cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: kako znati da li se beba spustila

clock-img

24.08.2012, 15:21

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

IZVORNA PORUKA: ajla86

IZVORNA PORUKA: mayra

ja sam znala po strijama, jer taman kad se beba pocela spustati, ja sam pocela i pucati hahahha

ja sam primjetila da sam bukvalnio preko noci dobila koju striju,anvece ih nije bilu ujutru tokom tusiranja vidim ko modre-ljubicaste linije po dnu stomaka user posted image jesul to strije???
nisam ih imala nikad a sad sam 36 sedmica

Da to su "slavne" strije user posted image user posted image
Meni je stomak takodjer ispucao preko noci user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

24.08.2012, 16:44

clock-img

ajla86

pencil-img

1198

mislila sam se provuci bez njih user posted image user posted image user posted image
nije fer da u zadnjim sedmicama dobijem ih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2012, 21:38

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Sto se tice strija u prvoj trudnoci mi pupo ispucao tako nekako oko 35/36 nedelja, bas preko noci, iako se nije bio spustio stomak.

U drugoj trudnoci nisam dobila niti jednu (novu) striju a pupo se poceo spustati oko 33ce nedelje. Znala sam tako jer sam osjetila bol i pritisak po dnu stomaka i u podrucju oko prepona, a isto se potvrdilo na UZV-u.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

24.08.2012, 21:50

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Meni se stomak u prvoj trudnoći spustio dan pred porod (prenijela sam 10 dana), a u drugoj čim sam ušla u 9. mjesec i opet sam prenijela (doduše 2 dana).

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

24.08.2012, 22:24

clock-img

sirnica

pencil-img

-667

Moj se stomak takođe spustio mjesec prije poroda, a strije sam dobila na samom porodu.

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

clock-img

25.08.2012, 10:59

clock-img

ajla86

pencil-img

1198

nije fer pred kraj da ispucamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jos sam se po ovoj vrelini mackala i packala svim i svacim cak i maslinovim fujjjjjjj
sva se uljepim a opet strije grrrrrr

clock-img

25.10.2012, 14:38

clock-img

Lalali

pencil-img

49

Meni je stomak tokom cijele trudnoce imao jajast oblik i pocinjao je tacno ispod dojki i tako je ostalo do poroda. Iako kazu da osjetis cescu potrebu za wc-om i stomak izgubi jajasti oblik ne mora da uvijek bude tako. Najbolji nacin da se to provjeri je vaginalni pregled. Jer meni je dr. rekao kako se necu poroditi jos sigurno za 15 dana jer je stomak bio visoko kada me pregledao vaginalno glavica je vec bila skroz u kanalu i bilo je pitanje sata kada cu se poroditi.

Zadnji članci

article-img