cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: linea negra

clock-img

08.08.2012, 23:00

clock-img

simba00

pencil-img

-349

Meni se pojavila u 4. mjesecu i pravo je smiješna jer je gornja (iznad pupka) ukrivo:) Nadam se da će nestati poslije poroda...

clock-img

08.08.2012, 23:06

clock-img

Cickolini

pencil-img

1172

IZVORNA PORUKA: vjestica

nema to veze sa spolom, bapske priče
ja sam je imala,a rodila curicu

Vjerujem da jesu price, ali do sad se poklopilo sa ljudima oko mene user posted image user posted image user posted image Znam da je slucajnost, ali meni je simpaticno. Ja je nisam imala ni u prvoj trudnoci, a evo jos uvijek nemam ni sad. Vidjet cemo user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

clock-img

09.08.2012, 08:47

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

Prvu trudnocu imala i rodila curicu, sad nemam, i dr. jednom rekao da je djecak, ali otom potom, mah sve te gatke su meni smijesneuser posted image

clock-img

09.08.2012, 08:59

clock-img

simba

pencil-img

122

Sprvom trudnocom imala pojavila se kasno i skroz do grudi preko cijelog stomaka. Sada sam u šestom mjesecu i još uvjek čekam da se pojavi :)user posted image

Moj sin RIAD, Moj zivot novi!

clock-img

25.08.2012, 13:44

clock-img

hubabuba.

pencil-img

4

Jedno pitanje: kao sto nestane linea negra poslije poroda jel se vrati boja bradavica na staro? Ili da se pomirim sa bradavicama ko u crnkinje. :)

Zadnji članci

article-img