Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Nikita , super je , svaka cast Sretan uskrs forumasicama katolicke vjeroispovjesti
12.04.2009, 17:02
juni
1102
Za nase forumasice koje slave Uskrs zelim sve najlijepse! Sretan Uskrs
12.04.2009, 20:57
Blue rose RR
4361
Sretan Uskrs .
13.04.2009, 23:43
Anoniman
mene zanima šta bi, jeste li bojale jaja? Baš bih voljela da bude kakvih slikica. Kako je to meni zanimljivo...
16.04.2009, 11:28
emma.L
2731
Bilo je jaja i slicica i pilica i zecica, a moja curica jos malena i nista joj to nije bilo zanimljivo . Iscekujemo sljedecu godinu. Nego, mene uvijek rastuzi koliko se hrane napravi i pojede bez veze. Mislim, lijepo je imati nesto lijepo i malo bolje no inace na stolu, ali mislim da nas narod divlja s hranom kad dodju neki praznici. Moj tata je toliko panicio da ce biti malo svega, na kraju smo imali pitu, buredzike, pogacu, salatu, janjetinu i mladi krompir ispod peke, piletinu sa mocarelom i povrcem, francusku salatu, tortu... Ljudi moji, mene je strah Boga kad vidim kako gladnih ljudi ima . Sta mislite o tome? Nemojte pogresno shvatiti, gurmani smo veliki svi u kuci, ali mislim da pretjerujemo.
Eh, da, hvala na cestitkama .
ovo sam i ja lani kitila,ovo uskrsno drvce, mi je bio manji pa nije mogao prevrnuti a ove god nema šanse da to ostane živo u kući,sve bi pobacao i pokidao tako da sam se odlučila na neki vjenac ili nešto ovako ko neka ikebana:
< Poruku je uredio milenium -- 8.3.2010 0:43:57 >
08.03.2010, 00:39
nikita
1945
Sta ti pravis za Uskrs od jela
08.03.2010, 00:47
milenium
6133
kuhana šunka u mrežici,krompiri,meso i ono standardno slično ko za Božić samo bez sarme ,kolači,anajvažniji mi je kuglof,svih vrsta volim. kiflica nekih da ima uz mezu itd.kiflice se mogu i prije napravit da si posle mirna,samo zamrzneš i odmrzaješ po potrebi.
08.03.2010, 00:51
milenium
6133
nema nam ivančice ,mislila sam je pitat s čim je ona bojila jaja pa onako ispala tamna?znam da nije s onim kupovnim bojama pa me zato zanima (jer ni ja ih ne kupujem,više volim prirodno).liči mi nekako koda ih je bojila u crnom vinu,ili možda u cikli ja ću bojat s lukom,i ukrasim onim listićima iz prirode.
i ja imam ove ukrase za kitit granu ali ove god ništa od toga,jedino da ih za luster okačim ,ili u neku zdjelu onako kao bombone poslužit
< Poruku je uredio milenium -- 8.3.2010 1:00:03 >
18.03.2010, 17:22
iv@ncica
2115
neka neka stavit cu ja s one teme slike i recept ovdje poslije :)
18.03.2010, 23:18
iv@ncica
2115
IZVORNA PORUKA: milenium
kuhana šunka u mrežici,krompiri,meso i ono standardno slično ko za Božić samo bez sarme ,kolači,anajvažniji mi je kuglof,svih vrsta volim. kiflica nekih da ima uz mezu itd.kiflice se mogu i prije napravit da si posle mirna,samo zamrzneš i odmrzaješ po potrebi.
kako i koju sunku pravis..ja obicno pecem vrat..i nabodem ga mrkvom i umazem raznim zacinima vecer prije, i povezem ga spagom..bude super hladan..ali bi sad bas sunku
18.03.2010, 23:27
iv@ncica
2115
jj
jevo jajca i jovdje ..tu im je mjesto..a jesu od lani..mrvicu su uzivo svijetlija..ostaviti ih u lucini
18.03.2010, 23:37
anitaMO
1384
milenium praviš li pogaču,daj recept ako jesi.
18.03.2010, 23:58
milenium
6133
koju pogaču,s kikuruzovim brašnim il ovu običnu ko kruh?
01.04.2010, 16:33
sporty mamaa
3211
Dajte recept za neku Uskrsnu pogaču i koje kolače ćete pravit??? Ja cu jaffa tortu i jos bi neki od dizanog tijesta, dajte mi neki prijedlog... Hvala-
01.04.2010, 23:23
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Dajte recept za neku Uskrsnu pogaču i koje kolače ćete pravit??? Ja cu jaffa tortu i jos bi neki od dizanog tijesta, dajte mi neki prijedlog... Hvala-
pogaca od lisnatog tijesta
0,5 kg brasna 1 jaje sol 1 kvasac mlijeko razblazeno s vodom 1,5 kasika ulja
sve sastojke zamjesati s mlakim mlijekom...pustiti da se digne...nakon satak tijesto opet mijesiti i razvuci...dosta razvuci...otprilike na pola stola...premazati s rastopljenim margatinom pa presaviti ko kovertu (ne znam kako drugacije da objasnim) pa opet pustiti da se digne...citav postupak ponoviti 3 puta...nakon toga napravis valjak pa rezes komade (otprilike duzina prsta) i tako slazes u kalup za tortu (ali da su ruzice prema gore)...odozgo premazes zumanjcem i pospes susamom (dosta traje ali je jako ukusna...ja je napravim dan prije, zaledim je pa je samo sat prije ubacim u rernu)
a ja kontam i ovo praviti ...cini mi se da je jako ukusno KLIK!
evo vam pogača plago dobra... sastojci kao dadadini al brže se pravi nema čekanja i presavijanja.....ja sam prije pravila kao ona a sad ova mi je hit.
01.04.2010, 23:42
acudesa
7725
ova pogača izgleda...njam njam....jel to samo za Uskrs, smijem li je i ja praviti ...shalim se, al stvarno ću je oprobati