cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Uskrs

clock-img

12.04.2009, 10:10

clock-img

Anoniman

Sretan Uskrs!

clock-img

12.04.2009, 10:21

clock-img

andji

pencil-img

1215

Pridružujem se čestitkama.Čestit Uskrs!

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

clock-img

12.04.2009, 10:31

clock-img

adannn

pencil-img

946

Sretan Uskrs i od nas..

Nejra 28.02.2008

clock-img

12.04.2009, 10:43

clock-img

žana o8

pencil-img

707

Sretan uskrs i od nas dvije. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nestašni smo strašno, uh, uh, bilo je po guzi

clock-img

12.04.2009, 10:47

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Hvala na čestitkama!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

12.04.2009, 16:22

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

IZVORNA PORUKA: nikita

Evo sta sam maloprije napravila i ba smi je lijepo kuću ukrasilo :
http://img02.picoodle.com/img/img02/3/4/6/nikitaa/f_DSC00764m_07ac1cb.jpg

Nikita , super je , svaka castuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sretan uskrs forumasicama katolicke vjeroispovjestiuser posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

12.04.2009, 17:02

clock-img

juni

pencil-img

1102

Za nase forumasice koje slave Uskrs zelim sve najlijepse!
Sretan Uskrs user posted image

EMIL,7.9.2008.

clock-img

12.04.2009, 20:57

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Sretan Uskrs .

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

13.04.2009, 23:43

clock-img

Anoniman

mene zanima šta bi, jeste li bojale jaja? Baš bih voljela da bude kakvih slikica. Kako je to meni zanimljivo...

clock-img

16.04.2009, 11:28

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Bilo je jaja i slicica i pilica i zecica, a moja curica jos malena i nista joj to nije bilo zanimljivo user posted image . Iscekujemo sljedecu godinu.
Nego, mene uvijek rastuzi koliko se hrane napravi i pojede bez veze. Mislim, lijepo je imati nesto lijepo i malo bolje no inace na stolu, ali mislim da nas narod divlja s hranom kad dodju neki praznici. Moj tata je toliko panicio da ce biti malo svega, na kraju smo imali pitu, buredzike, pogacu, salatu, janjetinu i mladi krompir ispod peke, piletinu sa mocarelom i povrcem, francusku salatu, tortu... Ljudi moji, mene je strah Boga kad vidim kako gladnih ljudi ima user posted image . Sta mislite o tome?
Nemojte pogresno shvatiti, gurmani smo veliki svi u kuci, ali mislim da pretjerujemo.

Eh, da, hvala na cestitkama user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

16.04.2009, 11:44

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: nikita

Evo sta sam maloprije napravila i ba smi je lijepo kuću ukrasilo :
http://img02.picoodle.com/img/img02/3/4/6/nikitaa/f_DSC00764m_07ac1cb.jpg

Prelijepo je... user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2010, 00:37

clock-img

milenium

pencil-img

6133

user posted image ovo sam i ja lani kitila,ovo uskrsno drvce,user posted image mi je bio manji pa nije mogao prevrnuti a ove god nema šanse da to ostane živo u kući,sve bi pobacao i pokidao tako da sam se odlučila na neki vjenac ili nešto ovako ko neka ikebana:user posted image

< Poruku je uredio milenium -- 8.3.2010 0:43:57 >

clock-img

08.03.2010, 00:39

clock-img

nikita

pencil-img

1945

Sta ti pravis za Uskrs od jela

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

08.03.2010, 00:47

clock-img

milenium

pencil-img

6133

kuhana šunka u mrežici,krompiri,meso i ono standardno slično ko za Božić samo bez sarmeuser posted image ,kolači,anajvažniji mi je kuglof,svih vrsta volim.user posted image kiflica nekih da ima uz mezu itd.kiflice se mogu i prije napravit da si posle mirna,samo zamrzneš i odmrzaješ po potrebi.user posted image

clock-img

08.03.2010, 00:51

clock-img

milenium

pencil-img

6133

nema nam ivančice ,mislila sam je pitat s čim je ona bojila jaja pa onako ispala tamna?znam da nije s onim kupovnim bojama pa me zato zanima (jer ni ja ih ne kupujem,više volim prirodno).liči mi nekako koda ih je bojila u crnom vinu,ili možda u cikliuser posted image ja ću bojat s lukom,i ukrasim onim listićima iz prirode.

