uskrsnja pletenica i da meso zapecem za sutra (krompirice cu sutra) i to je to..valjda...
dadada vidjela sam i ja ove boje neki dan i sve sutra cu sutra cu i kad sam napokon dosla da kupim nemaaaaaauser posted image ko mi je krivuser posted image
sutra mi i dragom rodjendan...da mi je i njemu neku malu malu majusnu torticu napraviti malo OT al ako ima ko kakvu ideju pomagajte

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

clock-img

23.04.2011, 22:14

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

dadaa----  odlicno...dobro  si  se zezala s tim  bojama..i ja ih  imam, pa sam samo  malo  kecala..nisu  bas  za  radit...pogotovo  oni zlatni listiciuser posted image user posted image
i  ja  padam  s nogu..ali  sve  zavrseno  i  odoh  pod  tus....kruh  se  jos  pece..
jaja,torta, francuska,  kuh.sunka, pletenica-pogaca, naraseci..kruh  ,  sutra  rucak  samo  jos..jer  ostaje mo  kuci pa  neoplanski  moram  i  to...a  trebali  kod  sveki  na  rucak...a.  ima  turu...
evo  vam  jaja  i  malo  ostalog ;)))  i  Sretan  Uskrs/ Vaskrs  svima  koji slave;))))

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image  

< Poruku je uredio iv@ncica -- 23.4.2011 22:22:37 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

clock-img

23.04.2011, 22:16

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image

joj ova korpica je sada kod mene kući...sve je gledam i divim se...prelijepo dadadauser posted image
jedva čekam sutra da je pred Bbi postavim...biće jagme koda gledamuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.04.2011, 22:17

clock-img

Anoniman

Sretan praznik svima koji sutra slave.
Da ga provedete u miru, sreci i blagostanju.

clock-img

23.04.2011, 22:17

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

iv@ncice prelijepouser posted image user posted image user posted image
jaja su mi superiška skroz...ovo tirkizno plavo kao s atetovažom mi je baš totalno zanimljivouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.04.2011, 22:18

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

I ja sam mrtva sam pala. 106 ofarbanih našaranih jaja, ruska salata, punjena jaja i paradajz, mantije, bit će pogača vijenac i rolat od faširanog mesa sa kuhanim jajima, hladna plata, razne salate i naravno torta, nadam se da će ove dekoracije od fondata uspjeti.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

23.04.2011, 22:19

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

sin  s  mamom  ljepio, fore  i  fazoni ;)))...ma  sve  mi  polupao  od  radosti..ali  neka..pa  za  njega se  i  pravi...tnx  hanady...i  hvala svima  na  cestitkama  ,)))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Zadnji članci

article-img