user posted image i ja imam ove ukrase za kitit granu ali ove god ništa od toga,jedino da ih za luster okačimuser posted image ,ili u neku zdjelu onako kao bombone poslužituser posted image

< Poruku je uredio milenium -- 8.3.2010 1:00:03 >

clock-img

18.03.2010, 17:22

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

neka  neka  stavit  cu  ja s  one  teme  slike  i recept  ovdje  poslije :)

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

18.03.2010, 23:18

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

IZVORNA PORUKA: milenium

kuhana šunka u mrežici,krompiri,meso i ono standardno slično ko za Božić samo bez sarmeuser posted image ,kolači,anajvažniji mi je kuglof,svih vrsta volim.user posted image kiflica nekih da ima uz mezu itd.kiflice se mogu i prije napravit da si posle mirna,samo zamrzneš i odmrzaješ po potrebi.user posted image

kako  i  koju  sunku  pravis..ja obicno  pecem vrat..i  nabodem  ga  mrkvom  i  umazem  raznim  zacinima  vecer  prije,  i  povezem  ga  spagom..bude  super  hladan..ali bi  sad  bas   sunku user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

18.03.2010, 23:27

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

jjuser posted image
user posted image  

jevo  jajca  i  jovdjeuser posted image ..tu  im je  mjesto..a jesu od  lani..mrvicu  su uzivo  svijetlija..ostaviti ih  u lucini 

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

clock-img

18.03.2010, 23:37

clock-img

anitaMO

pencil-img

1384

milenium praviš li pogaču,daj recept ako jesi.user posted image

LAURA 5.1.2008.

clock-img

18.03.2010, 23:58

clock-img

milenium

pencil-img

6133

koju pogaču,s kikuruzovim brašnim il ovu običnu ko kruh?

clock-img

01.04.2010, 16:33

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Dajte recept za neku Uskrsnu pogaču i koje kolače ćete pravit??? Ja cu jaffa tortu i jos bi neki od dizanog tijesta, dajte mi neki prijedlog... Hvala-

clock-img

01.04.2010, 23:23

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Dajte recept za neku Uskrsnu pogaču i koje kolače ćete pravit??? Ja cu jaffa tortu i jos bi neki od dizanog tijesta, dajte mi neki prijedlog... Hvala-

pogaca od lisnatog tijesta

0,5 kg brasna
1 jaje
sol
1 kvasac
mlijeko razblazeno s vodom
1,5 kasika ulja

sve sastojke zamjesati s mlakim mlijekom...pustiti da se digne...nakon satak tijesto opet mijesiti i razvuci...dosta razvuci...otprilike na pola stola...premazati s rastopljenim margatinom pa presaviti ko kovertu (ne znam kako drugacije da objasnim) pa opet pustiti da se digne...citav postupak ponoviti 3 puta...nakon toga napravis valjak pa rezes komade (otprilike duzina prsta) i tako slazes u kalup za tortu (ali da su ruzice prema gore)...odozgo premazes zumanjcem i pospes susamom (dosta traje ali je jako ukusna...ja je napravim dan prije, zaledim je pa je samo sat prije ubacim u rernu)

user posted image

a ja kontam i ovo praviti ...cini mi se da je jako ukusno KLIK!

clock-img

01.04.2010, 23:31

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

http://www.coolinarika.com/recept/736418

evo vam pogača plago dobra...
sastojci kao dadadini al brže se pravi nema čekanja i presavijanja.....ja sam prije pravila kao ona a sad ova mi je hit.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

01.04.2010, 23:42

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

ova pogača izgleda...njam njam....jel to samo za Uskrs, smijem li je i ja pravitiuser posted image ...shalim se, al stvarno ću je oprobati

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 1.4.2010 23:59:39 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Zadnji članci

article-img